Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 42k xp'lik soldir spinfüzörü beleş http://www.fileplay.net/keys soldier dandik class ama dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 shazbot! 2 saat sonra steam raider pack indirimi bitiy http://store.steampowered.com/app/17096/?snr=1_7_suggest__13 raider çok efsane class olmasa da skinlerine kadar tüm classı açıyo paket, ben sadece vip status için trade ettim dün bence halen oynuyorsanız ve vip değilseniz direkt kapın daha ucuza yok çünkü vip olanağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 niye oynamıyorsunuz lan bunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 her class patchi OP ötesi silahlar getirdiği için baymıştım o plasma rifle neydi öyle allahım allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 raider plasma çok şeker ya 15-20 midair çakıyorum 1 oyunda aheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Silphatos said: niye oynamıyorsunuz lan bunu artık kötüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adam3354 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Arkadaşlar ÇÖzüm Bende :D Torrenti Açın Serwer Are Unkown Yazcak Sonra Yukarda Ayarlar Kısmı Varya Zincir Gibi Bişey Ordan Troubleshooting and Diagnostinc e Tıklayın Açılan Sayfada 2 dk bekleyin Sonra Kapatın Artık Server Are Up.Servers Are Unkown Servers Are Unkown Servers Are Unkown Tribes Ascend Servers Are Unkown Tribes Ascend Yükleme Sorunu Tribes Ascend Kurulum SOrunu Hata Hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 key wordleri de girmiş. google'dan aratınca ilk bu arkadaşın yanıtı çıkıyor. o zamandan beri üyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ahahaha tipe bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Tribes Ascend Spin Fusor Codes MPE35377DE33B6498 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 2 yıl aradan sonra gelecek patch: http://steamcommunity.com/games/tribesascend/announcements/detail/52144327698091082 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 yeni oyun yapıyormuş bunlar paladins diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar