Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarih belgeselleri için D-Smart mı Digitürk mü?

Sam

Öne çıkan mesajlar

evet çok spesifik bir soru soruyorum, tv başına oturduğumda karşımda büyük ihtimalle history channel açık oluyor, (military history ve history international maalesef yok türkiye'de :/ ) daha ufak ihtimalle national geographic veya cnbc-e.

birinci öncelik olarak tarihi belgesel denirse, hangi servise üye olmak daha mantıklı sizce? halihazırda digitürk'teyim ama d-smart'a geçmek için uygun bir fırsat var maddi olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle:

evet digitürk kanallarını biliyorum, ancak d-smart kanallarını isimleri ve "biz şunu yayınlıyoruz" tarzı muğlak tanımları haricinde bilmiyorum. history'e birebir denk kanal görünmüyor. ancak yazılanlara inanacak olursam, discovery world tarih belgeselleri de yayınlıyormuş. history ile ne denli yarışır, orasını bilmiyorum ama.

işte tam burada d-smart, hatta daha güzeli ikisini de denemiş insanların "falanca kanal daha iyi bunun için, filanca yayını tercih et" yorumları ve tavsiyelerine iş düşüyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

daha çok günlük teknoloji olayları, motorcular arabacılar falan var suanda.

kabloda en son halini görmüştüm geçenlerde, belgesel kanalı olmaktan çıkmış o. al dövmecileri vur motorculara, abuk sabuk realite şovumsu şeylerle dolu. discovery'nin öbür kanalları nasıl onu bilmiyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...