cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 :) bozacının şahidi şıracı hesabı... canım kardeşim, medyada çalışman paylaştığın haberlerin doğru olduğu anlamına gelmez. medya eşit değildir adliye ya da mahkeme veya savcılık makamı. gazetelerde ve hele spor basınında çıkan haberlerin hepsi doğru olsaydı Türkiye bugün dünyanıun bütün yıldızlarının top oynadığı bir lige sahip olurdu. bu kadar yalancı bir spor basınının olduğu bir ülkede, böylesine önemli bir konuda yazılan-çizilen şeylere adam gibi bir mahkeme(hoş,adam gibi olmasa bile harbiden daha iddianame yok ortada,paylaşılan ifade tutanaklarının doğruluğu bile şüpheli,bu tutanakların basında yer alması da kanunen suç ama hukuk rafta bir süredir memlekette,en büyük endişem de zaten bu dava ile ilgili olarak budur)kararı olmadan inanmak doğru olmaz. ben seni anlıyorum, sen de beni anla lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 İyi abi, sen polyanna kafası ile yaşamaya devam et. Ben olacakları az çok biliyorum. Sonra ne menem oldukları ortaya çıktığında da bu şekilde devam edersiniz. Şu anda yapılan tüm kanunu değiştirme çabası sadece "bu bokun altından çıkmak gibi bir şansımız yok, bari paçayı bu şekilde sıyıralım" düşüncesi. Ama Arınç öyle güzel ayarı verdi ki hepsine. İlk defa Arınç'a saygı duydum. Geçen telegolde de Kaya Çilingiroğlu bir laf söyledi Arınç'ın açıklamaları sonrasında. "Nokta." "Satırbaşı." Hadi geçmiş olsun. :) gülücüğe odaklanma ama çetin abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben dedim diyeceğimi kardeşim, fener bir yana, diğerleri bir yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 sakin olun tartışmalarınıza son verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 O bu değilde Allah korusun aman yenmeyelim Fenerbahçe'yi saraçoğlunda ciddi söylüyorum çocuklarını falan kesebilir bu Fenerbahçe'liler... Baksana Çetintaş'a adam her sıkıştığında saraçoğlu demeye başlamış küme de düşse Fenerbahçe şu muhabbet kalsın ellerinde yazıktır günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 6-0 var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bazen parayla insanları susturmak istiyorum. sanırım ileride mafyaya gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 kardeş sen mafyalık konseptini çok yanlış anlamışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 mafya olmana gerek yok bi ekran kartına futbol bölümüne bidaha girmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 calimero said: kardeş sen mafyalık konseptini çok yanlış anlamışsın...Neden? para alıp adam vurucaz işte. sonra mevki atlayınca para verip adam vurdurucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ikincisi için mafya olmana gerek yok ki. mafya bunun için var zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mafya olup para kazanıcam, sonra ikincisini yaptırıcam. Mafya olmaktan daha kolay zengin olma yolu gelmedi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18912566.asp sion mahkeme kararıyla avrupa ligine dahil edilicekmiş. guzel oldu bu. belki bizim davaya ornek teşkil eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 aga 1 sene almasa sion'u uefa edeceği zarar 365.000 frank (misal diyorum). e zaten bir sene sonra da dava geçerliliğini yitirir, sonsuza kadar uefa ödeme yapamayacağına göre. uefa almasa prestij kaybı ağır olur ama maddi kayıpta bişi yok bence. ayrıca fener için kötü olur bu karar, ikincisi olmasın diye daha bastırır uefa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bu sene almazsa seneye UEFA başlayana kadar biriken para cezasını öder, önümüzdeki sene Sion kaçıncı olursa olsun girer oynar bence. Bana en mantıklı çözüm bu gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Umarım olur. Deliller ortaya çıktıktan sonra da karşı dava ile boğuşmayın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yerel mahkemenin uefa'yı bağlamıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Evet o da var tabi. CAS bu davayı geçerli bulursa UEFA ödeme yapmak zorunda kalır. Aksi takdirde geçerli olacağını sanmıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Hey gidi yurdum insanları. Türk hukukunu hallettik, Avrupa Hukuku'na ayar vermeye sıra geldi. Vallahi bravo. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 mokoko said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18912566.asp sion mahkeme kararıyla avrupa ligine dahil edilicekmiş. guzel oldu bu. belki bizim davaya ornek teşkil eder. isviçre mahkemesine açılan dava uefayı bağlıyor muymuş yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 CAS'a gidecek işte Sion böyle böyle biz dava açtık kazandık, siz de bakın diye. CAS'ta tekrar dava açıp emsal de gösterebilirler tabi. Prosedür tam nasıl olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 maaşallah fenerbahçe topicinde fenerliler dışında herkes geziyo. ne kuyruk acısıymış arkadaş. takım neler yaşadı, gene lider. şike şike. sizde burda konuşmaya devam edin, bukalemunsporun buluşma noktası fenerbahçe. kendileri o kadar güzel taraftarlarki yok siz şöyle yaparsınız, yok fenerliler eminim bu sefer soyle yapar. olum kendi takımlarınıza bakın lan azcık. utanın bişeyler yapın. beşiktaşlılarda burdai, ekşide, orda burda konuşuyo. fenere laf atıyo. olum sizin teknik direktörünüz, as başkanınız içinde değil mi? galatasaraylılar siz değilmiydiniz basketbolda düzenbazlık yapıp ceza alan. bu sene gene aynısını takımınız atletizmde yaptı. yüzünüz kızardı mı? yok. luganoya sallar durursunuz aralıksız, ama favoriniz felipe melo. savaşıyomuş. kadın basketbolun michael jordanı taurasi gelir, dopingci dersiniz. gene boşyere olan fenere olur. ondan sonra aklanınca hemen transfer etmeye kasarsınız. ama yok abi size gelince, ergenekon yalan, aziz yıldırım suçlamaları doğru. bu olayın ihaleyle filan alakası yok yani işniize geldi mi. aziz yıldırım 87 yıl alsın yeter size, fanatiklik bazen nasıl gözünüzü kör ediyo. eskiden futbol bölümünü zevkle okurdum, şimdi geliyorum fanatikliğin herkesin gözünü nasıl kör ettiğini görip çıkıyorum. o çok laf ettiğiniz antudan bile beter burası bunu bilin. pek farkınız yok yani kafa olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 evet rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sende bu kadar uzun yazdığına göre yara bayağı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hah işte o son cümleler seni anlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar