fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Şu klavye nasıldır. Kullanan eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bence hicbir esprisi yok onun yerine g15 alman daha mantikli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 g15 piyasada var mı? Birde 100 TL civarı bişey arıyorum. Olsa bile daha pahalıdır sanırsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 razer lycosa al diycem çok güzel bir klavye de, 200 o, 100 istiyorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bende var bu.yakın zaman önce aldım ve fazla beğenmedim.eski microsoft klavyeme geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 peki başka klavye önerisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 g15 150lira vatanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ya isin asli klavye falan olaylari yalan ya al 15lialik bisi hic farklari olmuyor. ha heves ettiysen g15 tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 LG G15 yok vatanda ? Başka bi yerdede göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 macro vs olayları olamasa da olur diyorsa A4techx7g800'e bak bi de. fiyatı uygun + oldukça sağlam klavye. sağlam derken hem hor kullanmaya karşı hem de üzerine içecek dökülmesine karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Phyx said: ya isin asli klavye falan olaylari yalan ya al 15lialik bisi hic farklari olmuyor. ha heves ettiysen g15 tavsiye ederim yok yanlış. 15 liradan 15 liraya bile fark var. o yüzden klavye alırken tuşlarına basıp iyi tepki veriyor mu diye denemek lazım. hani gidip pazardan bir klavye alırsın, oyunda bastığın zaman tepki vermez. iki tuşa aynı anda bastığında tuşlar kilitlenir felan. bazı klavyelerde 6 tuşa kadar destek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 şu anda kullandığım klavye g800. Ekstra bi klavye gerekiyor, bunu verip yenisini ben kullanmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Teknosa, Mavi, Vatan, Darty bunlarda g15 var genelde ama buyuk sube olcak ufaklarda olmayabiliyor. http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirt Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben bugün bu klavyenin yanlarda T tuşu olanından aldım. yani şundan http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-tts-kb-chp001tk-tt-esports-challenger-pro-oyuncu-klavyesi-turkce/productdetails.aspx?I_ID=52276 şimdi şöyle bi problemim var. WoW'da ben bu T tuşlarının her birine bi skill atamak istiyorum. önce hiç çalıştırmadım bu tuşları ama sonra cd'sini yüklemeyi akıl ettim sdf :< Orda menüde "Tümü" seçeneğini seçince oldu ama bu seferde her tuş aynı kaldı. Yani 10 T tuşunun hangisine basarsam basim tek tuş varmış gibi algılıyor. Başka bi seçenek de bulamıyorum. Kullanan / bilen biri help pilix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi bende var bu klavye beğenmedim pek.isteyene ucuzdan bırakırım. http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-tts-kb-chp001tk-tt-esports-challenger-pro-oyuncu-klavyesi-turkce/productdetails.aspx?I_ID=52276 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 kaça mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fan fena süper bişi.bildiğin serinletiyor parmaklarını.tuşlarda yumuşak , he bide bundada mouse,usb yi bağlama özelliği mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şuan olmuş 180.90 a bırakabilirim yarı fiyatına.ama annem tarafından çöpe atılmadıysa tabi.bi kontrol edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ms x4 iyi, tavsiye edebilecegim ender klavyelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 x6 da iyi gibi görünüyor fiyatı 130 TL civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirt Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 zaybird benim problemim hakkında yorumun var mı önceden kullanmış biri olarak? arada sorum kaynadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ben klavyeyle wow oynamadım valla bilemiycem şimdi.2 gün kullanıp kaldırdım şimdi bulamıyorum klavyeyi.hiç hoşuma gitmedi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar