Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sahiden bu hazirlik maclari beni de darladi biraz.Liverpool macini izlemeye gidicem de , bu takimlar bize daha sezon baslamadan 4er 5er tane atarsa cok bozulurum ya bari 1-2 tane atip biraksalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yahu anlaşıyorlardır maçlardan önce, hazırlık maçı bu, bunda şike serbest sdfsdf 2 farktan fazla atmazlar rahat olun. Ben de gideceğim Liverpool maçına, gözümüz futbolcu görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 alman takımlarıyla yapmazsak bişi olmaz bi o almanlarda var bokunu çıkarma olayı, geçen yine bi hazırlık maçı 8-0 mı 12-0 mı ne bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Iyi bari biraz icim rahatladi :D Maca toplu falan gidelim bari ben ilk kez gidicem TT Arena`ya forever alone guy olmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Liverpool hazırlık maçını Cesar Prates frikik golü ile 2-1 kazanmıştık :) Gene Fatih Terim gelmişti yeniden takımın başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Liverpool maçına gelecekler yazsın buraya da, maç öncesi içme organizasyonu yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben pegasus 2. kata gitmeyi planlıyorum valla yanıma 1-2 arkadaş daha alarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 inter maçını bekliyorum ben liverpula sempatim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 inter maçı burda mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Inter gelmeyecek ki, biz gidicez. Pegasus 1-3'te kombine var bende fazladan boşta kalırsa ayarlarım bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bilmiyorum burda mı dfs liverpulu sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben kesin gelicem ya , cunku sonra en az 1 yil yurtdisinda olucam goremem takimimi ozlerim :( Icme organizasyonu vs hepsine varim maksat paylastikca artan tad =) Biletix`e baktim daha satista degilmis biletler heralde 2-3 gune cikar, almadan once son kez burayi yoklarim organize olmak vs amacli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 28 temmuz lpool maci icin cok guzel pankartlar, organizasyonlar hazirlaniyor dsafas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 8 yemeyiz nasıl olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ya biraz alakasız olacak ama ben liverpool tarafından izlemek istiyordum maçı, oradan girecek mi var mı maça? olmadı GS tarafında gelsem, liverpool forması ile dayak yeme ihtimalim nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kimse dövmez mala bak der geçerler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aga telekom - gs basketbol maçında durduk yerde uğradığımız saldırıdan sonra GS taraftarına güvenim, nasıl desem -lerde hani herkes ailesiyle gelmiş, çoluk çocuk falan, maç başından sonuna kadar küfür ve üstüne TT galibiyeti gelince atılan şişeler, paralar, dolu kola kutuları falan ... hazırlık maçı da olsa hiç güvenmiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 eskiden basket maçlarının küçük ama elit bir taraftar kitlesi vardı, şimdi büyük futbol kulüpleri baskete sarınca, en apaçi taraftarları doldurmaya başladı salonları. Normal yani saldırıyla karşılaşman gideceğin tribüne bakar, uA içine girme, işte pegasus 2. kat olur, paran varsa numaralı olur falan oralara gidersen bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi dediğim olay işte 2006 mı neydi, TT'nin baskette estirdiği yıllar afsda onun dışında araştırıyorum. Eğer ingilizler falan maça gelecekse oraya kayarım büyük ihtimal, yoksa birkaç arkadaş daha geliriz dediler asfasd hepsine dağıtırım koleksiyondan birer liverpool forması gideriz topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 deplasman tribününe bilet alman zor sanırım ya :/ ingiltereden alınıyordur heralde, gerçi hazırlık maçı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hazılık + yerlilere de satılır ya ufak bir bölümde olsa, sonuçta türk stadlarından birinde yapılıyor maç asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=277976.0 şöyle birşey var birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 DarKRideR said: http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=277976.0 şöyle birşey var birde yoruma gel "Arda Turan is actually an ancient Sumerian conspiracy. There is no such man as Arda Turan." /win ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray yönetimi, Teknik Direktör Fatih Terim’in oluşturacağı ‘yeni Aslan’ın’ yeni dinamosu olarak düşünülen Arjantinli yıldız Esteban Cambiasso’ya tam anlamıyla servet önerdi. Önceki akşam Copa Amerika’da Uruguay’a penaltılarla elenen Arjantin Milli Takımı’nda forma giyen 31 yaşındaki yıldız oyuncuyla dün Buenos Aires’te masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, bu transfer için toplamda 30 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahaha çok komik adamlar ya :D @esh: yok öyle bir şey, 12 milyon euro daha harcanacak sanırım transfere, 30 falan hikaye. en azından bonservis için 12 milyon. Cambiasso'ya 5 senelik kontrat öneriyoruz da onun hepsini tek seferde maliyete yazma öküzlüğünü yapan klasik dandik gazeteci haberiyse bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar