Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakol [dizi]

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

baktim basligi acilmamis...

izlediniz mi? nedir yorumlar?

ben dun aksam izledim, the shield in ilk 3 bolumunun birebir turkce dublajlisi gibiydi :)

umarim duzeltirler, sagda solda behzat amcamla kiyaslamislarda, direk "the shield" in kendisi yani, bir istanbul polisiyesi degil :D.

konusu...

İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da artan suç oranını önleyebilmek için yeni bir proje geliştirir. Bakanlığın isteği üzerine bir pilot uygulama başlar. İstanbul'un suç oranı en yüksek bölgesinde bir Karakol belirlenir ve bu karakola 'operasyon timi' adı altında özel bir birim yerleştirilir.

Timin başına Reşat isimli bir polis getirilir. Reşat, suçla mücadelede gösterdiği önemli başarılardan dolayı teşkilatın yüz akı olmuş, ancak geçmişte yasadışı olaylara adının karışmasıyla kızağa çekilmiş bir polis memurudur. Bakanlığın pilot uygulamayı hayata geçirmesi ile tekrar görevinin başına getirilir.

Ekibin diğer üyelerini Aykut, Murat ve İsmail oluşturmaktadır. Karakolun Emniyet Müdürü Hafız, hırslı fakat dürüst bir polistir. Reşat ve operasyon timinin, olayları çözmekte, suçluları yakalamakta kullandıkları yöntemler onu rahatsız etmektedir.

Hafız, ekibin kanunsuz işlerini kanıtlayabilmek için bir plan yapar. Haluk, Leyla ve Dicle karakolun diğer Cinayet Masası polisleridir. Onlar da evinde ölü bulunan genç bir kadının davası ile ilgilenmektedirler. Kadının kızı kayıptır. Ekip, kızın hayatını kurtarabilmek için zamana karşı bir yarışa girer.

Karakolun diğer polisleri Cengiz ve Ayşe'den oluşan bir devriye ekibidir.

http://www.showtv.com.tr/dizi/karakol/

burasi istanbul haciii :P

edit: ilk bolum AB de 3. olmus... fena degil gibi... umarim bu oyuncu kitlesine yazik edip, ikinci bir doktorlar vakasi yasatmazlar bize :D
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:

arka sokaklar bile bundan daha iyi ve the shield seven biri olarak bi benzerlik göremedim ben, veya ilk bölümleri unuttum. gözlerim kanadı karakolu izlerken.

kesinlikle ilk bolumleri unutmussun o vakit :D
yani spoiler e bile almaya gerek yok yaw, birebir aynisi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi ilk bölüm aynı resmen ya devamı farklı olsa nolcak. ne kıymeti kaldıki seyirciyi aptal yerine koyduktan sonra.

benzer olsa hadi neyse de, çalmışlar resmen. al şu bile aynı asdfs

http://i.imgur.com/L95sl.jpg

sonra o yıkık dökük karakol, ortada sıçluları tuttukları kafes, sorgu odası herşey aynı ya. benzer olsa hadi neyse ama birebir çalıntı yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...