Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 http://www.gamespot.com/event/codes/tribes-ascend/ burdan alabiliyorsun işte key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tenks =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 oba indiriyorum bende http://blip.tv/tribescast/4chan-vs-reddit-match-1-5934930 4chan vs reddit 5 maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 %99 kaldı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 aynen evaluating 99% da kalmış civ5 oynarken meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Cons said: evette işte f2p olması herşeyi sıçırtıyor. karşıda para basan adam varsa technician falan hiç uğraşmaya gerek yok. öyle bişey yok abi, para basınca hiç öyle ulu güçlü olmuyosun merak etmeyin. zaten parayla alınan herşeyi normalde de unlock edebiliyosun, daha uzun sürüyor. ayrıca bi 10 dolar verip gold alın lan. oyun mükemmel, o kadarını hakediyor. Lifetime VIP kazanıyosunuz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 oyun açılsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 aynen, son patch ile server bulduğu an crash yiyorum, dokular yüklenmiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 validatingi geçemiyorum ben launcherdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 haa o durum da oldu bana, diagnosticsten uninstall yapıp baştan indir abi, ben öyle yaptım çözüldü. varolan versiyonun üstüne kurmaya çalışınca sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 abi sıfırdan indirmiştim daha ilk yüklememdi bu meh atalım bi reinstall madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 training olsun quickmatch olsun oyun tam başlarken crash yiyorum sürekli halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sonunda oyuna girebildim ama mouse gözükmüyor QQ dakikada 1% repairliyor ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 aynı şey oldu yükledim oyunu girdim cursor yok menüde, repaire bastım yarım saatte 0.5 oldu uninstall ettim, adam etsinler launcherı falan bir daha denemeyecem betadayken baydı sorunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yarım saat repairledi 32% ye geldi ve takıldı şimdi tekrar başlatmak zorunda kaldım ya tribesa saygımdan katlandım bu kadar ama cidden şansını fazla zorluyor bu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tunca said: training olsun quickmatch olsun oyun tam başlarken crash yiyorum sürekli halp şu sorun, mouse'un gözükmemesi, textureların yüklenmemesi vs. bunlar diagnosticsten repair yapınca çözülüyor yiğenler. uzun sürüyor biraz ama çözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 şimdi de 7.5% da kitlendi ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 abi kilitlendiğine emin misin? netlimiter falan kur, internet alışverişine bak bi belki de indiriyodur. benim de mesela %40 50'ye kdar falan çok ağır gitti sonra bi anda bitivermiş falan. öyle dengesiz galiba o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yok abi kitleniyor bildiğin 15 dakika beklemez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 son bişey söyleyeyim bilmem sabrın yeter mi de, forumlarda Last Resort Uninstall diye bi olay var onu bul, kullan. Oyunu ve Hi-Res'e ait herşeyi bilgisayardan siliyor. CCleaner ile registery dosyalarını da temizle. Herşeyi tertemiz hale getirdikten sonra siteden tekrar launcher indir, oyunu kur. İlk indirdikten sonra yine o mouse gözükmemesi, crash yemesi sorunu olursa son kez repair yap, eğer hala dediğin gibi oluyorsa valla o zaman kader kısmet diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ehue gene validatingde kitlendi ahah 3. indirişim olucak bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 3. indirişimin 4. repairi bu sefer kitlenmiyecek hissedebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 clean uninstall yaptıysan kitlenmez ya. bi de dediğim gibi netlimiter falan var mı, veri alışverişini gözlemleyebiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bende de kitlenmişti patch yaparken. bilgisayarı tekrar başlattım ve düzeldi. en ufak fikrim yok neden düzeldi neden kitlendi ama denenmediyse bi ihtimal işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kontrol ediyorum data transferini abi netlimiter ile değil rainmeterla neyse bu denememde 49% da kitlendi hadi bakalım sabaha doğru biter herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar