horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Yenmek derken kart oyununda yencen b@b the k3nk[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 100 ultima draw edip elemantal defansa koyarsan o adam zaten ölümsüz oluyor[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 aaahhhh Rinoa aaaaaahhh *!Aşk Acısı Debreşir*[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: _Lancelot_, 29 Temmuz 2003 12:39 tarihinde demiş ki: Seedin kurucuylamı wala o kard oyunnu çözemedim gitti nasılsa e dur bahem bi :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... çok basit mesela elindeki kartın sağ köşesinde 4 var diyelim ve rakibin senin sağına sol köşesinde 5 olan bir kartı koydu bu durumda rakibinin kartı kazanır.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bir çılgınlık yapıp nostalji yapayım dedim :D Abi ne kadar güzeldi ya. Bakayım hayal gücüm geçen yıllarda neler katmış oyuna tekrar girince neleri hatırlayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 geçenlerde ben de yaptım ama resmen vakit bulamadım yaw oyuna mmo gibi zaman istiyor valla meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 lan oyuna giriyorum dın dın dın dın diye müzik credits okutuyor bitiyor baştan başlıyor kafayı yicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Tuşla geçmen lazım creditsi olm, izlenir mi o her seferinde :D Q klavyede x tuşuyla geçilebilmesi lazım. Sen random bas çıkarsın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 değiştirilebiliyor olması lazım hatta tuşların oyunun klasöründeki bir dosyayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 delirdim ya escape falan bastım herşeye ama X'e basmamıştım bakayım deneyeyim 1dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oldu la X'le. hLL team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ne güzel oyundu şu ya, kurup tekrar oynarım baştan 10 defa valla ultimate weapon ise şimdiki yıllara göre kolay bir boss, meltdown ile rinoa nin angela sinin hero ozelligi veren k.o limit breakini kullaninca olumsuz oluyorsun. bitirmeselerdi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 win xp de çok güzel deli gibi oynamıştım şimdi win7 var, elimdeki sürümde bir sorun yok ama niyeyse oyunu yükleyemiyorum bile setup a basıyorum yüklüyor gibi oluyor kalıyor sonra ekran falan da gelmiyor biraz araştırdım bunun gibi sorun yaşayanlar olmuş ama cevap yoktu burda da bulacağımı sanmıyorum ama, varsa lütfen burdan veya yasak birşey ise pmden yazın 2 gündür bunla uğraşıyorum elimde orjinal ps1 versiyonu var ama alet artık antika olduğu için oynayamıyorum sıkıntı oldu vallahi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar