LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 baktim basligi acilmamis... izlediniz mi? nedir yorumlar? ben dun aksam izledim, the shield in ilk 3 bolumunun birebir turkce dublajlisi gibiydi :) umarim duzeltirler, sagda solda behzat amcamla kiyaslamislarda, direk "the shield" in kendisi yani, bir istanbul polisiyesi degil :D. konusu... İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da artan suç oranını önleyebilmek için yeni bir proje geliştirir. Bakanlığın isteği üzerine bir pilot uygulama başlar. İstanbul'un suç oranı en yüksek bölgesinde bir Karakol belirlenir ve bu karakola 'operasyon timi' adı altında özel bir birim yerleştirilir. Timin başına Reşat isimli bir polis getirilir. Reşat, suçla mücadelede gösterdiği önemli başarılardan dolayı teşkilatın yüz akı olmuş, ancak geçmişte yasadışı olaylara adının karışmasıyla kızağa çekilmiş bir polis memurudur. Bakanlığın pilot uygulamayı hayata geçirmesi ile tekrar görevinin başına getirilir. Ekibin diğer üyelerini Aykut, Murat ve İsmail oluşturmaktadır. Karakolun Emniyet Müdürü Hafız, hırslı fakat dürüst bir polistir. Reşat ve operasyon timinin, olayları çözmekte, suçluları yakalamakta kullandıkları yöntemler onu rahatsız etmektedir. Hafız, ekibin kanunsuz işlerini kanıtlayabilmek için bir plan yapar. Haluk, Leyla ve Dicle karakolun diğer Cinayet Masası polisleridir. Onlar da evinde ölü bulunan genç bir kadının davası ile ilgilenmektedirler. Kadının kızı kayıptır. Ekip, kızın hayatını kurtarabilmek için zamana karşı bir yarışa girer. Karakolun diğer polisleri Cengiz ve Ayşe'den oluşan bir devriye ekibidir. http://www.showtv.com.tr/dizi/karakol/ burasi istanbul haciii :P edit: ilk bolum AB de 3. olmus... fena degil gibi... umarim bu oyuncu kitlesine yazik edip, ikinci bir doktorlar vakasi yasatmazlar bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 öyle de ankara dizisinin karşısına "burası istanbul hacııı" diye çıkınca insanlar behzatla karşılaştırır tabi. tutmaz bu arada bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ofisimin dibinde çekildi bi sürü bölümü kızlar çok çirkin tvde yada fotodakiler gibi değildi o kel bıyıklı adam adını unuttum aynı lan bildiğin ama topallıyodu burdayken ayağı sakat galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 karayolu gibi kaş olan kumral kız güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 arka sokaklar bile bundan daha iyi ve the shield seven biri olarak bi benzerlik göremedim ben, veya ilk bölümleri unuttum. gözlerim kanadı karakolu izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Tesbih said: karayolu gibi kaş olan kumral kız güzel gibi ciddi ciddi hiçbirisi güzel değil çekimde çalışan bi tane kız vardı kısa saçlı daha tatlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 güzel kız olmayan diziyi niye izleyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 tvde güzel çıkıyolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 burtonesk said: arka sokaklar bile bundan daha iyi ve the shield seven biri olarak bi benzerlik göremedim ben, veya ilk bölümleri unuttum. gözlerim kanadı karakolu izlerken. kesinlikle ilk bolumleri unutmussun o vakit :D yani spoiler e bile almaya gerek yok yaw, birebir aynisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ilk dakikadan ismail yk ile açılış yapınca bi afalladım ama son sahne fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben sevdim diziyi. ismaile yazık oldu çocuğu babasız büyüyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Shield'ı izlemedim ama Training day desem heralde nasıl konuyu arakladıklarını izleyenler farketmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 baktılar behzatç deki kötü polis imajı prim yapıyor hemen replikası lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 behzata benzeyip benzememesi değil, behzat tutunca BEHZAT GİBİ DİZİ YAPALIM O ZAMAN? NE CENNET MAHALLESİ ÇEKTİRİYOSUNUZ BANA? demiş yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 shield izlemediysek onu izlemek daha iyi sanırım bu da fena deil aslında ama kamera açılarının içine etmişler, artislik bişeyler yapalım derken teras sahnesine giriş iyiyidi, arak deilse 10 numaraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 adamlar kendine güveniyor.baksana diziyi salı günü saat 20:00'a almışlar.rating rekorları kıran öyle bir geçer zaman ki dizisi ile aynı gün ve saatte.buna rağmen rating yapıyorsa bu dizi gerçekten tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 arka sokaklardan biraz daha iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 çal çırp sonra yedir gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi ilk bölüm shield dizisinin aynısının tıpkısı herşey aynı lan.diğer bölümler farklıdır belkide ilk bölümü direk araklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bugun geldiler yine 4 saat cektiler bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi ilk bölüm aynı resmen ya devamı farklı olsa nolcak. ne kıymeti kaldıki seyirciyi aptal yerine koyduktan sonra. benzer olsa hadi neyse de, çalmışlar resmen. al şu bile aynı asdfs http://i.imgur.com/L95sl.jpg sonra o yıkık dökük karakol, ortada sıçluları tuttukları kafes, sorgu odası herşey aynı ya. benzer olsa hadi neyse ama birebir çalıntı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ne dizileri arakladılar yayınladılarda bunda bariz abartmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 benim anlamadığım nokta cidden bunun çalıntı olduğunun ortaya çıkmayacağını mı düşünüyorlar yoksa pişkinlik grand master mı adamlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Peki orjinal senaryo sahibi kimseler böyle birşeyden haberi olsalar dava falan açsalar göçertemezlermi bu hırsızları?Hadi bunu geçtim bu hırsızlar böyle bir ihtimalden hiç mi korkmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 burası türkiye hacııı, bişi olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar