nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mustafa Sarp da bizde kaç maç 11'de oynadı ama çöpümüz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Juventus'un ekonomik gücü daha iyi evet, ama prestijine ve son yıllardaki transferlerine bakarsan, şu anki kadrosuna bakarsan rezalet. Aquilani gibi bir adamı kadroda tutup Melo'yu yolluyorlarsa ciddi problem vardır. Avrupa'da değiliz eyvallah da parası neyse bir şekilde bulup verip istikrarlı adam almak lazım. Melo dünya futboluna hiçbir dönem damgasını vurmadı, abartmayalım. Quaresma'ya gelince, o adam rahatsız olduğu için oynayamadı. Melo için Quaresma'nın çeyreği kadar haber duymadım onu sevmedi bunu sevmedi bıdı bıdı diye. Kaldı ki gittiği takımlardan sadece Almeria'da biraz iyi, Fiorentina'^da da gayet iyi oynadı. 27 yaşındaki adamı, 24-25 yaşlarındaki iki sezonu için ilah yapmayın yani. Belki iyi oynar evet, ama daha iyileri alınabilirdi. Ben transferi prensipte beğenmedim, yoksa kiralık ve future fee de çok düşük. tutarsa ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 alakasız olacak ama, aquilani çok iyi adamdı, o sakatlıktan sonra çok yazık oldu. Liverpool'a feci girdi mesela o transferden, sakat transfer ettiler. Sakatlanmadan önceki performansta dönerse harika işler yapar diye, dönemedi. Kumardı tutmadı kısacası, bayağı da para harcanmıştı ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 işte evet de o bitmiş adamı tutup Melo'yu yolluyorlar yani, düşündürücü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Fiorentina'da oynadığı sezon bütün dünya basınında en iyi önliberolardan biri olarak gösteriliyordu adam. Bak yine söylüyorum bizim Vidal'i alıcak kadar para vermemiz mümkün değil, Melo'ya tutup 10 milyon euro falan verilse eleştir yerin dibine sok anlarım ama nerdeyse bedavaya kiralıyoruz 1 sene idare etsin işte seneye beğenirlerse alırlar beğenmezlerse Şampiyonlar Ligi'nde olmanın getiriceği forsla ve bütçeyle belki biz Vidal gibi bi adam alırız o zaman. Ama şuan için fiyat/kalite oranında yapılabilicek en iyi ön libero transferi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ya fiyat kalite olarak öyle tabi, fiyat bu kadar düşük olunca da ben Fener ve Beşiktaş düşse bile CL'ye gidebileceğimizden emin değilim, bizi CL'ye götürecek adam Melo mu orası tartışılır işte :) Gerçi Eboue de gelirse defans hattı sol bek hariç iyi olacak, kale zaten baya iyi, orta saha iyileşti, çift forvet oynayacaksak AMC de gerekmez bi forvet daha aldılar mı tamamdır kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 adebayora kiralik teklif yapmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 mantıklı hamle işte, adebayor kiralanırsa kesin çift forvet oynarız. Elmander Adebayor'un yedeği olur. Oha inanılmaz bi forvet hattı olur lan çılgın atarız bu arada Melo resmi olarak açıklanamdı hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Bence GS'nin hala son hareketi yapacak adamı yok. Rakip ceza sahasına kadar geliyoruz, oradan hop, kendi kalecimize geri dönüyoruz. Halbuki orada şut çekecek, şöyle içeri orta kesecek, ara pas verecek bir adam yok. Evet Hagi yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yalnız takıma suan adebayor lazım değil napacak adam ortasahada topu alıp ilerde havalandırıp rovaşata mı atacak sağ açıkta kazım varken adebayor demeyin bana forvet var işte 3 tane.eşek değillerse atarlar gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Çift forvet oynayacaksak lazım forvet, ki öyle oynayacağız gibi görünüyor Kazım gidince şampanya patlatıp buzlu badem takılcaksın sen de Red, bu ne nefret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Valla bence forvete de gerek yok, Baros,Elmander,Stancu,Anıl bizi götürür. Muslera Eboue-Servet-Ujfalusi-Çağlar Melo-Selçuk Kazım Arda Baros-Elmander Tarzı bi takım oluyor ki yedeklerde Culio,Stancu,Yekta,Ceyhun gibi adamlar olucak... Melo'dan da ben gayet iyi performans bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi stancu elmander baros var hani stancu veya baros gitseydi tamamda.tr ligi için 4 tane fovete ne gerek var. 5 milyon euroluk stancu var orda.daha bi cacık yapamadı ama yaapar herhalde takıma suan transfer lazımsa.sol bek sağ açık lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 burada kapalı kutu Selçuk, oyun kurabilecek mi acaba... Trabzon'da tam anlamıyla oyun kurucu değildi, ileri de yardım eden defansif orta saha gibiydi. İyi paslar atabiliyor ama düzenli olarak o yükü taşıyabilecek mi bilemiyorum. Taşırsa çok iyi oluruz da taşıyamazsa yine kanser eder takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu arada yektayı sağ açığa koysa bari terim kazımdan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 selcuk mu kapalı kutu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yok 4-1-2-1-2 sistemi lazım bize, o ikinci 1 de oynayacak bir AMC/CAM artık nasıl dersen , lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Selçuk orta saha oyuncusu, ofansif orta saha veya oyun kurucu değil. Trabzon'da da oyun kurucu görevinde deildi, Colman falan forvet arkasında gol paslarını veriyordu. Şimdi forvete topu aktarma yükünü ve oyun kurma yükünü tek başına çekecek neredeyse. Bunu yapabilir mi göreceğiz. Bok atmak için de demiyorum yani, muazzam transfer bence Selçuk, ama önünde bi AMC olsa çok daha iyi olurdu gibime geliyor edit: chagy'nin dediğini istiyorum işte ben de, baklava candır ama bi MC fetişi başladı Xavi-İniesta'yla beraber. Sanki her MC onlar gibi oynayacak sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Şimdi 4-4-2 de zaten o tarz bir orta saha oyuncusu olmaz kadroda, 4-2-3-1 falan oynayacak olursak da o bölgeye koyabiliceğimiz Yekta ve Arda var elimizde yine Culio da o görevin altından kalkabilir gerekirse. Asıl benim fantazi kadromda sol bek Culio'da bakalım neler yapıcak Terim. Muslera Sabri-Ujfalusi-Servet-Culio Melo-Selçuk Kazım---------------Arda Baros-Elmander Oynatsa çok mutlu olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ya o sistemde inan ortadan atak yapamıyoruz, yani en son Twente maçı da dahil, geçen sene tüm maçlar bak genelde hep bir kenara git orta kes, ama şöyle ortadan dalıp şut çekmek, ara pası kaleci ile karşı karşıya yok adam gibi. Hakan Şükür kaçırdığı gollerin yarısı karşı karşıya bire bir. Şimdi öyle bile gol kaçıramıyoruz çünkü öyle pozisyona giremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 chagy said: yok 4-1-2-1-2 sistemi lazım bize, o ikinci 1 de oynayacak bir AMC/CAM artık nasıl dersen , lazım. bu sistemle kanatlardan madara ederler, acımazlar. hatta bankasyadaki fener bile 4 ler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 evet iyi bir forvet arkası oyun kurucu şart. Alex'in Fenerbahçe'ye kattıkları, zamanında Hagi'nin ve küstürülene kadar Lincoln'ün bize kattıkları ortada. Çift MC oynatmak ve önlerine AMC koymamak sadece top class oyuncularla uygulanabilecek bir fantezidir. O yüzden muhtemelen bu sezon yine kanser oluruz 4-4-2 klasik oynatırsa zira tek b2b orta saha oyuncusuyla olacak iş değil ortadan hücum etmek. Kanatlardan gelmeye çalışırız anca ama ortada forvetleri rahat tutarlar zira ön liberoları zorlayan AMC de olmayacak, kalabalık savunmalara kanatlardan şişirir şansa kazanırız kazanırsak baklava gayet iyidir, kanat oyuncularının kalitesine bakar gerçi, bizdekiler ofansif kanat olduğu için o da zor. Yapılacka doğru şey malesef geçen seneki sistemi oynamak zira kadromuz ona elverişli ama ne Adebayor ne Elmander o tip forvet, sadece Baros paklar o da kaç maç oynayacaksa yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 selçuk ve melo top class oyuncular zaten tsl için. demek ki sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 nileppezdel said: evet iyi bir forvet arkası oyun kurucu şart. Alex'in Fenerbahçe'ye kattıkları, zamanında Hagi'nin ve küstürülene kadar Lincoln'ün bize kattıkları ortada. Çift MC oynatmak ve önlerine AMC koymamak sadece top class oyuncularla uygulanabilecek bir fantezidir. O yüzden muhtemelen bu sezon yine kanser oluruz 4-4-2 klasik oynatırsa zira tek b2b orta saha oyuncusuyla olacak iş değil ortadan hücum etmek. Kanatlardan gelmeye çalışırız anca ama ortada forvetleri rahat tutarlar zira ön liberoları zorlayan AMC de olmayacak, kalabalık savunmalara kanatlardan şişirir şansa kazanırız kazanırsak kaleci ileri çıkan dl-dr 2 tane libero 2 tane MC biri defansif ağırlıklı gerektiğinde geride kalan (cristian tarzı) aml-amr-amc ve forvet çok fantazik ama ezer bi alex olmasa da hagi iyi bi futbolcudur ama kazım>alex>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 berk başarısızsın defol. Ha dediğin diziliş GS için ideal de, Alex>Hagi diyerek kirletme şu başlığı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 doğruları söylemek kirletmek oluyo di mi? zaten doğru söyliyeni 9 topicten kovarlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar