Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

yahu akıl var mantık var, sezon başı düşücez diye futbolcularını sattılar, üstüne taraftardan destek istediler, o zaman düşüceğiz gözüyle bakıyorlardı olaya önlem aldılar, ama son durumlardan sonra düşmeyecekleri garanti gibi olunca bu sow a 13 milyon verirler tabi, ama bari çıkıp siz düşürmezseniz biz kendimizi düşürürüz felan diye konuşup 2 gün sonra böyle bir transfer yapınca komik oluyor gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Senin kafan mı iyi ne alakası var? 3 Temmuzdan bu yana deli gibi bilgi kirliliği var ortada ve hisseler zigzag çiziyor, neden bahsettiğimi anlamadan abuk subuk vid yapıştırıyorsun ahaha.

Neyse, zaten Eylül ayında bir inceleme başlatmışlar, gerek görürlerse yeniden başlatırlar.

o bilgi kirliğinin sebebi fenerbahçe çünkü dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray transferi bu uefa kararından dolayı vs durdurdu deniyor.beklemeye alınmış.fenerin gidip sowu alması garip.ya gerçekten hepsi ağır dedikodu yada fener hakkaten ceza meza almicak

biz düşürürüz diyen aziz başkanda yine laflarını yutar
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

galatasaray transferi bu uefa kararından dolayı vs durdurdu deniyor.beklemeye alınmış.fenerin gidip sowu alması garip.ya gerçekten hepsi ağır dedikodu yada fener hakkaten ceza meza almicak

biz düşürürüz diyen aziz başkanda yine laflarını yutar

azizin derdi gündemde kalmak.

sow'un parası da ferit şahenkten geliyor, yoksa fener günü gelen banka kredilerini ödemek için 100 milyon liralık tahvil ihracı yaptılar. muhtemelen tezek fırtınası başlatırlar UEFA'dan umdukları cevabı alamayıp küme düşme yerlerse. siz bize söz verdiniz biz para harcadık bik bik bik.
Sosyal ağlarda paylaş

Sow'dan kesinlikle zarar etmez ama, geçen 3 ay içinde dava açısından ne değişti ben onu anlamadım. Yani şu anki deliller Temmuz'a göre çok daha sağlam gibi en azından iddaaname halinde, ama demekki ceza alınmayacağı kesinleşti. Yoksa Niang ve Emenike'nin satılmasına gerek yoktu. Kaldı ki Fenerbahçe'nin çoook büyük milyon dolarlar zararı vardı hani...
Transfer iyi gelsin oynasın, lige renk katsın ben varım, ama şu karar da verilecekse verilsin artık arka kapılarda lobi işinden sıkıldım. Düşürmeyeceklerse düşürmüyoruz desinler bitiversin, ne diyeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

twitterda şimdiye kadar hep temkinli konuşan gazeteciler tranfer hayırlı olsun falan yazmaya başladı geldi sanırım baya baya

"moussa sow, fenerbahçe'ye hayirli olsun. 10 mil € pesin, 2 mil € sezon sonu, satildigi takdirde 1.5 mil € bonus olmak üzere anlasma saglandi"

http://u.goal.com/116700/116779hp2.jpg

http://www.cleansheetsallround.co.uk/wp-content/uploads/Moussa-Sow-Arsenal-20116.jpg

http://sportige.com/wp-content/uploads/2011/05/Moussa-Sow.jpg

KARA BOĞAAA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...