Konn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 cankut rahatsızlanmış, gelemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geçmiş olsun 5-6 mı 7-8 mi yapıyoruz ne karar verdik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bence olduğu gibi kalsın, 5-6 güzel aslında ama son dakikada değişiklik sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben gelemiyorum maçları izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Sana zaten ceza var Paticik Futbol Disiplin Kurulu'ndan. Burada oynamak bir ayrıcalıktır, eksik olan maçta gelip zevksiz bir maçta farkedememiş olabilirsin o anla ne kadar kutsal bir forma taşıdığını ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ibretlik bir yazı, katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tüm gün dışardaydım anca geldim lan eve kusura bakmayın ehue=) maç saati hakkında bişi yazılmamış, yani 7-8 oynuyoz cavanagh tora bitchofbat konn screwy khelben kaspar scheriff scherif+1(mert) tolga görkem pha pha+1 yarın kalan adamları buluruz yee, çok uykum var=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bana yer var mı bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 o yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 varsa yer benim iş yalan oldu geliim bende beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Yoğ öyle Mithat Paşa ; )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 adam ayarladım mithat, 3 günde 2348283 kere gelicem-gelmicem diyince olmuyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 cavanagh tora bitchofbat konn screwy khelben kaspar scheriff tolga görkem baki pha pha+1 spidee murat sertac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hayde kadro kurun bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tora tolga güneş mümkünse bi şekilde ayrı olsun. böylece defans olmayan bir maçta gol atmak kolaylaşacak hah hah hah, zeka patlamasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Abi benim uzunca bir süredir kıçımın sandalyeden fazla uzaklaşmadığını da hesaba katın da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Gercekten kusura bakmayın beyler bende belli olmayan durumlardan dolayı oyle gelıcem gelmıcem dedım beni biliyorsunuz yer olmadı mı gelırım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 screwy tora tolga ben kaspar cava baki konn nası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 gerisini yazmamış bile daha kadroda ezmişiz hahapojadfpohadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 görkem tora tolga kaspar cava murat eser baki ------------------ screwy spidee khelben scheriff pha+1 sertaç konn pha murat'la sertaç'ı genelde ayırmıyoruz ama saygının +1'in hangi bölgede ve nası oynadığını bilmediğimden öyle yaptım. yazdığım yerde veya cem'in yanında oynayabiliyosa dengeli olur kadrolar bence. eser'i de mevki olarak öylesine yazdım olduğu yere, adam free role yoksa edit: aldığımız haberlere göre saygın'ın +1 ön libero tarzı koşan çalışan falan bi arkadaşmış, ilk dediğim dengeye oturdu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bu kadro güzel böyle deneyebiliriz biri aklında tutsun ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 öf yine mi baki asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 günün önemli maçında ez-dik. yapay gündem arasına kaynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar