Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 13 Mayısta dünyaya gelen golden yavrularımız bir tanesi malesef ölü olarak doğdu. şuanda sürekli altta kalanın canı cıksın oyununu oynuyorlar ilerde nolur bilemem :) Yavrular biraz daha kendilerine geldiklerinde daha fazla fotoğraf eklerim :) 1 Ayı geçtikten sonra yavruları ayırmayı düşünüyoruz eğer paticik ailesinden ilgilenen olursa ÖM olarak ulaşabilirler. Yer İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 masallah bereketli hayvanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Çok tatlılar... :D Satacak mısınız yoksa sahiplendirmeyi mi düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi benim bildiğim bu kadar fazla yavrudan cogu öldürülür. yani boğarak. çünkü hem o kalabalıkta süt ememezler aç kalırlar hem de anne hepsine bakamaz. en azından 2 3 tanesini şey yapta, ne bilim abi yazık hayvan bakamaz süt alamazlar falan of ne blym ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 escape said: abi benim bildiğim bu kadar fazla yavrudan cogu öldürülür. yani boğarak. çünkü hem o kalabalıkta süt ememezler aç kalırlar hem de anne hepsine bakamaz. en azından 2 3 tanesini şey yapta, ne bilim abi yazık hayvan bakamaz süt alamazlar falan of ne blym ya dediğinin olabilme ihtimali var fakat anneye çok iyi bakılıyor gerek maması olsun gerek ilgi alaka olarak sürekli birileri var başında. öyle bir şey olmamasını umut ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 olen olur, kalan saglar bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hmm golden yavrusu tanesini 250-300 arası birşeye satsan,5 tanesi 1500 lira temiz para,hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 oyyy ne kadar... çirkinler. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çok çirkinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Aşık oldum. İnanılmaz tatlılar, onlar azıcık büyüsün nasıl güzel oynarlar birbirleriyle oyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 fareye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hehe süperler O rengi açık olan dişiyse talibim para vermem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 amacin sahiplendirmekse memnuniyetle sahiplenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben de sahiplenebilirim $_$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bende önce sahiplenip sonra satmayı düşünüyorum. 300 lira az para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 izmir'de olsam ve bakmakta problem yaşayabileceğimi düşünmesem direkt atlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Maşallah.. Goldenlar en çok sevdiğim köpeklerdendir. Bahçeli bir evde yaşayor olsaydım yavrulardan 1 tanesine seve seve bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 selam buse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 istiyorum ya bunlardan, kaldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 buse yok hilal var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 sanırım kalmadı ya da arkadaş ömlere cevap vermiyor. ya da foruma hiç girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar