Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

aldılar la masia'ya, almadılar değilde işte zihniyet ...

hem ailesi hem medya çocuğun geleceğini yok ettiler, ufak bir tabir ama ...

bana öyle birşey yapılsa böyle herşeyin farkına varacak yaşta ailemi reddederdim. Sonra da ultimatomu bile bile TV'ye çıkartan program yapımcılarına laflar hazırlardım.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Nözdemir Beşiktaş stadı yapılırken gelsin Saraçoğlunda oynasın demiş ahaha

Fenerbahçemisss

http://spor.milliyet.com.tr/fenerbahce-den-besiktas-a-muthis-teklif/spor/spordetay/04.05.2012/1536253/default.htm

nie güldün kü hocam.. herşeye saldıran GS den ziyade en azından insan gibi yaklaşımda bulunmuşlar, teşekkürde edilecek durum. Ancaakk stad projesi bile daha ortada yok kafayı borçdan harçdan uefa dan kaldıramadı yeni yönetim..
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

quaresma'yı ikna etmişler indirim için ciddi ciddi. Almeida ve Fernandes ile de masaya oturacaklarmış.

fernandes ile daha geçen sene 1.2 milyon € ya sözleşme yapılmasına rağmen gidip yönetim kendisi 2 milyona çıkardı ücretini indirim yaptırır mı bu adamlar yahuu, bence komik söylemler bunlar.. euro 2012 de oynarsa bu adamlar zaten direk avrupa ya transfer olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

quaresma olayı olabilir ki, bu kadar kötü performans ve bencillikle dünyanın başka hiçbir yerinde peygambermiş gibi karşılanmayacağını biliyor. Kalır Beşiktaş'ta taraftarın sevgilisi olarak, yabancıların kral olduğu Türkiye'de yaşamına devam eder :)

Onun için iyi asdf

hocam iyi diyorsunuz ama rus ve suudi arabistan takımlarında para çok, istese şu an daha yüksek ücretlere oralarda rahat rahat oynar. biz de indirim dahi yapsa o paralara kalmasının pek imkanı yok gibi şu anda.

futbol takımının bütçesini 60 milyon olarak açıkladılar, gider de şu anda 100 milyona yakın hesabı siz yapın işte.. holosko bile 1.8 milyon euro alıyor bu takımda ya gelde sivok u 900 bine ikna et ahh tüpçü ahh baba parasıyla oynayan çocuklar gibi dağıttın milyonları..
Sosyal ağlarda paylaş

OmeN said:

fernandes ile daha geçen sene 1.2 milyon € ya sözleşme yapılmasına rağmen gidip yönetim kendisi 2 milyona çıkardı ücretini indirim yaptırır mı bu adamlar yahuu, bence komik söylemler bunlar.. euro 2012 de oynarsa bu adamlar zaten direk avrupa ya transfer olurlar.

aynı parayı yurt dışında alsa deli gibi vergi ödüyorlar burda direkl ellerine bu para geçiyor vergi sıfır
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

OmeN said:

aynı parayı yurt dışında alsa deli gibi vergi ödüyorlar burda direkl ellerine bu para geçiyor vergi sıfır

oyuncu yaptığı anlaşmada kendi eline geçicek parayı hesaplar, geri kalanına karışmaz. dolayısıyla türkiyede 3 alıyosa başka bir ülkede 4 alır vergisinide hesaplar. parasını gününde alabileceği bir yere gider hesabına para yattımı da çıkar oyununu oynar..
Sosyal ağlarda paylaş

hurriyet haberine bak sxcdfgsdyu

Beşiktaş'ımızda taraftarların sebep olduğu olaylar sebebiyle kulübümüz ciddi bir mali zarara uğrarken F.Bahçe maçıyla da ilgili ceza gelmesi gündemde.

Beşiktaş’ın F.Bahçe’yi 1-0 yendiği maç öncesi tribünlerde çok güzel görüntüler vardı. Stadı dolduran siyah beyazlı kadın ve çocuklar, takımlarını doyasıya destekledi. Fakat öyle bir an geldi ki, maçın tansiyonu yükseldi. Kadın taraftarlar da küfürlü tezahürat yapmaya başladı ve aralıklarla bunu tekrarladı. Karşılaşma sonunda, yaşanan olaylar, hem futbolcular hem yöneticiler arasında şu yoruma neden oldu; “Keşke saha kapama cezası verilen maçlar seyircisiz oynansa... İki türlü de küfür ediliyor. En azından diğer türlü, statta küfür edecek birileri olmaz.”

cok kufur olmadı diye hatırlıyorum bir 4-5 dk topluca söylenmis olabilir gerci. genelde kurabiye diye bagırıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...