Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlar sponsor olmazsa yatırım yapmayız, kapatırız diyorlar

sponsor geliyor işletmek istiyor, bok gibi para veriyor. Adamları kovuyorlar,

hani verdikleri para da Efes ve Fenerbahçe ile başa baş mücadeleye yetecek bir rakam, ama yok ...
Mesaj tarihi:
Güya toyota baskete gelmiş aslında ama futbola almışlar felan fıstık. Zorla kapatmaya uğraşıyorlar valla, sponsor bunlara parayı versin bunlarda futbolda kullansın istiyor herhalde. Voleybol zaten felaket, bayanlarda bir ada bayağı iyiydik şimdi oda sürünüyor. Bir henybol var oda ekol oldu her iyi adam bjk ye geliyor =p rekabet yok.
Mesaj tarihi:
2011 - 2012 SEZONU KOMBİNE KART FİYATLARIMIZ ŞÖYLEDİR:

VIP ÜST D 8.250 TL
VIP ÜST B&E 6.200 TL
VIP ÜST A&F 4.700 TL
VIP ALT C&D 4.700 TL
VIP ALT B&E 4.200 TL
VIP ALT A&F 3.100 TL
NUMARALI ORTA 3.100 TL
NUMARALI KENAR 2.500 TL
KAPALI ÜST 2.000 TL
KAPALI ALT 1.800 TL
YENİ AÇIK 900 TL
ESKİ AÇIK 700 TL
Mesaj tarihi:
Denizbank BJK Bonus Card sahipleri ile Vakıfbank Taraftar Kart sahiplerine ise 12 taksit imkanı sağlanmaktadır.

peh bu kredı kartlarından almak lazımmış
Mesaj tarihi:
kapalı alt kartım var gecen seneden 10 gun oncelık tanınıyor da 1800 tl çok ya , 1500 felan beklıyordum yada taksıt sayısını 12 yapsalarmıs her kart sahıbıne ıyı olurmus o zaman alırdım dırek
Mesaj tarihi:
Llama said:

buda demek oluyor ki bu sene stad yıkılmıyor
alın verin ekonomiye can verin

bu stad işi demirörenin mali kongrelerden yırtma işinden başka birşey değil. gs fbyi geçtim anadoluda tonla stad yapıldı,yapılıyor koskoca beşiktaş kulübü yıllardır yalanlarla uyutuluyot.
Mesaj tarihi:
Başka yere eyvallah desek bugün başlarız yapmaya.
Kazlıçeşme 'deki boş araziyi teklif etmişler, denize sıfır acayip güzel yer.
Ama gidip dolmabahçe sarayının karşısına yapacağım dediğinde böyle sorun oluyor.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

guti 2 hafta yokmuş. İnönüde Egemen eşkiyasına bir süpriz hazırlamak lazım. Faul yaparsın bilerek de insan gibi yaparsın yani. adam ayağını kaçırıyor, beyinsiz ayağını kaldırıyor. ona ondan beterini yaparlarda kalkamaz umarım yerden

BiTcH_oFBaT said:

egemen -> bjk ???
kombine almam, maça gitmem. net
  • Yeni Oluştur...