Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

ayrıca seba nın bu sereflı ıkıncılık lafı, 88 dekı malatyaspor maçından sonra söylenmemiştiydi, benmi yanlış hatırlıyorum,

mersin maçında bende kapalıda olucam hemde alt katta, yeter diyicez de sakat bölgedeyim, direk karagümrüklüler çıkmasa tepemize :)

bi cem vardı, carsı nın kurucularından o meshur denizli macında da yeter diye bağıran ve bu karagumruklulerle kavga eden, hatta 2 sene ceza aldı, dün o yazı yazdı facebook da, herkes bunu destek olmaya cagırmıs, o da ben denizli maçında tek basıma paralı askerlele kapısıp 2 sene ceza aldıgımda evıme para cezaları geldiğinde nerdeydınız diyor!

yani carsı nın içinde demirörene karşı olanlar var ama cogu gelmıs 45 50 yaşlarına coluk cocukları var bu adamların, karagumruk denen grubun içinde yeni yetme 19 20 yasında maşalar var ne oldukları belli olmayan tipler, kalkıp bu carsının adamlarından bu herıflere karsı tek baslarına karsı durmalarını ıstemek bıraz bencıllık, o gun kapalıda bınlerce kişi yeter diye bağırıyordu, 70 80 tane herıf dagıttı ortalıgı, cem e alen e saldırdı o bağıran herkes sadece seyrettı , e simdi yine bu adamlardan destek isteniyor ben olsam kılımı kıpırdatmam
Sosyal ağlarda paylaş

aha intro geldi forzabesiktas dan,

şimdi tercüme etmek gerekirse burda

beşiktaşımızın değerlerini ayaklar altına alan (demirören)

bunu fırsat bilip beşiktaş değerlerine saydıranlar ( sanırım rakip taraftarlar )

bunu da fırsat bilip kapalıya ve çarşıya saydıranlar ( sanırım bunlarda forzada bağırıp çağıran beşiktaşlılar )

e kardeşim sen şu beşiktaş değerlerini ayaklar altına alan adama cevabını zamanında vereydin böyle olmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

hayır ya yapcağın cok basit, sunu yazana kadar , demirören kendine gel yaz intro ya bu bile yeterdi! onu bile yazama sonra gelen tepkiler üzerine yine üstü kapalı olarak beşiktaımızın değerlerini ayaklar altına alanlara, hala alanlara diyor, yahu desene işte demirörene diye
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

klübün bu kadar borcu olması başkana ibra edilmeme olasığını neredeyse sıfır yapıyor.olur da ibra edilmez ise hangi babayiğit o kadar borcu tüpçüye bir kalemde ödeyip bjk ye başkan olur.yazık bjk çok gebe kaldı bu tüpçüye.

1 kişi var, serdal adalı :)

bi o kurtarır bizi bundan , çok da sağlam bir yönetim kurar, yani tüpçünün parası felan ödenir, yeterki adalı ikna olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yersen
admin açıklaması...

said:
Rıdvan AKAR
Rıdvan Akar'ın " Çarşı neden Demirören söylemine karşı değil? " başlıklı yazısı ForzaBeşiktaş Forum Kurulu tarafından silinmemiş,

Şeref Bey Forza Beşiktaş Anaforum'dan Vedat Okyar Yazar'lar Forumuna taşınmıştır.

Bundan sonraki olaylar Forum Kurulun'daki arkadaşımızın kişisel insiyatifin'den kaynaklanan hatası doğrultusunda gelişmiştir.

Kamoyunu bilgilendirir, Rıdvan Ağabey'in yanaklarından öperiz.

* ForzaBesiktaş'ın girişlerine konulan yazının Rıdvan Ağabey ile hiçbir ilgilisi yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

adminler çalışıyor : )
tepkiden baya tırtsılar herhalde

said:
Dertleşelim
Kimliğimi açıklamam yersiz.
Açıkladığım anda çoğunuzun kardeşim, abim, arkadaşım diyeceği insanlardan biriyim.
Gözümü burada açtım. Bir derdim olduğunda da sizinle paylaşmak isterim.
Burada bulunan insanların cevabı hakettiğini, susmanın konuşmaktan daha zor olduğu anlar yaşadığımızı görüyorum.
Buyrun arkadaşlar, buyrun abiler.
Sorularınıza yetişmeye çalışayım.
Cevap verme kolaylığı açısından bana sorular arası biraz zaman tanırsanız sevinirim.
Bir de tek ricam, sizler gibi - sizler kadar Beşiktaşlı olduğumu unutmayın.
Sabaha kadar beraberiz.
Buyrun.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızacaksınız ama ben Demirören'in açıklamasında o kadar birşey bulamadım. Biz bir aileyiz demeye getirmiş sanki, bana Fenerbahçemiz lafı çok dokunmadı orada ne yalan söyleyeyim. Tamam ben BJK'li değilim ama vay Demirören Beşiktaş'ı ayaklar altına aldı da demem yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...