kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aldım bu gün denemek için eski tad yok sonra çalışan personele verdim yine kendi sigarama devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi özenti misiniz sigara içiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kermit said: aldım bu gün denemek için eski tad yok sonra çalışan personele verdim yine kendi sigarama devam. dün aldım ben de. eskisi gibi değil ama 5.5 liraya göre başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 5.5 a göre başarılı evet ama her sigarada olduğu gibi zaman geçince bunuda bozacaklardır tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sparkcaster said: abi özenti misiniz sigara içiyosunuz özentilikle ne alakası var lan kızlar daha karizmatik buluyolar sigara içenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ben sigara içmeyen hatunla da pek takılmıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 moriQ said: fak u sigara. hail nargile. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bir zamanlar özel bir anlamı vardı Lucky Strike'ın bizim için. Sadece beyyoğlu civarına içmeye gittiğimizde alırdık. Hep ayni seyyar amcadan alırdık Galatasaray Lisesinin oralarda. Konvoya falan giderdik sonra. Kokoreç-midye akşam yemeği olurdu. Gece mutlaka kafa 1500 ve mutlaka o paket o akşam biterdi. Vayy be. Sene 1989 90 91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bulunduğum memlekette malboro malboro değil, deneye deneye Lucky Strike ta karar kıldım... 2 liraya içiyorum yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar