Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

mokoko said:

son maç için geri dönücekmiş ek. ginesi'ne.

7 veya 78 numara giycekmiş.

emenike de 78 giyerdi :(

bişey değil
adam gelip baksa ne konuşuluyo hakkımda diye bırakır gider takımı, ülkenin en elit forumunda bile düzgün türkçe konuşulmadığı için.

apostrof işareti koymaya üşendiğim için olmuş o. yoksa doğru yazmak istemişimde üşengeçlik işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Emenikeyi geri alma hakkımız var eğer adamlara 15milyon euro verirsek bence sezon sonu şampiyon olunca clden gelen para ile emenikeyi geri alırız emenike sow ikilisi akar akar gider alex de seneye artık dışarda kalır 4 4 2 ye döneriz alex zaten eski performansın da değil sow emenike gibi gencecik 2 zenci forvetimiz olur baroniden kurtulup yerinede gökhan inleri aldık mı takım allah gibi 4 4 2 oynar çok net seneye 90 puan görürüz playofflar gazozuna oynanıcak ağır dominasyon olur o yüzden bu sene şampiyonluk önemliki clden gelen paralar ile gökhan inler emenike ve birkaç defansa takviye yapabilsin takım ben inanıyorum zaten bu sene şampiyonluğa zorlarsa biraz gs zorlar bjk zaten nanay gsyi de hallederiz artık kadıköy maçı var puan farkını ben 1 kabul ediyorum aynı puandayız diyebiliriz ve bu takıma sow girince önümüzdeki haftalar ben 12de12 bekliyorum kalan maçlarda
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

mulgear6 said:

mokoko said:

bişey değil
adam gelip baksa ne konuşuluyo hakkımda diye bırakır gider takımı, ülkenin en elit forumunda bile düzgün türkçe konuşulmadığı için.

apostrof işareti koymaya üşendiğim için olmuş o. yoksa doğru yazmak istemişimde üşengeçlik işte.

katılmıyorum

mokoko said:

emenike'de 78 giyerdi :(

http://forum.paticik.com/read.php?29,5603482,6115124#msg-6114796
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

mokoko said:

mulgear6 said:

mokoko said:

bişey değil

katılmıyorum

mokoko said:

emenike'de 78 giyerdi :(

http://forum.paticik.com/read.php?29,5603482,6115124#msg-6114796

orda üşenmemişim işte apostrof'a.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8f/Grammar_Nazi_Icon_Text.svg/400px-Grammar_Nazi_Icon_Text.svg.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...