Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ya sadece vatanı koruma deıl kı olay, ya dıelım kı uber super teknolociyle dovduler bizi, o durumda aciz olmak koyar adama. Ama şu halimle belki soteden 1-2 adam indirip öle göçerim yani, askerliğin iki faydası var 1- seferberlik anında dummy vs. 2- kaybedilen savaş sonrası gerilla muabbeti. Gitmeden ben de gereksiz diodum da, atış matış çökme yatma falan öreniosn güzel şeyler. haa birde, beynin öle bi süper yıkanıo ki, yani gelse şimdi bi komutan direk uyarım emirlere ( panik anında tabiki ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 2 saatte öğrenirim ateş etmeyi falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ya çatışma eğitimi falan gayet gündüz gidilecek, poligonda falan yapılacak 1 aylık kursla da verilir. Daha fazla da yazamayacağım suç kapsamına girecek yoksa ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 valla hacı ben durduğum yerden 200my 3-4 cm sapmayla vururum ( tüfekle ). öle çok ciddi eğitime gerek yok. Ha ben hareket halinde eğitim almadım ama normalde veriolar onu da. rocket science deil yani, 1 ay yeterli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ha tabi 80 kıloyum su anda ve 100 metre kosamam. keklik gibi hedef olur geberir giderim. ama işte bi özgüven var, benim evden 1-2 adam alırım pusu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ya normalde askerlik 6 ay filan yeterli olmalı. Ama işte bizim ülkemiz açısından adam olamayan insanın askerde adam olma durumu olduğu için askerlik bu kadar gereksiz uzun. Ama onun dışında herkesin böyle bir eğitim alması gerekiyor. Vicdani retçilerede ne diyeyim kendileri bilir yani kamu hizmeti yaptırılması mantıklı bu insanlara. Onlarda stratejik alanlarda çalışıtırlabilir seferberlik durumlarında eğitim seviyelerine göre. Her erkek almalı böyle bir eğitimi. Gerçi ben daha askere gitmedim ama en kısa zamanda gitmek istiyorum. Tabi bunun birde milliyet boyutu var ister kabul edin ister etmeyin bizim milletimiz asker milleti. Antik zamanlarda okuma yazmayı öğretenler bile askerlerdir komutanlardır. Şimdide öyle o köylerde hep askerler var doğudaki çocuklara eğitim veren. Nedense genç sivilleri arı hareketini öyle tırışkadan teyyare sözüm ona halkçı kekoları göremiyoruz oralarda nedense halka hizmet için biryerlerde yoklar ama bölücülük olsun ilk onlar gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Hükümetler halkı kandıramamaktan korktuğu için eğitim vermeyince mecburen asker eğitim veriyor. Yoksa askerin ben okuma yazma öğreteyim aşkı yok özel olarak :D dedem, dayım falan da askerdir ailede baya asker var yani, askere saygım da büyüktür ama zorunlu askerlik yersiz, seçenek verilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi kimse gitmez ki o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 E gitmesinler zaten. 1 ay askeri eğitim verilsin kurs halinde. Yeterli işte, onu söylüyorum. Ya da sadece üni mezunlarına verilsin o seçenek ne bileyim, adam 4 sene okumuş bi de hayatından en az 6 ay çalınıyor, şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 eet o fena, hele bide mezun oluosun surumcemede beklıosun gıdıo o 1 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ben onu da anlamiyorum, bir ay niye verilsin ki? bence komple kalkmali askerlik, pro-orduya gecilmeli. yok herkes 6 ay askerlik yapiyor diye turkiye cok guclu filan sanan varsa hayallerde demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yok aga lazım ya o bir ay. pro askerikte kotu bişi bence, alev alatlının çok güzel bir yazısı vardı bu konuyla ilgili, kitaba bakabilince quotelarım buraya. Yani tamam pro askerlik olsun, falan filan ama 1 ay yapmalı herkez. Kİ bilinç altına yerleşsin, adamlar 15 günde yerleştiriyorlar onu ve gitmiyor o oradan. Bu güzel bişe. Bide silah kullanıosun bide bişi oldumu, seferberlik vs. ne yapacagını bılıosun. Olay guclu olmak deılkı, olay hayatta kalabilmek. Adam silahıyla eve girdiğinde en azından karşılık verebilmek güzel şe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Askerliğin şartları iyi olsa gidilir ama nedense hala kurtuluş savaşı kafasında şartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bilinc altina ne yerlessin, onu anlamadim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 goldbären said: abi g3 yerine başka tüfek versinler bari. silikon tabancası versinler ona bile razıyım niye g3 değil? güzeldir g3 hakkını yemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Suark said: yok aga lazım ya o bir ay. pro askerikte kotu bişi bence, alev alatlının çok güzel bir yazısı vardı bu konuyla ilgili, kitaba bakabilince quotelarım buraya. Yani tamam pro askerlik olsun, falan filan ama 1 ay yapmalı herkez. Kİ bilinç altına yerleşsin, adamlar 15 günde yerleştiriyorlar onu ve gitmiyor o oradan. Bu güzel bişe. Bide silah kullanıosun bide bişi oldumu, seferberlik vs. ne yapacagını bılıosun. Olay guclu olmak deılkı, olay hayatta kalabilmek. Adam silahıyla eve girdiğinde en azından karşılık verebilmek güzel şeaskerliğini yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 eğitim görevinin askere kalmasını normal bulmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Suark said: yok aga lazım ya o bir ay. pro askerikte kotu bişi bence, alev alatlının çok güzel bir yazısı vardı bu konuyla ilgili, kitaba bakabilince quotelarım buraya. Yani tamam pro askerlik olsun, falan filan ama 1 ay yapmalı herkez. Kİ bilinç altına yerleşsin, adamlar 15 günde yerleştiriyorlar onu ve gitmiyor o oradan. Bu güzel bişe. Bide silah kullanıosun bide bişi oldumu, seferberlik vs. ne yapacagını bılıosun. Olay guclu olmak deılkı, olay hayatta kalabilmek. Adam silahıyla eve girdiğinde en azından karşılık verebilmek güzel şe Karşılık vermek isteyen gitsin o zaman taser var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mum_Chamber said: john lennon kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dünya hep beraber hapiste dayak yiyoruz günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 vicdani red'e sıcak bakıyorum. adam öldürmeyi öğrenmek ya da askeri eğitim almak zorunda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ben vicdanımı reddettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 HER TÜRK ASKER DOĞAR var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Estel_Anorien said: vicdani red'e sıcak bakıyorum. adam öldürmeyi öğrenmek ya da askeri eğitim almak zorunda değilim. ha ha ha senı rambo yapoıcaklarmı sanıyosun sen lan ibibik!!! GERCEK DUNYADA YASIYORUZ BIZ. SENIN ISTEDIĞIN GUZEL AMA GERCEK DUNYADA OLMAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bırakın bu işleri ya vicdani retmiş neyin reddi? hudut korumanın reddimi? o zaman olm oturduğunuz evleride yolgeçen hanlarından seçinde gelen giden izinsiz istediği gibi girip çıksın,anarşist fikirlerinizi askerliğe alet etmeyin bari,o elbiseyi bir giyen bilir birde çıkaran,giydiğinde bambaşka bir psikolojiye giriyorsun,bence yaşamak lazım konuşmak değil,bence türkiye de asker olmak=adam olmak derler ya katılıyorum,hayatında sorumluluk almamış 20 yaşında,babasının evinden belkide ilk kez çıkmış heriflere sorumluluğun ne demek olduğu öğretiliyor,valla amerikada tutar brezilyada,ne bileyim suudi arabistanda da tutar ama geçmişi olan bir ülkede tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar