Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tribes: Ascend

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cons said:

evette işte f2p olması herşeyi sıçırtıyor. karşıda para basan adam varsa technician falan hiç uğraşmaya gerek yok.

öyle bişey yok abi, para basınca hiç öyle ulu güçlü olmuyosun merak etmeyin. zaten parayla alınan herşeyi normalde de unlock edebiliyosun, daha uzun sürüyor.

ayrıca bi 10 dolar verip gold alın lan. oyun mükemmel, o kadarını hakediyor. Lifetime VIP kazanıyosunuz hem.
Mesaj tarihi:
aynı şey oldu yükledim oyunu girdim cursor yok menüde, repaire bastım yarım saatte 0.5 oldu uninstall ettim, adam etsinler launcherı falan bir daha denemeyecem betadayken baydı sorunları
Mesaj tarihi:
yarım saat repairledi 32% ye geldi ve takıldı
şimdi tekrar başlatmak zorunda kaldım

ya tribesa saygımdan katlandım bu kadar ama cidden şansını fazla zorluyor bu herifler
Mesaj tarihi:
tunca said:

training olsun quickmatch olsun oyun tam başlarken crash yiyorum sürekli halp

şu sorun, mouse'un gözükmemesi, textureların yüklenmemesi vs. bunlar diagnosticsten repair yapınca çözülüyor yiğenler. uzun sürüyor biraz ama çözüyor.
Mesaj tarihi:
abi kilitlendiğine emin misin? netlimiter falan kur, internet alışverişine bak bi belki de indiriyodur. benim de mesela %40 50'ye kdar falan çok ağır gitti sonra bi anda bitivermiş falan. öyle dengesiz galiba o.
Mesaj tarihi:
son bişey söyleyeyim bilmem sabrın yeter mi de, forumlarda Last Resort Uninstall diye bi olay var onu bul, kullan. Oyunu ve Hi-Res'e ait herşeyi bilgisayardan siliyor. CCleaner ile registery dosyalarını da temizle. Herşeyi tertemiz hale getirdikten sonra siteden tekrar launcher indir, oyunu kur. İlk indirdikten sonra yine o mouse gözükmemesi, crash yemesi sorunu olursa son kez repair yap, eğer hala dediğin gibi oluyorsa valla o zaman kader kısmet diyelim.
Mesaj tarihi:
kontrol ediyorum data transferini abi netlimiter ile değil rainmeterla

neyse bu denememde 49% da kitlendi

hadi bakalım sabaha doğru biter herhalde
  • Yeni Oluştur...