küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nomsaR said: marmara34 kesinlikle, osuruk koksa da tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 skol daha iyi marmaradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 delikanlı adam kırmızı tuborg içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hep aklımdadır bir bar açsam acaba tutar mı dıye. Zaten ben çok alkol sevmem o yüzden çok kendi ürünümü tüketmem hafifte 3-5 kişinin sıgabılecegı bir açık alan koysam acaba çıkartır mı kendini diye düşünmeden edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şunu tanesi 2.5dan almıştık. halihazırda içmiş olduğumuz için tadını pek alamadım ama tanesi 2.5 çok iyi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kırmızı tuborg liseliler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Estel_Anorien said: delikanlı adam kırmızı tuborg içer. şunu da tek geçiyorum zaten ya. artık mekanda falan içmiyorsam, şenlik-mangal ortamı falansa direk kırmızıları alıyorum. @fistan asıl liseliler içmiyor, neden öyle diyorsun ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 efes dark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi kırmızı tuborg çok kötü be efes dark'a +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu arada marmara goldun cam şişesini nasıl içiyorsunuz ispirtodan damıtma gibi o bira :) nomsaR said: efes dark? bunun 3 tanesi mideme tecavüz ediyor benim extra > kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 haydin o zaman nnn :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şu cek içiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 cetintaş abi nerde yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pasta said: buna çok sardım ben muz gibi bi kokusu var çok hoş. bunun dark olmayanını seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "İnsanlar 33cl'lik bira içmesinler lütfen. Hatta mümkünse bütün mekanlarda 70'lik bardak bulundursunlar" konuşmasını yapan Miss Globe güzelini bekliyorum 5 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Efes Dark içiyorum ben genelde. Ama yeşil Tuborg'u da ayrı severdim. Olsa yine içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 geçen ay evde kendi birasını yapan birisiyle tanıştım, bugüne kadar biraya verdiğim 1 milyon dolara acıdım resmen. çok basit bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bende denicem yapmayı ama beceremem yorulduğuma değmez diye uğraşmadım hiç. hem kesin dandik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 eskişehir'de 2.30+depozito'ya satan tekel var tuborg gold şişeyi. evimin de 50 mt yakınında. çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 @stim Yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bomonti 1 numara o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nası yapılıyomuş ya tutorial çakın bu arada bomonti direk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Deathblade said: @stim Yok artık daha dün aldık :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar