Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'ın Q7 sözleşmesini okumuştum baya komediydi. Cep telefonu faturasına kadar Beşiktaş ödeyecekti filan. Herkese böyle bol keseden sallamışlarsa zor durum. Hayır, futbolcuların ki elbet ödenir bizde bile parasını alamayan kalmadı demişlerdi zamanında, ama olan amatör branşlara oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/iste-fernandes-raporlariSXHBQ267207SXQ

vay anasını be , fernandes e ceza vermek için bi taraflarını yırtmıslar resmen,

gerçekten de korıdorda kapıya tekme attı diye oynamamış fenerbahçe maçında,

işin ilginci bir de şöyle bir durum var

said:
Fernandes'in güvenlik güçleri dahil hiç kimsenin olmadığı boş bir koridorda öfkesini yenemeyerek bir koridor kapısına tekme atmaktan dolayı sportmenliğe aykırı davranış ihlalinden 1 maç cezaya çarptırılmış olması aynı zamanda ilginç bir çelişkiyi de ortaya çıkarttı. Çünkü spormentliğe aykırı bir davranışta ihlalin unsurlarının oluşabilmesi için bu eylemin sahada (herkesin gördüğü ve tahrik olabileceği bir ortamda) veya bunun dışında birilerine karşı yapılmış olduğunun ortaya konması gerekiyor. Burada ise eylem koridorların boş olduğu bir ortamda ve bir alüminyum koridor kapısına karşı gerçekleşiyor.

dahada vahim olanı beşiktaz buna itiraz ediyor, ve itirazda kabul edilmiyor, neyse ya demirören tff başkanı olacak dertler bitecek.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bu tarz olaylar hep soyunma odalarında yaşanmıyorsa yazıklar olsun
demek her reklam panosuna vuran kırmızı yemeli
top zaten sarı bayrak direği sarı ne kaldı geriğe off
dövecen bu hakmeleri yeminlen ahh nouma nerdesin be bi hakem dövmeden gittin
Sosyal ağlarda paylaş

puuuuuuuuuu lan yapılırmı bu bize be, kulüpler birliği demirören in başkanlığı için hayır demişler!!!! ulan az kaldı kurtuluyorduk ya, neymiş 4 büyük takımda yöneticilik başkanlık yapmış kişiler başkan olmayacakmış, of ulan of tek umudumuz buydu bu a gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

puuuuuuuuuu lan yapılırmı bu bize be, kulüpler birliği demirören in başkanlığı için hayır demişler!!!! ulan az kaldı kurtuluyorduk ya, neymiş 4 büyük takımda yöneticilik başkanlık yapmış kişiler başkan olmayacakmış, of ulan of tek umudumuz buydu bu a gitti.

Benimde umudum buydu. Kaldi gene basimiza.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler demirören köşeye sıkıştı rahat olun 14 şubat da danın kuyruğu kopar 17 şubat cuma saat 16 dan sonra ajansa düşer istifa haberi .

çok az bir ihtimalle de olsa mali kongerede istifasını direk sunmak ama pek sanmıyorum .
affan keçeci yada fikret orman ikisinden biri başkan olcak aralarında anlaşmaya çalışıyorlar şu anda

ayrıca listelerinde cok cok süpriz isimler var serdar adalı, güntekin onay ,sergen yalçın bunlardan bazıları herşey bu ay netleşir .

burayada yazıyorum rezervelerinizi alın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...