Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 normal taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hlbert 6 hafta yokmuş. Buyur buradan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Sizin taraftarda kanser , kalp rahatsiligi cok gorulen bir sey degil mi zaten haci bisey olmaz 6 haftadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 abi bu hesaplar da karıştı sanki.eskinde kendimce "x hafta yoksa x maç kaçırıcak tüh" diye yorumlardım :) 6 hafta yok demek bildiğin 6 hafta yok di mi, kim bilir kaç maç yapıcaz o arada poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bence playoff'a anca yetisir form olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 BUNA BİR SEY OLMASIN.. HASTASIYIZ DEDE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 aynen 2milyon euroya bukadar yararlı başka adam alamazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Manu Fernandes tam 4-2-3-1 oyuncusu, Bjk'nin son dönemdeki ivmesinde en büyük pay bu adamın Fakat inanılmaz bir kondisyon düşüşü var, bir yerde okumuştum sezon başından beri 8 kilo vermiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 NTVSPOR: Beşiktaş'a stat müjdesi. Anıtlar Kurulu uzun süredir beklenen onayı verdi ve Beşiktaş ve Büyükşehir Belediyelerine tebliğ etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 mayısta kazmayi vu.. oh wait.. abi kapali alta geciyorum seneye yıkmayn lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kondisyonu maçın belli bir dakikasına kadar baya iyi de bir anda düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 65den sonra yok oluyor fernandes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ekşiden said: galatasaraylı arkadaşlarım ali sami yen dedikçe gözlerinin içindeki minik parıltıları görüyorum. yeni stadın lafı açıldıkça "çok lüks ama..." hep "ama"ların ardından gelen minik minik bahaneler. herkesin kendine göre bir aması var. beni en çok şey etkilemişti. "samiyen'e böyle sis inerdi arada bir. farklı bir kokusu var. çoğu zaman göremezdik golleri ama hissederdik..." yine 4 ocak 2012 beşiktaş eskişehirspor maçında yerimizi almıştık şerefbey'de. o yoğun sisi görünce aklıma bu söylem geldi. soğuk havada sümüklü burnuma rağmen soludum o kokuyu. evet o koku.. bilemiyorum be sözlük. erkek tuvaletinin zemininin 4 cm su olduğu gün yıkılmasını istiyorken stadımızın.. kapalı alttan birisinin, üst tarafta tanımadığı kişilere el uzatıp, kendisini yukarı çektirmesini gördükçe istemiyorum yıkılmasını.. o dayanışma yok olmasın diye istemiyorum yıkılmasını. birgün istiyorum birgün istemiyorum. ama sanırım bugün "yıkılmasın" günüm.. endüstriyel futbolun bir ürünü olan, modernleşme adı altında birbirinin kopyası olan çelik yığını bir stadımız olsun istemiyorum. biz yüzerek gideriz gerekirse wc'ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 abartı duygusala bağlamamak lazım bence. çağa ayak uydurmalısın, atmosferi yaratan 2 taş parçası değil. kokusuydu kılı yünüydü yine olur. nostalji kafası tatlı geliyo ondan, ama kolay suyu çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 tuvaleti 2 ayda bozarız biz yine, sorun tuvalet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 saka ntvye açıklama yaptı şimdi kapasite 40 bin olabilirmiş kapalı ve açık aynı kalcakmış yıkılıp yenisi yapılcak kale arkaları biraz daha yaklaştırılcakmış kalelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Kapali bir kat daha cikamiyor mu ya?..ole olsa cok iyi olur,localarda yenlenr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 hala sivok un sözleşmesini yenilemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Beşiktaş İnönü Stadı'nın yıkılmasına kesinlikle izin vermeyeceklerini söyledi. Habertürk Televbizyonu canlı yayınında 'Skala' programına konuk olan Günay, yıkım için izin çıktığı yönündeki haberlerin bir manevra olduğunu söyleyerek, 'Anıtlar Yüksek Kurulu'nun Kasım ayında aldığı karar geçerliliğini korumaktadır. Bu karar göre İnönü Stadı, Dolmabahçe tarihi dokusunun bir parçasıdır ve yıkılıp yenilenmesi gibi bir durum kesinlikle mümkün değildir. Bugün medyaya yansıyan haberi bir manevra olarak görüyorum. Biz oranın bir rant merkezi olmasına izin vermeyeceğiz.' dedi. Kartalbakisi.com gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 o stadı tokiye yaptırmak istiyorlar bizde kendimiz yapmaya uğraşıyoruz durum bundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ha bide bu haber 07 aralık 2011de çıktı kartal bakışı kıçından baya sallamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 said: Beşiktaş Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu ve yönetim kurulu eski üyesi Serdal Adalı ile Protokol Müdürü Ahmet Ateş'in yurt dışına çıkış yasakları İstanbul 17. Ağır Caze Mahkemesi'nin verdiği kararla kaldırıldı. Adalı, Havutçu ve Ateş 3 Temmuz'da başlayan futbolda şike iddiasi soruşturması kapsamında 152 gün cezaevinde tutulmuş, 12 Aralık tarihinde de tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edilmişlerdi. Bu üç isim hakkında konulan yurt dışı çıkış yasağı bugün kaldırıldı. vay anasını adamlar resmen 152 gün boku bokuna içerde yattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 mokoko said: Biz oranın bir rant merkezi olmasına izin vermeyeceğiz.' dedi. Şu çok iyi ya :) Gerçekten ne orda, ne beşiktaş sahilinde ranta hiç izin vermediler/vermiyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 stadın tarihi kısmı yıkılmayacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 olay oraya stad yaptırmakta değil, beşiktaş'ı da GS gibi şehir dışına atmak. Böylelikle açılan arazide devasa abi evleri inşa edebilecekler. Ali Samiyen arazisi İstanbul'un en değerli arazilerinden biriydi, resmen beleşe kondular. Tamam GS'nin malı değildi belki ama kullanım hakkı ellerinde olduğu sürece hiç kimse birşey yapamazdı. Aynı şeyi İnönü'ye de yapmak istiyorlar. Beşiktaş şehir dışına çıksın, o boktan eski açığı da "anıt değilmiş la bu" diyip yıkarlar 3. güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar