Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 df said: büyük haber sitelerinde ses yok. fake olabilir. en azından fake olduğuna inanmak istiyorum. nası yok yv http://gundem.milliyet.com.tr/beyoglu-nda-cift-kisilik-koltuk-yasagi/gundem/gundemdetay/16.05.2011/1390999/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 neyine inanmışmışız kafe sahibi söylüyor tanesi 250tl olan koltuklarımı kırdılar diye ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Napolyonn said: Sonuçta insanlar rahatsız oluyor bu tarz hareketlerden, evinizde yapmanıza karışan yok. Siz ister misiniz çocuğunuzla otururken sarmaş dolaş çiftler görmek? İsterseniz isterim diyin bilelim. e bende ezan sesinden rahatsız oluyıorum duymak istemiyorum. gidipte kapattırmıyorum cami'yi. ayrıca isterim tabiki. insan insanı sevecek herkezda bunu görüp mutlu olucak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pasta said: Napolyonn said: Sonuçta insanlar rahatsız oluyor bu tarz hareketlerden, evinizde yapmanıza karışan yok. Siz ister misiniz çocuğunuzla otururken sarmaş dolaş çiftler görmek? İsterseniz isterim diyin bilelim. Süpersin başarılı bi sazan avı süpersin ekmekciğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Abi yapmayın şöyle şeyler, bak sonra yanlış anlıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 buyurun cenaze namazına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Cuce said: Napolyonn said: Sonuçta insanlar rahatsız oluyor bu tarz hareketlerden, evinizde yapmanıza karışan yok. Siz ister misiniz çocuğunuzla otururken sarmaş dolaş çiftler görmek? İsterseniz isterim diyin bilelim. e bende ezan sesinden rahatsız oluyıorum duymak istemiyorum. gidipte kapattırmıyorum cami'yi. ayrıca isterim tabiki. insan insanı sevecek herkezda bunu görüp mutlu olucak! Kapattıramazsın zaten. Bu ülkede hiç kimse kapattıramaz da, sevişmelerine ben de karşı değilim. Beni ilgilendirmez, kimseyi de ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 neden kapattıramayımki. rahatsız olursam kapattırırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ezan şey gibi sanırım, böyle yerliler olur ya yanardağ a tapıp kurban vermeyince patlayacağını düşünürler o kafa. Tanrı kriptoniti ezan aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Cuce said: neden kapattıramayımki. rahatsız olursam kapattırırırım. e kapattır o zaman rahatsızmışsın hahaha tutan yok seni şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 e mal değilimki ben, sırf rahatsız oluyorum diye milletin kısıtlıyım. cami kapatmakta ne var yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Cuce said: cami kapatmakta ne var yoksa. KASHGDAJSKFDASJFASDFASDFASJKDFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gidersin 30 kişi döversin herkezei. musliman adam korkak olur zaten kacar gider kalabalığı görünce. olmadı tutuşturursun ucundan yakarsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Cuce said: gidersin 30 kişi döversin herkezei. musliman adam korkak olur zaten kacar gider kalabalığı görünce. olmadı tutuşturursun ucundan yakarsın olur biter. korkak mı olur abi ne yaptın adam bi bağırsa allah için vurun kahpeye diye bak sen ordan sağ çıkıyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 seni tutan yok yap yani allah başarısız trollerede ceza kesmiyomuş öyle duydum şu halinle başarısızsın baya çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi kaçışırlar valla direk kalablığı gördükleri gibi. tarih bunu söylüto bize. ardından ertesi gün 300 kişi gelirpler ebücük bebücük bişiler bağırır gidferler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 neden destek olacagınıza köstek oluyosunuz olm? (cuceye) asıl troll sizsiniz lan paticik tiky toplulugu olmaya başladı artık 3 4 kişi dışında cevaplara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kendilerine yakışan sığlığı gösteriyorlar işte. vizyonları bundan ibaret: çift kişilik koltukta oturma! Başka vizyon veya misyonları yok maalesef ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çift kişilk kltuk 1,5 mt yer tutsa, 1 kişilik koltuk 80 cm tutsa, kaldırımda vatandaşa ve arabalara 70 cm kalır. hesap ortada, yok yiyişmek için mutlaka yan yana olmak lazım denirse masa altında daha güzel şeyler çevrilebilir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 neden 1 ay sonra haber olmuş bu onu anlamdım ben. hemen yapıverselermiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 zabitalar artik abdestte soracakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sevgilimle peki yanyana yürüyebilir miyim beyoğlunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 arkadaşım kucağınıza alın sevgilinizi, yer kaplamasın boşuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hea valla hem bilet parasından da yırtarız mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kermit said: Cuce said: neden kapattıramayımki. rahatsız olursam kapattırırırım. e kapattır o zaman rahatsızmışsın hahaha tutan yok seni şampiyon sus lan tripli troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar