Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Rüştü bazen ilk yarı 2-3 gol yemişse 2. yarı daha çok yemeyeyim şanıma leke gelmesin diye devre arasında sakatlanıverir, Fener'den biliyorum bu huyunu o yüzden şu yaptığını da ona bağlayabiliriz yediği saçma 2 golden sonra
Zaten çoktan bırakması lazımdı bi zahmet bu yaz bir FB-BJK maçıyla jübile yapsın artık
Sosyal ağlarda paylaş

Ne tuhaf ligimiz var yahu, Bir maç olmuştur, bir tarafın kalecisi çıkar hakeme hakaret ettiğini söyler, diğer tarafın kalecisi çıkar aynı hakemi en sevdiği 3 hakemden biri olarak adlandırır.

Sonra biz taraftarların her şey normalmiş gibi düşünmesi beklenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilic Beşiktaş'ı çalıştırmak istiyorum, oraya gelirsem birçok yeni şeyle geleceğim vs. demiş.

Ben her zaman kulüp takımı çalıştırmak istedim. Bunu da hiç saklamadım ve oturup futbol federasyonu ile konuştum. Euro 2012'den sonra ayrılacağım

da demiş.

Oluyor mu lan, gerçekleşiyor mu amansız hayallerimiz ?
Sosyal ağlarda paylaş

carvalhal de başarıya açtı, hırslıydı vs ama türkiyeyi bilmediği takımları tanımadığı ve inatla aynı taktikle bjk yi oynattığı için kaybetti.

TR yi tanımayan bir yabancı hocanın ben başarılı olabileceğine inanmıyorum. belki bir alman ekolü o disiplini bjk de sağlarsa olabilir. bunun yerine beğenmediğimiz mustafa denizli gelse adam eder bu takımı ama topçuların başına sinana engin gibi biri şart, yoksa bu herifler oynamıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

queresma sakatlanıp 2 ay memleketine gönderildi bi daha ayar tutmadı adam, fernandes kadroya dahil oldu ondan sonra takımın dengeler bozuldu orta saha mücadelesi düştü bunlar gerçek, her ne kadar bende sevsemde fernanades i 1 kişi eksik oynatıyor takımı. bunların sayısı arttıkça Q7, simao, fernandes, edu vs her biri bjk nin mücadelesine 1 eksik demek.

alman 2.liginden 5 tane topçu alsınlar onların disiplinli oyun anlayışı yeter bjk ye..
Sosyal ağlarda paylaş

ben tayfur da bir suç görmüyorum. çünkü yapı olarak zaten kendisinde bir hırs veya yeri geldiğinde masaya yumruğunu vurabilecek bir yapısı yok malesef. bu yüzden oyuncuların saygısını kazanıpda Q7, fernandes, simao gibi isimleri oynatması zor. yapacağı tek şey vardı onu da gerçekleştirmedi. kaybedeceğimiz hiçbişi kalmayan son 6 maçta muhammed, atınç vb. genç isimleri direk ilk 11 de koşulsuz oynatıcaktı. hem kendi kazanacaktı hem biz bu kadar derbi ile tecrübelenen oyuncular seneye ilk 11 oynıcaklardı. bunu yapabilseydi tayfur dur derdim ama o cesareti gösteremedi..
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok onunla, elini masaya vurma maaşla mı olur sadece ?

bırakırsın kadro dışı, it gibi gelir özrünü diler bir daha yapmaz. Bizde ne oluyor.

Carvalhal kadro dışı bırakıyordu, yönetimden emir geliyor. Medya için saçma sapan bir özür töreni, affedildi. TD otoritesi kalır mı?

TD az maaş alabilir sorun değil. Ama çıkıp yönetim senin arkanda değilde piyasa olmanın peşindeyse orada istikrarda sağlayamazsın disiplinde

Carvalhal'in belki çok hatası vardı ama bu kaos ortamında disiplini sağlamayı öyle ya da böyle başarmıştı. Bir birlik vardı takımda, Tayfur değişikliği -ki ben buna değişiklik değil takımın iki TD'sinden birinin gönderilmesi olarak görüyorum- takıma birşey katmadı.

Tayfur'la gidecekse Beşiktaş eğer ben ona bir tam yıl verilmesinden yanayım. Tayfur'un hocalığını eleştirmek veya yorumlamak için daha çok erken. Takımı revize edip, istediği bir kadro verirsek eline ve bu kadro ile başarısız olursa o zaman yerden yere vurmada hakkımız var. Beşiktaş'ın içinde şuan olduğu durumda Tayfur istese de bazı hareketleri yapacak konumda değil. Biz ondan dağ olmasını bekliyoruz ama değil.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar yönetim bu kadar öz kaynak polistikası yapacaz dior, alt yapı dior vs. kaybedecek birşeyi kalmayan takımın antrenörü bunun karşısında ne yapar gider genç yeteneklerini oynatır seneye gidecek olan edu dan bebe den ne bekleniyor hala!!? Tayfur bunları yapamadı ve hiçbir zaman yapamayacak. bende bıraktığı izlenim bu malesef..
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Self Zaa

http://www.haber1903.com/futbol/seyit-atesten-muhammed-aciklamasi-h13004.html

o nedir hocam ya hangi zihniyet nassı bi sözleşme yapmış bu adamlar. yahu başka takımın ajanı olsa çocuğu oynattırmamak için anca bu kadar çalışır. sezon başında adam gibi bir sözleşmesini yenilesinler şu çocuğun güzel süreler alarak oynamaya başlasın artık yeter.. barca da olsaydı şimdiye ilk 11 deydi yahu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...