Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyoglu'nda Yan yana Oturmak Yasak!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

büyük haber sitelerinde ses yok. fake olabilir. en azından fake olduğuna inanmak istiyorum.

nası yok yv

http://gundem.milliyet.com.tr/beyoglu-nda-cift-kisilik-koltuk-yasagi/gundem/gundemdetay/16.05.2011/1390999/default.htm
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

Sonuçta insanlar rahatsız oluyor bu tarz hareketlerden, evinizde yapmanıza karışan yok. Siz ister misiniz çocuğunuzla otururken sarmaş dolaş çiftler görmek? İsterseniz isterim diyin bilelim.

e bende ezan sesinden rahatsız oluyıorum duymak istemiyorum. gidipte kapattırmıyorum cami'yi.

ayrıca isterim tabiki. insan insanı sevecek herkezda bunu görüp mutlu olucak!
Mesaj tarihi:
Pasta said:

Napolyonn said:

Sonuçta insanlar rahatsız oluyor bu tarz hareketlerden, evinizde yapmanıza karışan yok. Siz ister misiniz çocuğunuzla otururken sarmaş dolaş çiftler görmek? İsterseniz isterim diyin bilelim.

Süpersin

başarılı bi sazan avı
süpersin ekmekciğim =)
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Napolyonn said:

e bende ezan sesinden rahatsız oluyıorum duymak istemiyorum. gidipte kapattırmıyorum cami'yi.

ayrıca isterim tabiki. insan insanı sevecek herkezda bunu görüp mutlu olucak!

Kapattıramazsın zaten. Bu ülkede hiç kimse kapattıramaz da, sevişmelerine ben de karşı değilim. Beni ilgilendirmez, kimseyi de ilgilendirmez.
Mesaj tarihi:
Ezan şey gibi sanırım,
böyle yerliler olur ya yanardağ a tapıp kurban vermeyince patlayacağını düşünürler o kafa.
Tanrı kriptoniti ezan aslında.
Mesaj tarihi:
gidersin 30 kişi döversin herkezei. musliman adam korkak olur zaten kacar gider kalabalığı görünce. olmadı tutuşturursun ucundan yakarsın olur biter.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

gidersin 30 kişi döversin herkezei. musliman adam korkak olur zaten kacar gider kalabalığı görünce. olmadı tutuşturursun ucundan yakarsın olur biter.

korkak mı olur
abi ne yaptın adam bi bağırsa allah için vurun kahpeye diye bak sen ordan sağ çıkıyon mu
Mesaj tarihi:
abi kaçışırlar valla direk kalablığı gördükleri gibi. tarih bunu söylüto bize.

ardından ertesi gün 300 kişi gelirpler ebücük bebücük bişiler bağırır gidferler.
Mesaj tarihi:
çift kişilk kltuk 1,5 mt yer tutsa, 1 kişilik koltuk 80 cm tutsa, kaldırımda vatandaşa ve arabalara 70 cm kalır. hesap ortada, yok yiyişmek için mutlaka yan yana olmak lazım denirse masa altında daha güzel şeyler çevrilebilir derim.
Mesaj tarihi:
kermit said:

Cuce said:

neden kapattıramayımki. rahatsız olursam kapattırırırım.

e kapattır o zaman rahatsızmışsın hahaha
tutan yok seni şampiyon

sus lan tripli troll
  • Yeni Oluştur...