PZero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yolunda giden takımı bozmakta üstümüze yok tayfur hoca bence takımdan uzak tutulmalıydı . :X:X:X:X:X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 hiç karışmıcak bence tayfun hoca sadece işte yanında olduğumuzu gösteriyoruz.. kaldı ki tek korkum carvalyal kendini bozmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 PZero said: yolunda giden takımı bozmakta üstümüze yok tayfur hoca bence takımdan uzak tutulmalıydı . :X:X:X:X:X:Xbu arkadaş ne dese tersi oluyor afshsaf bu sene beşiktaş şampiyon olucak anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yıldırım demirören ekolü hacı, normaldir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bence Tayfur için verilen karar doğru. olması gereken buydu. Sezon başından beri takımın başında değilken bir anda gelip td yapmak carvalhal'a haksızlık olur. Şu anki takım onun takımı. Tayfur çıksın gene locadan maçları izlesin. Saha içinden değil bakın locadan. Bu bir iğneleme değil bir öneridir. Seneye zaten gene takım ona verilecektir. İşte o zaman Tayfur'un takımı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 adam istemiyor ki zaten sezon sonuna kadar td olmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 http://b1112.hizliresim.com/s/r/19k63.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yalnız tayfura gereksiz duygusallık yapılıyor.adam cezaevine girmese çoktan kovulmuştu takımdan. sanki morinyo vardı beşiktaşın başında.o geri gelecekmiş gibi tayfur bekleniyor tayfur ne kadar geç td olursa o kadar iyi.portekiz çetesi falan gg ztn tayfur gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 daha neler var neler bu konuşma bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Sike yok belki ama Tayfur 7/24 tribunlere el salliyor. Kimse de cikip su diyaloglar ne demiyor Tayfura lol. Besiktasin cocugu Tayfur Havutcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 http://1.bp.blogspot.com/-QsE5UTx96SI/TvOd2fVGkaI/AAAAAAAACo8/CL3pZL_Tujc/s1600/guti%252Bhavut%25C3%25A7u.jpg vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 BJK nin borcu 442 milyon tl.. Alacakları 59 milyon tl BJK nin Demiroren'e borcu 85 milyon tl.. Adali'ya borcu 10 milyon tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oha adamlar ne hak yemiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ee mokoko demek istedigin sey nedir? siradan bir iki kisilik konusma ile siradan bir muhasebe bilgisi bize neyi ifade etmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 dikkat edersen bitanesini dün akşam koymuşum. açıklamaya gerek yok bence ama senin için açıklıyım. bi td, hemde dışardan bu kadar düzgün insan olarak gözüken biri kendi futbolcusuna ağır hakaretlerde bulunuyo. bunu göstermek istedim sadece. biraz önce postladığımda bjk hakkında haber. twitter'dan gördüm paylaşma gereği gördüm. bi sorun mu vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bi sorun yok zaten bilinen bir sey ust uste siradan seyleri post edince merak ettim demek istedigini anlam veremedigim icin. Tayfur'un konusmasi kamuoyu veya bir topluluk onunde degil sanirsam, ikili bir telefon gorusmesi falan olsa gerek? Ben pek etik disi bisi goremiyorum valla, konusmanin iki kisi arasinda gectigini farz edince. Ustelik adam hakli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mokoko said: http://b1112.hizliresim.com/s/r/19k63.jpg yazıklar olsun , yeni okudum bu çıkan konuşmaları, bağırdık durduk bu zamana kadar beşiktaşın cocugu diye, insanda azıcık gurur olur ya, nasıl bakabilecek, akın'ın ersan ın suratına, yada bu iki futbolcu dese bize bu tarz hakaret eden adamla aynı takımda olmayız diye ne olacak. keşke deseler keşke ersan çıkıp açıklama yapsa bana böyle bir hakaret eden adamla aynı takımda çalışamam diye.. şike yapsaydı da hergün suratına baktığı ona hoca diyen futbolcularının arkasından böyle konuşmasıydı daha iyiydi benim gözümde, bu zamana kadar maçlara gidip ona verdiğim destek yüzünden utandım, çıkıp basının önünde bu konuşmalarının hesabını vermeden , hakaret ettiği futbolculardan basın önünde özür dileyip görevinden istifa etmediği sürece 0 dır benim gözümde. yazık ya utandım ya seba nın yeğeni olacak bir de. Başkanda başkan değildi , şu konuşmalardan sonra direk görevden alması gerekirdi,adam yusuf denen şerefsiz bir menejer bozmasının oyuncağı olmuş, bu mudur beşiktaşın çocuğu. sanki mourinho adam ya ne başarısı varda böyle büyük aşkla bağlandı bu yönetim buna, hadi bizde haksızlık yapıldı duralım arkasında durmaz olaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 nasi abartabiliyosunuz abi bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abartıyorum!!! yahu bu adam bu takımın teknik direktörü ve kendi futbolcusu için gay yakıştırması yapıyor , futbolcularının arkasından konuştuğu ortaya çıkmış bir adama hangi futbolcu hoca deyip güvenir! şimdi ersan çıksa bugun açıklama yapsa tayfur bana ibne dedi hakaret davası açıyorum ve onunla aynı takımda çalışmak istemiyorum dese, ne olacak!!! ersan'ı gönderip tayfurla devam mı edecek beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mokoko said: BJK nin borcu 442 milyon tl.. Alacakları 59 milyon tl BJK nin Demiroren'e borcu 85 milyon tl.. Adali'ya borcu 10 milyon tl 59 ne alacağımız varmiş acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Adalı'ya da mı borç var. Adam parasıyla rezil olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abi nasıl abartıyorsunuz cidden, insani tepkiler gayet lan hacı biri gelse senin iki futbolcunu gece kulübünde el ele görmüşler dese sen "AFERİN TOSUNLARIMA" der misin ? hani insani tepkiler vermiş, ayrıca şu telefon dinlemesinin ortaya sunulması zaten apayrı bir saçmalık, ne dava ile ilgili bir gelişme ne de etki edecek birşey, tamam ortalık karıştırmak için sunuluyor bu tip saçmalıklar, yeter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 benim ar damarim catlamis demek ki ondan cok dogal bulmus olmaliyim o konusmayi8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ortaya çıkması yanlış doğrudur, ikili konuşmadır doğrudur. fakat bu tayfurun iki yüzlü olduğunu gösteriyor, yusuf denen adam kımki sen kalkıp beşiktaşın basında biri olarak onu dinliyorsun, o adam senin futbolcularına hakaret ederken, sen kendi futbolcunu savunacağına onu doğruluyorsun, iyi ki çıkmış bu konuşmalar ortaya. bu zamana kadar her maç bağırdım ben tayfur için, ama bu konuşmalar her ne kadar özel konuşmalar olsa, her ne kadar ortaya çıkmaması gereken konuşmalar olsada, tayfurun ne kadar zayıf bir karakterde olduğunu ve asla ama asla beşiktaşın başında olmaması gerekir bu saaten sonra, tekrar soruyorum bunu okuyan öğrenen hangi futbolcu bu adama güvenir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 BulletRide said: Adalı'ya da mı borç var. Adam parasıyla rezil olmuş 10 milyon hiç bişey bu adamlar için borç diye konuşmazlar ibrahime at hediye edilicek diye konuşulurken bide tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar