Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 valla fernandes gitmesin, gerekirse forlanı almasınlar ama gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tayfur olmadı bence ya, ne bileyim sinmedi benim içime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tayfur yapabilir bence de birisi kulubede nasil ayakta duracagini ogretsin, boyle ne bileyim cok ezik duruyor abi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya ne bileyim tayfur oldum olası bana hep böyle beleşten orada olan bir adam gibi gelmiştir. kaptanlığı olsun, hatta futbolculuğu olsun, seba'nın yeğeni fln. kaptan özelliklerini taşımazken kaptandı, td özelliklerini taşımadan da td oldu, bakalım umarım bizi yanıltır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mustafa Denizli sportif direktör olarak geliyormuş sanırım.sahaya inmeyecek, antremanlara katılmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ağğğbiiiii ikinci şok o zaman benim için. lan tüpçü 1 doğru 5 yanlış yapmak zorundasın illa ki. sonra da ağlar "ben kleberson'u getirdim, daha napim a." diye... şimdi bir sürü stoper de geliyor, tam denizli stayla. 6 stoper geri kalanı quaresma, guti, simao, forlan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bence dogru bir hareket, tayfurun tecrubesinin yetmedigi yerde devreye girer. O stoperlerin da hepsi gelmez. 1 bilemedin 2 tane stoper alinir bi sag beke takviye yapilirsa cok kral oluruz. Orta sahamiz yeterince guclu. fernandesi kacirmamiz lazim ama kesinlikle. ernst bitmek uzere. onun disinda ridvan da dun gayet guzel oynadi. onur ile arinc da 2-3 seneye gayet guzel yerlere gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Yenerk85 said: valla fernandes gitmesin, gerekirse forlanı almasınlar ama gitmesin. bjknin en buyuk transferi olur aslinda su kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 calimero said: ya ne bileyim tayfur oldum olası bana hep böyle beleşten orada olan bir adam gibi gelmiştir. kaptanlığı olsun, hatta futbolculuğu olsun, seba'nın yeğeni fln. kaptan özelliklerini taşımazken kaptandı, td özelliklerini taşımadan da td oldu, bakalım umarım bizi yanıltır... Sırf Seba'nın yeğenini getirdi denmesin diye Fener'e gitti adam ilk yılında, halbuki hem BJK hem de kendisi istemesine rağmen Beşiktaş'ta oynamayı. Beşiktaş'ta kimseyi Seba'nı yeğeni diye TD yapmazlar. Hatta Türkiye'de hiçbi takımda yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben onun için geldi demedim zaten, o yüzden kaldı belki. ben oldum olası sevmem (kişilik olarak fln değil tabi), vasat futbolcuydu, kaptanlık özellikleri yoktu, td'liğini seneye göreceğiz ama onda da çok başarılı olacağını sanmıyorum. hadi diyelim başarılı oldu, bu büyük oranda yabancıların insafına kalır. bence böyle bir kadro kurulmuşken, üstüne de güzel transferler olacağa benziyorken tayfur biraz sönük kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 O kadar çok stoper adının geçmesi adanaspor a göz dağı vermek için sanırım, hani bak çok para istedin 3 tane adam alıp ersan ı bırakacağız der gibi. Hele birde Ersanla anlaşıp 1 sene sık dişini sonra şu kadar ücretli kontratla seni alacağız diye anlaşırlarsa adana havayı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ne havayı alacak, Gs hazırda bekliyo, ona satar az eksiğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi 3 tane stoper var toroman sıvoc ferrari 3 tane daha isim geçiyor ki ferrari gidicek gelecek sezon gelcek 4 tane 6 adam yapar bence yeterli yani güzel de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: ne havayı alacak, Gs hazırda bekliyo, ona satar az eksiğine mehmet topuz karakterliyse gider yoksa ersanın direk açıklaması var bir sene daha adanada oynar ucretsiz beşiktaşa gelirim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Zaten adama verilecek parada ödenmeyecek bonservis üzerindende verilir, daha çok ücret alır yani. Dün Serdal Adalı ben ilgilenmiyorum o konu ile dediğini göre ciddi sorunlar/kavgalar var. Yoksa hemşerisi dediği adam ile görüşmeyecek boyuta geldiyse yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 forlan gelmiş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Teneke işte... Tıngırdıyor anca. Adalı gitti ispanyaya. Forlan ile Fernandes'i kapıp getirir. Quaresma, Simao, Almeida'daki gibi anca dalga geçersiniz, hatta kiminiz ciğere mındar demeyi de bırakıp forlan'ın kariyerini sorgulamaya kalkar, ciddiye de alınmazsınız. Olacaklar sırasıyla yazıldı. Sen bak tangırdamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Hacı ben Beşiktaşlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 vaperon said: Teneke işte... Tıngırdıyor anca. Adalı gitti ispanyaya. Forlan ile Fernandes'i kapıp getirir. Quaresma, Simao, Almeida'daki gibi anca dalga geçersiniz, hatta kiminiz ciğere mındar demeyi de bırakıp forlan'ın kariyerini sorgulamaya kalkar, ciddiye de alınmazsınız. Olacaklar sırasıyla yazıldı. Sen bak tangırdamana. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 olum beşiktaşlı beşiktaşlıya ayar verirmi ayıp yahu özelden niye yazmıyon öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Friendly fire =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Darksun said: Friendly fire =P abi gene mi açık unuttunuz offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 vaperon said: Teneke işte... Tıngırdıyor anca. Adalı gitti ispanyaya. Forlan ile Fernandes'i kapıp getirir. Quaresma, Simao, Almeida'daki gibi anca dalga geçersiniz, hatta kiminiz ciğere mındar demeyi de bırakıp forlan'ın kariyerini sorgulamaya kalkar, ciddiye de alınmazsınız. Olacaklar sırasıyla yazıldı. Sen bak tangırdamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 uuuuuuuuuuu said: futbolu ciddiye alıyorum, maç yorumlarını mükemmel yaparım, yorum yapan diğer insanlara çok pis ayar veririm, futbolcuların hepsinin kariyerini biliyorum ama benim kariyerimi lütfen sormayın. Futbol sayesinde başarılı ve saygı gören biri oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar