theCio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 theCio said: - Neil - Kewell - Pino (???) - Stancu (???) - Baros (???) - Culio (???) - Cana (???) *Elmander *Forlan *Reyes *Urfalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 eldekiler: cana pino baros elmander stancu culio 6 tane var. gelirlerse 9 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 cana ve baros kalsın, bi ön libero bi kaleci getir tamam işte 8 yabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 pino, stancu, cana gitsin. bunlar gelirse eger. cana gelmezlerse de gitsin. muntari alınsın. o olmazsa da muhakkak bir zenci onlibero alınsın. cana gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Cambiasso diyor Ntvspor. Ya kafa buluyolar ya da Aysal gaza geldi asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 morientes'le saviola gelsin. seneye cl'de final oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 toggie saka mi? cambiasso fazla bir oyuncu bu lige. cok net. ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 muntari'nin adı gectigi icin hepsi tırt geliyo bana herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi cambi 34 yasında degilmiydi benmi yanlıs hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi yapma. cambiasso cok cok iyi bir oyuncudur ve bence muntariden iyidir. keske olsa. btw, Güntekin Onay: "GS, Muntari ile prensipte anlasti. Ama Cambiaso alinirsa elbette Muntari olmaz. GS, Cambiaso icin ugrasiyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 RaidenXelRu said: abi cambi 34 yasında degilmiydi benmi yanlıs hatırlıyorum 1980 li adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 muntari iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 muntarı kac yasındaydı bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 27. zenci farkı var abi. bence muntari daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 cambiasso muntariyi ensesinden tutup silkeler be :D Cambiasso 31 muntari 26 veya 28 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fizban said: muslera'yı izlemedim de herkes iyi diyor, muntari ise cok iyi. bence galatasaray ujfalusi ile bu ikisi pesinde kossa daha iyi olur. kazım arda oynar kanatlarda, reyes ne allaanısen toggie said: once muslera ve muntari gelseydi su adamların transferlerine hic ses cıkarmazdım. ama su anda hic sevinemedim ben bu ucluye. +1 ujfalusi yi geçen yıl izlerken beğenmiştim keşke gsye gelse falan demiştim hatta ama böyle 3ü birden gelince tedirgin oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 84 luymus abi, teknik ve futbol bilgisi olarak cambi tartısılmaz cok üstün ama benim oyum kesinlikle muntariye gider , 1.85 adam sonucta ve fizigi saglam, on lıberoda fizik onemli yasta onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 theCio said: cambiasso muntariyi ensesinden tutup silkeler be :D Cambiasso 31 muntari 26 veya 28 olması lazım cambi 31 muntari 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 forlan, reyes, ujfalusi iyi ama bir alex değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ilk fb maçında görücez bi alex mi değil mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ahah bjknın niye ismini bile geçirmiyosun esh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 esh zaten bjk topicinden cok burda. gizli gs li o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 biz bu sene içerde dışarda okuttuk. aleksli fener berabere kaldı içerde. dolayısıyle bahsetmeme gerek yok. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fb'den iki maçta 1 puan aldı beşiktaş, 10 yıl anlatırlar bunu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 alex gidince fener ne yapıcak cok merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar