Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hon oynuyorum çok iyi nomad oynarım bilhassa. ayrıca farklı sesleri hastalık diye nitelendirenlere inat zamanım oldkça fikirlerimi belirticem. iyi geceler efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 gerçekten çok farklı bir sesin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 napolyonun statüko karşıtı görüşlerini seviyordum ama adam iyice muhafazakar rengi vermeye başladı soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bi do versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 seninki farklı ses olduğundan değil çatlak ses olduğundan sevmiyoruz senden önce muhafazakar görüşlü horacegoesskiing vardı ki biz onu severdik mantıklı şeyler söyleyerek fikrini savunurdu seninkiler gibi tuttuğunda elinde kalan önermelerle gelmezdi horace ı nasıl kaçırttılar burada bilmiyorum ama kendisini mumla arıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 evet ya horace iyi bir muhafazakardı, düzgün tartışırdı falan.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sıkışınca kaçıyor zamane minyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bunlar gerçek fikirlerinse yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 minyon minyon hayırdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 napolyon bu seçimde chpye oy vericem şans vericem diye her fırsatta söylüyor bizi trollüyorsa sağlık olsun yok adam ciddiyse hardcore muhafazakar değil demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yalnız hayırlar zürafaya yetişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 duygusal durumuma göre değişiyor. kimi zaman çok eğleniyorum kimi zaman küplere biniyorum.hele, hele, (şimdiye kadar bir kere oldu gerçi) katıldığım bir postunu görünce şirinleri görmüş gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Pasta said: iyki bi zürafa çizdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 BabacumMostors said: horace ı nasıl kaçırttılar burada bilmiyorum ama kendisini mumla arıyorum ben herkezin bi limiti var işte. 2günde bir allaha sövülen topicler acilmaya baslayinca gitti dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 horace ahmet kayaya benziyordu tip olarak sanki böyle hatırlıyor gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 en iyi napolyon ölü napolyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Napolyon da olacak, cetintas da olacak, ali atıf bir bile olabilir. Burası böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ahahah hayalim gerçekleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bi sir vardi, bide ondan önce bişi daha vardı, onların klonu gibi bu da. ben hayır dedim, ama farklı sese tahammülsüzlükten değil, onun farklı seslere tahammülsüzlüğünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 napolyon iyidir her topicte görmek istiyorum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Sokakta her 2 insandan biri napolyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hayır 10 insandan 6 sı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 o zaman 5insandan 3ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Dartanian said: Sokakta her 2 insandan biri napolyon yani. kafamızı dağıtmak için nete girdiğimizde yine aynı tipler çekilmez oluyor, hiç yalan söylemeye gerek yok. seve seve ''hayır'' dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 internet herkese açık farkındasındır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar