Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

ekşiden said:

galatasaraylı arkadaşlarım ali sami yen dedikçe gözlerinin içindeki minik parıltıları görüyorum. yeni stadın lafı açıldıkça "çok lüks ama..." hep "ama"ların ardından gelen minik minik bahaneler. herkesin kendine göre bir aması var. beni en çok şey etkilemişti.
"samiyen'e böyle sis inerdi arada bir. farklı bir kokusu var. çoğu zaman göremezdik golleri ama hissederdik..."

yine 4 ocak 2012 beşiktaş eskişehirspor maçında yerimizi almıştık şerefbey'de. o yoğun sisi görünce aklıma bu söylem geldi. soğuk havada sümüklü burnuma rağmen soludum o kokuyu. evet o koku..
bilemiyorum be sözlük.
erkek tuvaletinin zemininin 4 cm su olduğu gün yıkılmasını istiyorken stadımızın..
kapalı alttan birisinin, üst tarafta tanımadığı kişilere el uzatıp, kendisini yukarı çektirmesini gördükçe istemiyorum yıkılmasını.. o dayanışma yok olmasın diye istemiyorum yıkılmasını.

birgün istiyorum birgün istemiyorum. ama sanırım bugün "yıkılmasın" günüm..
endüstriyel futbolun bir ürünü olan, modernleşme adı altında birbirinin kopyası olan çelik yığını bir stadımız olsun istemiyorum. biz yüzerek gideriz gerekirse wc'ye..
Sosyal ağlarda paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Beşiktaş İnönü Stadı'nın yıkılmasına kesinlikle izin vermeyeceklerini söyledi.

Habertürk Televbizyonu canlı yayınında 'Skala' programına konuk olan Günay, yıkım için izin çıktığı yönündeki haberlerin bir manevra olduğunu söyleyerek, 'Anıtlar Yüksek Kurulu'nun Kasım ayında aldığı karar geçerliliğini korumaktadır. Bu karar göre İnönü Stadı, Dolmabahçe tarihi dokusunun bir parçasıdır ve yıkılıp yenilenmesi gibi bir durum kesinlikle mümkün değildir. Bugün medyaya yansıyan haberi bir manevra olarak görüyorum. Biz oranın bir rant merkezi olmasına izin vermeyeceğiz.' dedi.

Kartalbakisi.com

gg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beşiktaş Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu ve yönetim kurulu eski üyesi Serdal Adalı ile Protokol Müdürü Ahmet Ateş'in yurt dışına çıkış yasakları İstanbul 17. Ağır Caze Mahkemesi'nin verdiği kararla kaldırıldı.

Adalı, Havutçu ve Ateş 3 Temmuz'da başlayan futbolda şike iddiasi soruşturması kapsamında 152 gün cezaevinde tutulmuş, 12 Aralık tarihinde de tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edilmişlerdi. Bu üç isim hakkında konulan yurt dışı çıkış yasağı bugün kaldırıldı.

vay anasını adamlar resmen 152 gün boku bokuna içerde yattılar.
Sosyal ağlarda paylaş

olay oraya stad yaptırmakta değil, beşiktaş'ı da GS gibi şehir dışına atmak.

Böylelikle açılan arazide devasa abi evleri inşa edebilecekler.

Ali Samiyen arazisi İstanbul'un en değerli arazilerinden biriydi, resmen beleşe kondular. Tamam GS'nin malı değildi belki ama kullanım hakkı ellerinde olduğu sürece hiç kimse birşey yapamazdı.

Aynı şeyi İnönü'ye de yapmak istiyorlar.

Beşiktaş şehir dışına çıksın, o boktan eski açığı da "anıt değilmiş la bu" diyip yıkarlar 3. güne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...