Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kulübümüz’den Açıklama 16.05.2011 17:50 Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı toplantıda aldığı karar ile ilgili açıklamadır: Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz, almış olduğu kararla, halen görevde bulunan Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu ile gelecek sezondan itibaren 2 artı 1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu'ya görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz. Beşiktaş JK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 daha 10-11 bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi bu gelecek sezonu ilgilendiriyor... şampiyonluk yalan diyorum şimdiden. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hayırlı olsun tayfur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Yetemez sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Beşiktaş çok büyük bir risk aldı! guti simao gibi yıldızlar destek olursa başarılı olacağını düşünüyorum, aksi taktirde işi çok zor, bana göre çok tecrübesiz, stres yaşayıp kontrolünü kaybedebilir. Beşiktaşın koca 1 seneside çöpe gider. Beşiktaşın yabancı oyuncuları tecrübeli isimlerden oluşuyor bu isimlere taktik teknik öğretecek adam değil maçlara motive edecek bir teknik direktör lazımdı tayfurda bunu yapabilecek karakterde bir adam değil, tek ümidim q7, guti ve simao nun tayfura destek vermesi ve bunun takıma yansıması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Tayfur ve yıldızlar... hey allahım ya teknik direktörlük tecrübesi 0 olan adamında başa getirilmesi ayrı bir saçmalıkmış. Seneyede hikayeyiz, istediğin adamı getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Forlan artık maç öncesi Tayfur'a taktik öğretir tahtada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: Forlan artık maç öncesi Tayfur'a taktik öğretir tahtada kaç senedir kimlerle çalıştı hepsinden 2 gram bişey öğrense aykuttan daha iyi bir adam olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://fanatik.ekolay.net/Tayfur-Havutcu_3_Detail_33_225007.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Llama said: "Tatar Ramazan" said: Forlan artık maç öncesi Tayfur'a taktik öğretir tahtada kaç senedir kimlerle çalıştı hepsinden 2 gram bişey öğrense aykuttan daha iyi bir adam olur... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Starscream said: http://fanatik.ekolay.net/Tayfur-Havutcu_3_Detail_33_225007.htm eğer bu haber doğruysa demek istediğim aynen buydu, umarım haber doğrudur umarım bu tecrübeli adamlar tayfur a destek verirler ve bir takım olabilirler. tayfur un tamam aldım bu işi deyip bu yıldızlara söz geçirmek adına astım kestim yaparsa kendi kaybeder, mutlaka ama mutlaka bu tecrübeli yıldızlardan faydalanmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 lig tv de beşiktaşın brezilyada bir 19 yaşında futbolcudan bahsetti de adamın adını anlamadım destan gibiydi bonservisi de 10 15 milyon euro felan dedi anlayabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Llama said: "Tatar Ramazan" said: Forlan artık maç öncesi Tayfur'a taktik öğretir tahtada kaç senedir kimlerle çalıştı hepsinden 2 gram bişey öğrense aykuttan daha iyi bir adam olur... Duygusal davranıyorsunuz, o heriflerin Tayfur'u istemelerinin sebebi daha Guti'yi falan oyundan bile çıkarmaya yetememesi yüzünden. Terslerine giderse akşam simidi gibi yerler Tayfur'u hele bi disiplinli olsun Tayfur. Bu kadar egolu yıldızlara kariyerli 50 yaş üstü hoca gerekliydi, Tayfur'la eğlenir kafa bulur bu İspanya tayfası görürsünüz ilerde. Ha Fener'de niye olmuyor derseniz, Aykut'un Tayfur'a göre bir kariyeri var ve camia da takım da Aykut'u sahiplendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bn 3cu msjda şampiyonluk gitti demişim.. tayfun hoca yönetemez bu takımı evet doğrudur ama sıfır bi adamda değildir.. benim tepkim o yüzdendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aykutun tayfura göre ne kariyeri var merak ettim? sahip çıktığı doğrudur ama alex ve aykut un arasının düzelmesi en büyük etken gelen başarıda , aykut sezon başında alex e diş geçirmek istediğinde neler olduğunu gördük, ne zaman aykut alex i serbest bıraktı araları düzeldı takımda çıkışa geçti, aykut un sezon başı yaptığı yanlışı tayfur da yaparsa yıldızlara diş geçirmeye çalışırsa gereksiz yere kendi kaybeder, bu adamların teknik direktöre ihtiyacı yok bu adamlar zaten tecrübeleriyle çıkar oynarlar, bu adamların takımı sahiplenmesi sorumluluk alması gerekiyor eger tayfur bunu başarırsa bu iş yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Çok büyük risk.BJK böyle riskler alınacak takım değil.Sürekli başarı isteyen bir takım.Aykut Kocaman baz alındıysa yanlış yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 said: Ha Fener'de niye olmuyor derseniz, Aykut'un Tayfur'a göre bir kariyeri var ve camia da takım da Aykut'u sahiplendi. LoL sezon bası alex-aykut birbirlerini yiyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tinu said: lig tv de beşiktaşın brezilyada bir 19 yaşında futbolcudan bahsetti de adamın adını anlamadım destan gibiydi bonservisi de 10 15 milyon euro felan dedi anlayabilen varmı? sau paulo dan henrique ile ilgileniyormuşuz 19 yaşındaymış fiyatı15-20 miyon eorıymuş bu sezon 19 maçta 6 gol atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dün öve öve bitiremedi Sinan Engin.Bir brezilyalı forvet alıcak BJK ortalık yerinden oynayacak diye.Sanmıyorum bu Henrique olduğunu.Benim aklıma Neymar ve Hulk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tinu said: aykutun tayfura göre ne kariyeri var merak ettim? sahip çıktığı doğrudur ama alex ve aykut un arasının düzelmesi en büyük etken gelen başarıda , aykut sezon başında alex e diş geçirmek istediğinde neler olduğunu gördük, ne zaman aykut alex i serbest bıraktı araları düzeldı takımda çıkışa geçti, Ya Aykut TD olarak İstanbulspor ile Ankaraspor ile senelerce çalışmadı mı bu ligte? Tayfur daha düne kadar asistandı sadece, nasıl bir tutuyorsunuz ki? Alex-Aykut olayına ise katılıyorum ama Alex aşırı profesyonel adam, adeta sahiplendi 2. yarı takımı. ondan o yönden de bi benzerlik kurulamaz Bjk'daki İspanya tayfasıyla, yani aralarında Alex'in yüreğinde ve zekasında adam olacağını sanmıyorum, Alex tamamen bi piyango Fener'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 souldarkorn said: dün öve öve bitiremedi Sinan Engin.Bir brezilyalı forvet alıcak BJK ortalık yerinden oynayacak diye.Sanmıyorum bu Henrique olduğunu.Benim aklıma Neymar ve Hulk geldi. hulk yeni sözleşme imzaladı porto ile 2016e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 seneye kupa ile avrupa bileti peşinde koşar bjk. uefada gruplar sonrası 1 tur. tebrikler şimdiden. kasımda yeni hoca bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: tinu said: aykutun tayfura göre ne kariyeri var merak ettim? sahip çıktığı doğrudur ama alex ve aykut un arasının düzelmesi en büyük etken gelen başarıda , aykut sezon başında alex e diş geçirmek istediğinde neler olduğunu gördük, ne zaman aykut alex i serbest bıraktı araları düzeldı takımda çıkışa geçti, Ya Aykut TD olarak İstanbulspor ile Ankaraspor ile senelerce çalışmadı mı bu ligte? Tayfur daha düne kadar asistandı sadece, nasıl bir tutuyorsunuz ki? Alex-Aykut olayına ise katılıyorum ama Alex aşırı profesyonel adam, adeta sahiplendi 2. yarı takımı. ondan o yönden de bi benzerlik kurulamaz Bjk'daki İspanya tayfasıyla, yani aralarında Alex'in yüreğinde ve zekasında adam olacağını sanmıyorum, Alex tamamen bi piyango Fener'e farkındaysan bende zaten bu tecrubelı yıldızlar sahiplenirse dedim, sahiplenip sahiplenmeyeceklerini seneye görücez, aykut un calıstırdığı takımlar tecrübe açısından bir ölçü olamaz bana göre büyük takımda yardımcı olarak çalışmak istalbulspor ankaraspor gibi takımlarda teknik direktörlük yapmaktan çok daha iyidir. Büyük takımların havasını solumak bu tarz üst düzey futbolcularla çalışmak esas tecrübe kazandırır. aykutun en büyük başarısı hatası görüp alex ile didişmekten vazgecip adamı serbest bırakmasıdır, yoksa aykut gitmişti şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar