Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askere giderken gözünüz arkada kalırmı ?

kermit

Öne çıkan mesajlar

erkekler için bi anket
kızlarda kendilerini erkek yerine koyup düşünebilirler
aramızda askerliğini yapmış, yapacak insanlar mevcut.
askere giderkende çoğu kişinin sevgilisi, nişanlısı, sözlüsü veya karısı mevcut.
askere giderken acaba aldatırmı korkusu yaşarmısınız ?
gözünüz arkada kalırmı yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

İlk evet diyen benim.

Benim kızın etrafında erkek sinek bile yok çok şüpheleniyorum valla insanın bir tane erkek arkadaşı olmaz mı benimde hani bi ton kız arkadaşım yok ama ben itici bir adam oldugumdan oyle melek gibi kızın etrafı kız kaynıyor .

Çekincem bu şimdi saklıyor saklıyor askere gidince büyük vurgun yapmasın bölük ile gelir vururum valla.

edit: tek evet diyen dedikten sonra birileri evet demiş ilk diye degistirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

mithat tam bir 14 yaşında ya.

yazdıklarımla ne alakası var şimdi şunun. Bu harbi trolleme amacı dışında bir olay degil burası da kişisel garbage degil . 14 yaşında olsun 40 yaşında olsun söyledigim şeyin yaşla gram alakası yok sıf yazmış olmak için saçmalama .
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bariz çocuksun.
bonus
Mithat said:

Bakire olmayan hatunun yanına yaklaşmam, sevişmek için bile.

Hatun dedigin seninse senindir yok başkası daha önce sevişicek kadar birbirlerini sevmişlerse gitsin ona benden ne istiyor.
Cidden isveçli falan degiliz fazla rahat olan arkadaşlarımız varmış burda.

HAHAHAHAHAH çok komikti bu
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

arkanda kimi bıraktığına bağlı da,
ben askere giderken geride bırakacağım zata güvenemeyeceğimi ve kafayı yememe sebep olacağını düşündüğümden, ayrılıp gittim.

abi madem guvenmedigin biriyle beraberdin neden ayrildin da gittin ki? donuste hasret giderirdin ayrilmadan once.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

paspatur said:

arkanda kimi bıraktığına bağlı da,
ben askere giderken geride bırakacağım zata güvenemeyeceğimi ve kafayı yememe sebep olacağını düşündüğümden, ayrılıp gittim.

abi madem guvenmedigin biriyle beraberdin neden ayrildin da gittin ki? donuste hasret giderirdin ayrilmadan once.

güvenmedigin biriyle bile olsan hala onunlayken guvenmedigin bir olay olma ıhtımalını miden kaldırmayabilir olucaksa ayrıyken olsun mantıgından olabilir elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...