Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nileppezdel said: led zeppelin :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 alın bu arkadaşı, aal al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 takım cok kotu dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kazım attı golü 1-0 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Red! KAZIM! asdasd (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 uleynn 1-1 oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 1-1 olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 maçı izlemiyorum ama hakan balta yakmış gene galiba takımı :) Eğer doğruysa adam lanetlendi resmen :) Yakacak bu sene bizi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ulan sanki ft nin 2. geldiği sezon ki galatasaray ı izliyorum.aynı zevk vermeyen futbol aynı saçmalıklar asdfdsa. daha hazırlık maçından ve transferler bitmeden yargılamak saçma ama yinede bu sezondan pek bi umudum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 aysal başkan kıvırdıkca kıvırıyor transfer yapaadılar.drogba forlan gibi topcular sorunlu topcularmıs vs takım suan idale yakınmıs bu seneki kadro budur belli kanseriz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ya yazmıyayım diyorum ama aysal resmen kandırdı taraftarı.Elmander ve Selçuk dışında transfer yok onlar da bonservis parası olmadan alındı.Muslera takas yoluyla.Ne sözler verildi transfer için kampa yetişecek hepsi dendi 2.maç oynanıyor adam gibi transfer yok.Yeter artık alacaksanız alın almyacaksınız çıkın söyleyin.Kaç senedir anlayış sabır kalmadı bizdede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Abi illa 15m euro bonservis mi verilmesi gerekiyor iyi transfer olması için? Elmander, Selçuk gelirse Muslera falan çok iyi transferler. Ki transfer yapılacak daha, bu kadar olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ayrıca avrupa kupasında oynamayan bir takıma öyle herkesi getiremeyebilirsin. Ünal Aysal tecrübesizliğinin kurbanı oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Tabi ki 15m verilsin demiyorum ama biraz daha aktif olsunlar.Lig başlıyacak nerdeyse.Madem sallama başkan seçimlerinden önce.İsimler olsun oluşturulacak transfer harekatı olsun hep taraftarda bir beklenti oluşturdular.Hep kendileri sebep oldular açıklamalarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Şu haliyle bile, eğer Muslera gelirse, ednenlerden çok daha iyi yani. Ha ben kandırdı diye düşünmüyorum, acemiliğine geldi kulüp yönetmemiş olduğundan ve o kandırıldı, gaza geldi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ayrıca Türkiye'nin gündemi bir anda değişti, büyük olay vs, şu sıra transfer yapsan bile açıklamayıp, bir süre beklemek iyidir. Diyeceksin takıma geç katılıyor o zaman, belki de transferler copa america'da oynuyordur. Muslera gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ben daha büyük bir değişim bekliyordum.Açıkçası fark yaratacak 2-3 oyuncu alabildik.Onlara sakatlık ceza falan birşey olsa aynı tas aynı hamam olabiliriz endişesi hakim oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ya kusura bakma ama hakkaten o sezonun üstüne, cepten para da vermeden, avrupaya gidemiyorken, hele şimdi bir de Türkiye kaynıyorken, çok büyük değişim, inanılmaz transferler beklemek falan hayal. Güzel hayaller biz de kurduk da gerçekçi değil yani, o kadar da kızmamak lazım başkana. Zaman verelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kadro boyle kalacaksa eger biz de alnımızın akıyla bank asya'ya dussek bu sezon fena olmaz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Fabiano yu almadık, bari şu TRT 3 de ki maçta oynayan brezilya'lı Fabiana'yı alalım. Hatun güzel oynuyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Transferler iyi de (yok çevreleri kötü değil), beklentiler çok yükseltildi. Eksiklere yönelik mantıklı hareketler yapıldı öyle çok heyecanlandırıcı adam gelmese de henüz. Muslera geldikten sonra yine elde düzgün bi takım olur. İsmi fiyatı yüksek adamlar değil de, şimdiki transferler profilinde ihtiyaç olan bölgelere 1-2 adam gelirse bu sezonu sağlam çıkaracak bi takım oluşur. Aşırı geniş bi kadroya gerek de yok zaten bu senelik onun dışında. Bi temel oluşabilmesi daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 iyi olan 1 tane transfer var o da selcuk. transferler iyi de derken kimi kastediyorsunuz ki baska? kaleci yok, onlibero yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Umarım şu şike muabbetleri bittiğinde 1-2 transfer daha olurda biraz içimize su serpilir :)Yine yazıyorum bir zenci Muntari tarzı orta saha bir de defansın ortasına çok sağlam yaşı genç fiziği yerinde iyi bir transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bence fenerden adam genklemek için bekliyorlar tff açıklamasını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Maçı izleme imkanı buldum son 20-25 dakikadır.Defans ortası ve defans sol evlere şenlik.Hazırlık maçları gerçi ama genede SoS veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar