Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 evet çok spesifik bir soru soruyorum, tv başına oturduğumda karşımda büyük ihtimalle history channel açık oluyor, (military history ve history international maalesef yok türkiye'de :/ ) daha ufak ihtimalle national geographic veya cnbc-e. birinci öncelik olarak tarihi belgesel denirse, hangi servise üye olmak daha mantıklı sizce? halihazırda digitürk'teyim ama d-smart'a geçmek için uygun bir fırsat var maddi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kanallarina bak abi iste, hangisinde varsa ona gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 "roket adam" said: torrent İngilizcen varsa evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 zaten tv'de ikisinden biri olacak, torrent olsun olmasın. kanallara bakıyorum da içeriği hakkında fikir en iyi seyredende olur sonuçta, ondan burada danışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 history channeldan baska ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 önce gönüller bir olsun. ben anlamadım soruyu. şöle anlamadım, digitürkteki kanalları biliyorsun, zaten digi var. d-smart'ın kanal listesine baksan neler olduğunu da görürsün. iki platformda da aynı kanallar, aynı yayınları yapıyorlar. ondan anlamadım soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şimdi şöyle: evet digitürk kanallarını biliyorum, ancak d-smart kanallarını isimleri ve "biz şunu yayınlıyoruz" tarzı muğlak tanımları haricinde bilmiyorum. history'e birebir denk kanal görünmüyor. ancak yazılanlara inanacak olursam, discovery world tarih belgeselleri de yayınlıyormuş. history ile ne denli yarışır, orasını bilmiyorum ama. işte tam burada d-smart, hatta daha güzeli ikisini de denemiş insanların "falanca kanal daha iyi bunun için, filanca yayını tercih et" yorumları ve tavsiyelerine iş düşüyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 televizyon yalan ya, 1 dakika sürmüyor sıkılıp kapatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 belgesel diyince aklıma national geographicteki aleni yahudi propagandası olan nazi belgeselleri geliyor :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 belgesel falan dedin mi history channelı geçeceksin. bugüne kadar tanık olduğum haliyle kesinlikle objektiflikten uzak, yanlı belgeseller yapıyorlar. benim favorim her zaman discoverychannel olmuştur. national geographic de fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yani hele 2. dünya savaşı belgesellerinden bahsediyorsak, discovery yargılar yargılar yargılar. ancak şöyle bir sorun var, eskiye göre daha az tarih belgeseli veriyorlar. daha çok günlük teknoloji olayları, motorcular arabacılar falan var suanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aquila said: kanallarina bak abi iste, hangisinde varsa ona gec. kabloda da discovery var güya ama eski programlar ve bunların tekrarından oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Myshkin said: daha çok günlük teknoloji olayları, motorcular arabacılar falan var suanda. kabloda en son halini görmüştüm geçenlerde, belgesel kanalı olmaktan çıkmış o. al dövmecileri vur motorculara, abuk sabuk realite şovumsu şeylerle dolu. discovery'nin öbür kanalları nasıl onu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar