Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan sanki ft nin 2. geldiği sezon ki galatasaray ı izliyorum.aynı zevk vermeyen futbol aynı saçmalıklar asdfdsa.

daha hazırlık maçından ve transferler bitmeden yargılamak saçma ama yinede bu sezondan pek bi umudum yok.
Mesaj tarihi:
aysal başkan kıvırdıkca kıvırıyor

transfer yapaadılar.drogba forlan gibi topcular sorunlu topcularmıs vs

takım suan idale yakınmıs

bu seneki kadro budur belli

kanseriz yine
Mesaj tarihi:
ya yazmıyayım diyorum ama aysal resmen kandırdı taraftarı.Elmander ve Selçuk dışında transfer yok onlar da bonservis parası olmadan alındı.Muslera takas yoluyla.Ne sözler verildi transfer için kampa yetişecek hepsi dendi 2.maç oynanıyor adam gibi transfer yok.Yeter artık alacaksanız alın almyacaksınız çıkın söyleyin.Kaç senedir anlayış sabır kalmadı bizdede.
Mesaj tarihi:
Abi illa 15m euro bonservis mi verilmesi gerekiyor iyi transfer olması için?

Elmander, Selçuk gelirse Muslera falan çok iyi transferler. Ki transfer yapılacak daha, bu kadar olmayacak.
Mesaj tarihi:
Tabi ki 15m verilsin demiyorum ama biraz daha aktif olsunlar.Lig başlıyacak nerdeyse.Madem sallama başkan seçimlerinden önce.İsimler olsun oluşturulacak transfer harekatı olsun hep taraftarda bir beklenti oluşturdular.Hep kendileri sebep oldular açıklamalarıyla.
Mesaj tarihi:
Ayrıca Türkiye'nin gündemi bir anda değişti, büyük olay vs, şu sıra transfer yapsan bile açıklamayıp, bir süre beklemek iyidir.

Diyeceksin takıma geç katılıyor o zaman, belki de transferler copa america'da oynuyordur. Muslera gibi.
Mesaj tarihi:
ya kusura bakma ama hakkaten o sezonun üstüne, cepten para da vermeden, avrupaya gidemiyorken, hele şimdi bir de Türkiye kaynıyorken, çok büyük değişim, inanılmaz transferler beklemek falan hayal. Güzel hayaller biz de kurduk da gerçekçi değil yani, o kadar da kızmamak lazım başkana. Zaman verelim biraz
Mesaj tarihi:
Transferler iyi de (yok çevreleri kötü değil), beklentiler çok yükseltildi. Eksiklere yönelik mantıklı hareketler yapıldı öyle çok heyecanlandırıcı adam gelmese de henüz. Muslera geldikten sonra yine elde düzgün bi takım olur. İsmi fiyatı yüksek adamlar değil de, şimdiki transferler profilinde ihtiyaç olan bölgelere 1-2 adam gelirse bu sezonu sağlam çıkaracak bi takım oluşur. Aşırı geniş bi kadroya gerek de yok zaten bu senelik onun dışında. Bi temel oluşabilmesi daha önemli
Mesaj tarihi:
Umarım şu şike muabbetleri bittiğinde 1-2 transfer daha olurda biraz içimize su serpilir :)Yine yazıyorum bir zenci Muntari tarzı orta saha bir de defansın ortasına çok sağlam yaşı genç fiziği yerinde iyi bir transfer.
  • Yeni Oluştur...