Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel çalışma kardeş. benzer bir çalışma gökçe'nin başka bir parçası için de yapılmıştı. tavsiye ederim:
http://www.youtube.com/watch?v=SsFqAxyew28
said:
totti firlattı kalbimi,
messi üstünü çiğnedi.
cazorla geçer dedi,
lassana diarra
Mesaj tarihi:
Beşiktaş adabına uygun hareketlerde bulunmadığı tespit edilen Burak Yılmaz'ın, U-18 Akademi Takımımız ile ilişkisi kesilmiştir.

helal len yönetim!!!
helal
Mesaj tarihi:
Şaka gibi federasyon hehe Emre rakibe 'fc.ing prick' dedim diyor adamı yogun baskıdan dolayı ırkçılık varmı diye pfdk ya sevk ediyorlar bizimki adam değilsin dedim diyor, hemen tedbirli bu ülkede futbol şaka.
Mesaj tarihi:
Emre kaç maçtır zaten oynamıyor, nasıl sevkedildiğinin bir önemi yok ki ve bu gidişle kalan maçlarda da izin vermeyecekler adama, üstelik dudak okuma falan da yaptırılmıyor eğer bir sefer yaparsak her olayda mecbur kalırız diye
Yani Emre sadece Zokora'nın ifadesi ile ceza çekiyor şu an, ne belli yani Zokora'nın doğru konuştuğu?

Rüştü'nün yaptığı ise alenen futbolun otoritesine bayrak açmak, yani bambaşka bir durum.
Üstüne tvlere çıkıp bunu daha da sürdürüyor, ee haliyle bir ceza gelmezse bunun ucunu tutamazsın daha herkes kafasına göre iş yapar

Bi de Cenk'in nesi var ki kalecisiz kaldık diyorsunuz? Cenk sakatlandı mı? Hem derbi tecrübesi olur adama, Rüştü'nün yürümeye mecali yok ve büyük olasılıkla kalan maçlarda oynamamak için yaptı bu olayı da
Mesaj tarihi:
Cenk sakat boynunda problemden dolayı oynayamayacak %90 diyorlar.3. kaleciye kaldık ki daha bu sene forma giymedi daha hiç.
Burda kızdığım tek insan Rüştüdür başkası değil. Resmen Fenere karşı oynamamak için kendine ceza yazdırdı.
Mesaj tarihi:
öyle birşey olduğunu sanmıyorum, yani oynamamak için falan da takımda kontrol yitirildi olay bu,

herkes kafasına göre davranmaya başladı, herkes ayrı bir telden çalıyor. Carvalhal gidince resmen tamamen bitti takım,

Rüştü sadece hakemi yakmak adına böyle fevri davrandı. Ha ne oldu, adam bu sezonu kapattı. Daha da birşey olmayacak, bitti gitti.

Sen ise yaptığın ile kalacaksın, takımını yalnız bırakacaksın ... Otoriter bir TD olsaydı çoktan cezası öyle yada böyle verilirdi işte ama ...
  • Yeni Oluştur...