Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlendim !

hammerzeit

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

hmmm, normalde tebrikler demek lazım ama sen onun bunun nişanlı kızıyla eğlenen görevini istismar eden bi lavuk olduğun için sana ayrı dilekler hazırladım...

Umarım karın seni yıllarca boynuzlar ve ruhun duymaz, çocuğun da zenci doğar lol

butthurt lol
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

hammerzeit said:

3 ay önce evlendim ve kız henüz 6 haftalık. ;)

hammerzeit said:

sonunda game over olduk.
akademik kariyerime asistan olarak devam eden ben 26 yaşında dünya evine girmiş bulunuyorum. patiden de uzak kalmamın nedeni düğün telaşıydı. hazırsanız müthiş bir duyguymuş bu :]]
tek canımı sıkan şey önümde bekleyen askerlik ama ona da bi şekil katlanacağız.

anlamadım? ne var ki burda ne demek istedin?
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

hmmm, normalde tebrikler demek lazım ama sen onun bunun nişanlı kızıyla eğlenen görevini istismar eden bi lavuk olduğun için sana ayrı dilekler hazırladım...

Umarım karın seni yıllarca boynuzlar ve ruhun duymaz, çocuğun da zenci doğar lol

şu mesajın ünlemine tıkladım ama çalışıyor mu o fonkisyon bilmiyorum.
adamın alalen küfür etmediği kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

O mesajda küfür olmadıgı gibi cidden nişanlı insanla yatıp kalkan birine kutlu olsun demekten çok onu soylemek gelıyor ınsanın içinden.

Sığ olucak ama aynısını senın nişanlın yapsa ... şurdan anlamış olman lazım ne demek ıstedıgını adamın o kadar zor bir olay yok anlamıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Nişanlı kızın nişanlısı da 'bu aldatır beni yaaee' diye düşünmüştür eminim.

Butthurt diyorsunda bunu kime soylersen soyle ya küfür yersin ya dayak ' nişanlı kızlarla yatıp kalktım şuan nişanlıyım' ve hatta 'asistan oldum kızlarla notları karşılıgı yatıp kalkabilmek için' isveçte falan belki geçerlidir de Türkiyede şunun ahlak dışı oldugunu söylemek için muhafazakar kesimden olmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...