kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 erkekler için bi anket kızlarda kendilerini erkek yerine koyup düşünebilirler aramızda askerliğini yapmış, yapacak insanlar mevcut. askere giderkende çoğu kişinin sevgilisi, nişanlısı, sözlüsü veya karısı mevcut. askere giderken acaba aldatırmı korkusu yaşarmısınız ? gözünüz arkada kalırmı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 foreveralone.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ilk oy kesinlikle hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Karamsarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Saeros said: foreveralone.jpeg lan diyelimki var bişiler askere giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 karamsardım ben gözükmüyor of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gitmeden ayrilirim >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 forum patladı galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 İlk evet diyen benim. Benim kızın etrafında erkek sinek bile yok çok şüpheleniyorum valla insanın bir tane erkek arkadaşı olmaz mı benimde hani bi ton kız arkadaşım yok ama ben itici bir adam oldugumdan oyle melek gibi kızın etrafı kız kaynıyor . Çekincem bu şimdi saklıyor saklıyor askere gidince büyük vurgun yapmasın bölük ile gelir vururum valla. edit: tek evet diyen dedikten sonra birileri evet demiş ilk diye degistirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 takılmaca ilişkiler kolay tabi birde 2-3 yıllık bir ilişkide askere gitmeyi düşün lütfen hele birde çocuk bekliyorsanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 mithat tam bir 14 yaşında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 arkanda kimi bıraktığına bağlı da, ben askere giderken geride bırakacağım zata güvenemeyeceğimi ve kafayı yememe sebep olacağını düşündüğümden, ayrılıp gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 15 ay abababamamaaaahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pasta said: mithat tam bir 14 yaşında ya. yazdıklarımla ne alakası var şimdi şunun. Bu harbi trolleme amacı dışında bir olay degil burası da kişisel garbage degil . 14 yaşında olsun 40 yaşında olsun söyledigim şeyin yaşla gram alakası yok sıf yazmış olmak için saçmalama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 askere de gitmicem sevgilim de olmaz bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Yok bariz çocuksun. bonus Mithat said: Bakire olmayan hatunun yanına yaklaşmam, sevişmek için bile. Hatun dedigin seninse senindir yok başkası daha önce sevişicek kadar birbirlerini sevmişlerse gitsin ona benden ne istiyor. Cidden isveçli falan degiliz fazla rahat olan arkadaşlarımız varmış burda. HAHAHAHAHAH çok komikti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kermit neden komikli şık koymuyorsun abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kesinlikle kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 küheylan said: kermit neden komikli şık koymuyorsun abi sen? komikli şık öleli 2 sene oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pasta said: Yok bariz çocuksun. Çelik ayna falan diyebiliyor muyum o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 simitli, bisküvili, pamuk helvalı yolluk hazırladım panpalar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 paspatur said: arkanda kimi bıraktığına bağlı da, ben askere giderken geride bırakacağım zata güvenemeyeceğimi ve kafayı yememe sebep olacağını düşündüğümden, ayrılıp gittim. abi madem guvenmedigin biriyle beraberdin neden ayrildin da gittin ki? donuste hasret giderirdin ayrilmadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mithat said: Pasta said: Yok bariz çocuksun. Çelik ayna falan diyebiliyor muyum o zaman? kız arkadaşın izin veriyorsa diyebilirsin tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Marty said: paspatur said: arkanda kimi bıraktığına bağlı da, ben askere giderken geride bırakacağım zata güvenemeyeceğimi ve kafayı yememe sebep olacağını düşündüğümden, ayrılıp gittim. abi madem guvenmedigin biriyle beraberdin neden ayrildin da gittin ki? donuste hasret giderirdin ayrilmadan once. güvenmedigin biriyle bile olsan hala onunlayken guvenmedigin bir olay olma ıhtımalını miden kaldırmayabilir olucaksa ayrıyken olsun mantıgından olabilir elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar