Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: hmmm, normalde tebrikler demek lazım ama sen onun bunun nişanlı kızıyla eğlenen görevini istismar eden bi lavuk olduğun için sana ayrı dilekler hazırladım... Umarım karın seni yıllarca boynuzlar ve ruhun duymaz, çocuğun da zenci doğar lol butthurt lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Tatar Ramazan sen ne çirkin bir insansın yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nomsaR said: hammerzeit said: 3 ay önce evlendim ve kız henüz 6 haftalık. ;) hammerzeit said: sonunda game over olduk. akademik kariyerime asistan olarak devam eden ben 26 yaşında dünya evine girmiş bulunuyorum. patiden de uzak kalmamın nedeni düğün telaşıydı. hazırsanız müthiş bir duyguymuş bu :]] tek canımı sıkan şey önümde bekleyen askerlik ama ona da bi şekil katlanacağız. anlamadım? ne var ki burda ne demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sen nişanlı kızlara pamıh gibiydi götürdüm ruhu duymadı adamın derken çok güzeldin ama be hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kermit said: at yalanı ...iyim inananı şu var onda bunu söylemek istemiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bunun yeri orası değil ama çok istiyorsan özelden sana anlatırım tane tane anlayacağın türde tatar kardeşim. adın gibi tatar ramazanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 heaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 neden yaptın bunu kendine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: hmmm, normalde tebrikler demek lazım ama sen onun bunun nişanlı kızıyla eğlenen görevini istismar eden bi lavuk olduğun için sana ayrı dilekler hazırladım... Umarım karın seni yıllarca boynuzlar ve ruhun duymaz, çocuğun da zenci doğar lol şu mesajın ünlemine tıkladım ama çalışıyor mu o fonkisyon bilmiyorum. adamın alalen küfür etmediği kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sağ tıkla belki çalışır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 O mesajda küfür olmadıgı gibi cidden nişanlı insanla yatıp kalkan birine kutlu olsun demekten çok onu soylemek gelıyor ınsanın içinden. Sığ olucak ama aynısını senın nişanlın yapsa ... şurdan anlamış olman lazım ne demek ıstedıgını adamın o kadar zor bir olay yok anlamıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 tatar haklı. yaptıkların başına gelir zaten karma is a bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "kız" yüksek lisans yapmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nişanlı olan kızın da aklı başında olsaymış. ben kendi eşimi biliyorum ve güveniyorum. karma is bitch. evet. aptal ve ahmak insanlar için öyle. ayrıca bu zenci sevgisi nerden geliyor tatar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahmedinejad said: tatar haklı. yaptıkların başına gelir zaten karma is a bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 topicte çok fazla butthurt var valla. neyse tebrik edenlere teşekkürler, ağlayanlara da akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dalga mı geçiyosun ne butthurtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hammerzeit said: ben kendi eşimi biliyorum ve güveniyorum. tam da bu yüzden hiç beklemediğin anda gelecek ve çok canın yanacak. "lan ben sana güvenmiştim be, sen yapmazsın demiştim" diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sizin başınıza geldi diye herkese olacak !!! diye kendinizi rahatlatma psikolojisine girmişsiniz siz ya. madem öyle diyorsun öyle olsun bakalım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gül sen gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Nişanlı kızın nişanlısı da 'bu aldatır beni yaaee' diye düşünmüştür eminim. Butthurt diyorsunda bunu kime soylersen soyle ya küfür yersin ya dayak ' nişanlı kızlarla yatıp kalktım şuan nişanlıyım' ve hatta 'asistan oldum kızlarla notları karşılıgı yatıp kalkabilmek için' isveçte falan belki geçerlidir de Türkiyede şunun ahlak dışı oldugunu söylemek için muhafazakar kesimden olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kermit said: at yalanı ...iyim inananı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yok hemen olacak diye bişey yok zaten. şöyle 4-5 sene geçsin. çocuk/çocuklar doğsun, biraz büyüsünler, kız ulan ben kariyerimi şu çocuklar ve bu herif için erteledim, hayatımı yaşayamadım diye düşünmeye başlasın, o aralar olabilir bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar