sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sabri konusunda Nilep'e katılıyorum. Saçma sapan bi Sabri tü-kaka klişesi var. Hakan Şükür için de vardı. Şaban girdi gene diye alay ediliyordu. Jardel için de vardı, ne yapsa nefret ediliyordu. Bazı GS'liler de bu FB Borazanlarına alkış tutuyordu o zamanlarda. Şimdi de değişen birşey yok. Türk milli takımının en istikrarlı 11 oyuncusunu say desem Sabrisiz kaç kişi sayabilir? Senelerdir, bırak GS, millitakımın vazgeçilmezi değil midir o Sabri?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu sabrinin iyiliğinden mi peki? almanyada döktüren nuri yedek bu milli takımda. milli takımımız über olduğundan değil milli takımımızın oyuncu seçiminin kalitesizliğinden oluyor bunlar.
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 h.şüküre laf eden çarpılır ya o kadar da değil=)
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Dünya üçüncüsü olduğumuz dönemde, Milli Takım harikaydı, Hakan Şükür goller atıyordu, heryede hakan şükür aleyhinde yazılar vardı. Neredeyse üzüldüler hatta en hızlı golü attığına: bu adam şimdi daha da oynar bu takımda, dendiğini anımsıyorum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 podolski gelmek istiyormuşmuş http://www.ntvmsnbc.com/id/25243733/
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 tamamda hakansukurun son dönemleri kötüydü ama bu adamın önceki performanslarını degiştirmez.sonuçta arifte hasanşaşta göbekli göbekli oynadılar.ve kötüydüler. yani futbolu zamanında bırakmayı bilmemek onlarınb hatası. sabrinin hiç öyle bir dönemi yok.adam kötüydü kötü kalacak
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Son dönemleri kötüydü dediğin Ümit-Hakan-Necati üçlüsü döneminde üçü de 14er gol falan atıyordu sezonda, eşit bir paylaşım vardı. Hepsi mi kötüydü? sdfsdf Hakan Şükür'ü şimdi koysan Stancu'dan iyi performans sergiler
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 son dönemleri kariyerine göre kötüydü ama yşne de iyiydi be abi
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 tamamda o hakan sukur eski hakan sukur muydu iliç gibi sıradan bir adam bile o kadar gol attıo dönem necati ve ümit karanın hayatı boyunca göremiceği en iyi dönemiydi bence o dönem adam iyi değildi yani.yaşlandı sonuçta adamı suçlayamam hakan sukuru hakansukur yapan it gibi baskılı oynaması hava topu hakimiyeti baya hızlı olması gibi etkenler o dönemde yoktu doğlak olarak banko atacagı kafa golleriin bile atamıyordu
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben nileple cebelleşiyorum görmedim sdfs
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yatabii ki eski Hakan değildi ama yine iyiydi işte, kötü demeye dilim varmaz yani Türkiye'de bir forvet sezonu 15 golle tamamlıyorsa iyidir, 20 golle gol kralı olunuyor zaten Alex gibi bug abuse yapan çıkmazsa
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sostizm said: Sabri konusunda Nilep'e katılıyorum. Saçma sapan bi Sabri tü-kaka klişesi var. Hakan Şükür için de vardı. Şaban girdi gene diye alay ediliyordu. Jardel için de vardı, ne yapsa nefret ediliyordu. Bazı GS'liler de bu FB Borazanlarına alkış tutuyordu o zamanlarda. Şimdi de değişen birşey yok. Türk milli takımının en istikrarlı 11 oyuncusunu say desem Sabrisiz kaç kişi sayabilir? Senelerdir, bırak GS, millitakımın vazgeçilmezi değil midir o Sabri? Sabri'ye ozel bir gıcıgım yok. TR'de GG'den sonra sag bekte gormek isteyecegim baska bir adam yok. Ama o pozisyonun dısına cıktıgı anda salterler atıyor bende.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 misal uğur uçar sakatlanmasa sabri şuan büyük ihtimalle gs de bile olamazdı.bence sabri nin en iyi ikinci sağ bek olması türk futbolunun ayıbı
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahaha aynen bende sabriyi ayıp olarak goruyorum adam sağ beki tam olarak kavrayamadı yıllardır. ne bilim sağ beke kütük koysna bi tane o bile çiçek açar bişi yapar bi gelişme kaydeder adam gıdım ilerlemedi lan kaleyi bulmayan şutlar.kötü ortalar
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Aaaa oyle demeyin Bordo'ya golu vardi sanki sabriciimin :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sabri geçen sezonun 2. yarısında ve bu sezon hazırlık maçlarında orta sahada hem sağ bekteki halinden hem de takımdaki diğer orta saha oyuncularından çok daha iyi oynadı. Ha şimdi Selçuk ve Melo geldi onları sayamam tabi onlar kadar olamaz ama onlardan sonra en iyi 3. MC Sabri şu takımda edit: O golü de negzel atmıştı garibim ballı
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sabri kazandıgımız maclardan sonra 3lu cektirsin yeter yea ahaha. bordo macında gollen daha guzel olan sey mac sonundaki 3'luydu.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 takımın göbeğinde sarp ayhan barış varsa sabrinin iyi oynaması gayet normal yahu bu mu kıstas yani ayhandna sarptan iyi oynadıysa adam iyi bir ortasaha oyuncusu
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Hayır abi performansı gayet yeterliydi, iyi işler yaptı. Adamın adı çıkmış 9a inmez 8e. Kazım da her maç hat trick yapsa beğenmezsin sen zaten, yobaz taraftarsın
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sabriyi kazımdan daha çok seviyorum hesapla işte ahaha kazım yetenekli ama mustafa sarp zihniyetinde.stealth modda geziyor acaip şanslı bide.bi şekilde golün içinde oluyor sarp nasıl bişi yapmayıp yan toplarda costu bi ara.aynen öyle.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Geçen sene Arda ne kadar mücadele ettiyse Kazım da o kadar mücadele etti. Skora katkı sağlasın, 3 puanı getirsin problem yok. Daha iyi Türk sağ kanat kaç tane sayabilirsin? Anca Anadolu kulüplerinde parlayan adamları sayarsın, onlar da tartışılır ve çoğu büyük takıma gelince kariyeri biter
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sabrinin geçen sezonki katkısı tartışılabilir fakat sabriye iyi bir mc demek türk futbolundan çok sizin ayıbınız
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 MC'lerin farklı görevleri vardır, ball winning midfielder olarak çok başarılı bir MC Sabri. Bunu bilmeyip her MC'den her şeyi beklemek sizin ayıbınız :)
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kazım aynı haxballda tüm oyun ilerde bekleyen beleşçi oyuncular gibi
Öne çıkan mesajlar