Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

bence Tayfur için verilen karar doğru. olması gereken buydu. Sezon başından beri takımın başında değilken bir anda gelip td yapmak carvalhal'a haksızlık olur. Şu anki takım onun takımı. Tayfur çıksın gene locadan maçları izlesin. Saha içinden değil bakın locadan. Bu bir iğneleme değil bir öneridir.

Seneye zaten gene takım ona verilecektir. İşte o zaman Tayfur'un takımı olur
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız tayfura gereksiz duygusallık yapılıyor.adam cezaevine girmese çoktan kovulmuştu takımdan.

sanki morinyo vardı beşiktaşın başında.o geri gelecekmiş gibi tayfur bekleniyor

tayfur ne kadar geç td olursa o kadar iyi.portekiz çetesi falan gg ztn tayfur gelirse
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat edersen bitanesini dün akşam koymuşum. açıklamaya gerek yok bence ama senin için açıklıyım. bi td, hemde dışardan bu kadar düzgün insan olarak gözüken biri kendi futbolcusuna ağır hakaretlerde bulunuyo. bunu göstermek istedim sadece.

biraz önce postladığımda bjk hakkında haber. twitter'dan gördüm paylaşma gereği gördüm. bi sorun mu vardı?
Sosyal ağlarda paylaş

bi sorun yok zaten bilinen bir sey ust uste siradan seyleri post edince merak ettim demek istedigini anlam veremedigim icin.
Tayfur'un konusmasi kamuoyu veya bir
topluluk onunde degil sanirsam, ikili bir telefon gorusmesi falan olsa gerek? Ben pek etik disi bisi goremiyorum valla, konusmanin iki kisi arasinda gectigini farz edince. Ustelik adam hakli :p
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

http://b1112.hizliresim.com/s/r/19k63.jpg

yazıklar olsun , yeni okudum bu çıkan konuşmaları, bağırdık durduk bu zamana kadar beşiktaşın cocugu diye, insanda azıcık gurur olur ya, nasıl bakabilecek, akın'ın ersan ın suratına, yada bu iki futbolcu dese bize bu tarz hakaret eden adamla aynı takımda olmayız diye ne olacak. keşke deseler keşke ersan çıkıp açıklama yapsa bana böyle bir hakaret eden adamla aynı takımda çalışamam diye..

şike yapsaydı da hergün suratına baktığı ona hoca diyen futbolcularının arkasından böyle konuşmasıydı daha iyiydi benim gözümde, bu zamana kadar maçlara gidip ona verdiğim destek yüzünden utandım, çıkıp basının önünde bu konuşmalarının hesabını vermeden , hakaret ettiği futbolculardan basın önünde özür dileyip görevinden istifa etmediği sürece 0 dır benim gözümde.

yazık ya utandım ya seba nın yeğeni olacak bir de. Başkanda başkan değildi , şu konuşmalardan sonra direk görevden alması gerekirdi,adam yusuf denen şerefsiz bir menejer bozmasının oyuncağı olmuş, bu mudur beşiktaşın çocuğu.

sanki mourinho adam ya ne başarısı varda böyle büyük aşkla bağlandı bu yönetim buna, hadi bizde haksızlık yapıldı duralım arkasında durmaz olaydık.
Sosyal ağlarda paylaş

abartıyorum!!! yahu bu adam bu takımın teknik direktörü ve kendi futbolcusu için gay yakıştırması yapıyor , futbolcularının arkasından konuştuğu ortaya çıkmış bir adama hangi futbolcu hoca deyip güvenir!

şimdi ersan çıksa bugun açıklama yapsa tayfur bana ibne dedi hakaret davası açıyorum ve onunla aynı takımda çalışmak istemiyorum dese, ne olacak!!! ersan'ı gönderip tayfurla devam mı edecek beşiktaş.
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl abartıyorsunuz cidden, insani tepkiler gayet lan

hacı biri gelse senin iki futbolcunu gece kulübünde el ele görmüşler dese sen "AFERİN TOSUNLARIMA" der misin ?

hani insani tepkiler vermiş,

ayrıca şu telefon dinlemesinin ortaya sunulması zaten apayrı bir saçmalık, ne dava ile ilgili bir gelişme ne de etki edecek birşey,

tamam ortalık karıştırmak için sunuluyor bu tip saçmalıklar, yeter yani
Sosyal ağlarda paylaş

ortaya çıkması yanlış doğrudur, ikili konuşmadır doğrudur.

fakat bu tayfurun iki yüzlü olduğunu gösteriyor, yusuf denen adam kımki sen kalkıp beşiktaşın basında biri olarak onu dinliyorsun, o adam senin futbolcularına hakaret ederken, sen kendi futbolcunu savunacağına onu doğruluyorsun, iyi ki çıkmış bu konuşmalar ortaya.

bu zamana kadar her maç bağırdım ben tayfur için, ama bu konuşmalar her ne kadar özel konuşmalar olsa, her ne kadar ortaya çıkmaması gereken konuşmalar olsada, tayfurun ne kadar zayıf bir karakterde olduğunu ve asla ama asla beşiktaşın başında olmaması gerekir bu saaten sonra, tekrar soruyorum bunu okuyan öğrenen hangi futbolcu bu adama güvenir artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...