Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bence dogru bir hareket, tayfurun tecrubesinin yetmedigi yerde devreye girer.

O stoperlerin da hepsi gelmez. 1 bilemedin 2 tane stoper alinir bi sag beke takviye yapilirsa cok kral oluruz. Orta sahamiz yeterince guclu. fernandesi kacirmamiz lazim ama kesinlikle. ernst bitmek uzere.

onun disinda ridvan da dun gayet guzel oynadi. onur ile arinc da 2-3 seneye gayet guzel yerlere gelirler.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

ya ne bileyim tayfur oldum olası bana hep böyle beleşten orada olan bir adam gibi gelmiştir. kaptanlığı olsun, hatta futbolculuğu olsun, seba'nın yeğeni fln. kaptan özelliklerini taşımazken kaptandı, td özelliklerini taşımadan da td oldu, bakalım umarım bizi yanıltır...

Sırf Seba'nın yeğenini getirdi denmesin diye Fener'e gitti adam ilk yılında, halbuki hem BJK hem de kendisi istemesine rağmen Beşiktaş'ta oynamayı. Beşiktaş'ta kimseyi Seba'nı yeğeni diye TD yapmazlar. Hatta Türkiye'de hiçbi takımda yapmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben onun için geldi demedim zaten, o yüzden kaldı belki. ben oldum olası sevmem (kişilik olarak fln değil tabi), vasat futbolcuydu, kaptanlık özellikleri yoktu, td'liğini seneye göreceğiz ama onda da çok başarılı olacağını sanmıyorum. hadi diyelim başarılı oldu, bu büyük oranda yabancıların insafına kalır. bence böyle bir kadro kurulmuşken, üstüne de güzel transferler olacağa benziyorken tayfur biraz sönük kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar çok stoper adının geçmesi adanaspor a göz dağı vermek için sanırım, hani bak çok para istedin 3 tane adam alıp ersan ı bırakacağız der gibi. Hele birde Ersanla anlaşıp 1 sene sık dişini sonra şu kadar ücretli kontratla seni alacağız diye anlaşırlarsa adana havayı alır.
Sosyal ağlarda paylaş

Teneke işte... Tıngırdıyor anca. Adalı gitti ispanyaya. Forlan ile Fernandes'i kapıp getirir. Quaresma, Simao, Almeida'daki gibi anca dalga geçersiniz, hatta kiminiz ciğere mındar demeyi de bırakıp forlan'ın kariyerini sorgulamaya kalkar, ciddiye de alınmazsınız. Olacaklar sırasıyla yazıldı. Sen bak tangırdamana.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Teneke işte... Tıngırdıyor anca. Adalı gitti ispanyaya. Forlan ile Fernandes'i kapıp getirir. Quaresma, Simao, Almeida'daki gibi anca dalga geçersiniz, hatta kiminiz ciğere mındar demeyi de bırakıp forlan'ın kariyerini sorgulamaya kalkar, ciddiye de alınmazsınız. Olacaklar sırasıyla yazıldı. Sen bak tangırdamana.

ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...