Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılır mı lan bu bana


cihant

Öne çıkan mesajlar

Tesbih said:

Sizin bacınıza kardeşinize biri gelip oran buran çok güzelmiş dese hoşunuza gider mi !!


Sevgili kardeşim. Mevzuyu bu şekilde anlaman ilginç. Kendi adıma yapmış olduğum öneri şu durumdaki hatun kişiler için geçerlidir:
-Kaşı, gözü, götü oynayan...
-Tahrik edici bakışlar atan...
-Sözleri ile, hareketleri ile karşısındaki erkeğin ilgisini çekmek istediğini belli eden...

Sözün özü halk arasında "kalk gidek gözlü" dedikleri tipten hatun kişiler içindir.

Yoksa kızcağız kendi halinde, lavuğun biride karşıdan geliyor, kızı beğeniyor, "bakar mısınız, göğüsleriniz-kalçalarınız çok güzel, sevişelim mi?" şeklinde bir yaklaşımı onaylamak mümkün değil.

Özet: Hak edene hak ettiğini vermektir mevzumuzun özü.

Anafikir: Benim işinde, gücünde, okulunda, dersinde ve netice itibariyle kendi halinde bacıma, yakınıma bu şekilde davranacak olan adamın önce o bacım, yakınım cezasını verir sonra da iş bana intikal ederse çok güzel göğüs ve kalça yaparım o adama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cihant, kardeşim, bak şimdi...

Tüm yazılanları okudum ve Pati'nin genelindeki fikirbirliği harbiden beni memnun etti.
Tabi ki önerilen yöntemler, şekiller, yollar farklı ama özetle "bu kızdan sana hayır gelmez, uzun vadeli bir ilişki olmaz" şeklinde bir fikirbirliği var ki ben de katılıyorum buna.
Bunun nedeni kızın sana Ahmet'le kelek atması demiyorum, gerçekten de doğru demiş olabilir. Doğrudur da. Hatun kısmının böyle çakallıklar, cinlikler her nasılsa günde 72 kez kafalarının içinde döner. Şimdi biz 10 tane adam benzer bir çakallık düşünelim desek ortaya benzer bir tane fikir çıkmaz.

Ben şu nedenle söylüyorum, daha işin çoooooook başındayken(2 aydı değil mi, yanlış hatırlamıyorsam?) senin yaptığın bir harekete kızıp, alınıp, içerleyip...adına ne dersen de böylesine bir yolla senden intikam almak istemesi düşündürücü.

Burada yapacağım öneri ile diğer Patilerden ayrılacağım. Yukarılarda bir yerde yaptığım öneriyi tekrarlıyorum. Bu kızla ciddi düşünme ama ayrılma da. Cinselliği ön plana çıkararak gez-toz. Öpüş-koklaş. Yiyiş ve artık daha nereye kadar gidebilirseniz git. Neticede senin de, onun da cinsel ihtiyaçlarınız var kardeşim.

Ama sakın ola kibar çocuk-efendi kız modunda sürdürme bu ilişkiyi. Çünkü kızın şu sana yazdığı senaryo, siz bilmezsiniz, ben orta sondayken mi ne bir YALAN RÜZGARI fırtınası vardı, boktan bir diziyi senelerce verdiler TRT2'de, işte o filmde olabilecek senaryo bu kızın senaryosu.

Ciddi düşünmek nedir yahu? o AŞK ile olur, AŞIKSAN zaten anlarsın ama her önüne çıkan kıza da aşık olmaya çalışma. Gereksiz AŞK acısı çekersin. O AŞK bir piyangodur, 1 milyon kişi bilet alır 300 kişi ikramiye kazanır, öyle bir şeydir o. Gençliğinin tadını çıkar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

cetintas celiskiler insanisin. bir mesajinda kizin tekiyle sevismek isteyen adami yerden yere vuruyorsun, ardinda gelen mesajda gidin sevisin diye tavsiyede bulunuyorsun.

garip adamsin vesselam


Hangi mesajımda vallahi hatırlamadım?

Bu olay ile ilgili düşüncem bu ama başka bir durumda eğer yerden yere vurduysam herifi(harbiden hatırlamıyorum hangi mesaj olduğunu)demek ki o durum onu gerektiriyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...