bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Kalibrasyoncu bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 İyi de ben onlar faşist oldukları için ölmelerine üzülmem dedim zaten. Bunu anlamaya yetemiyorsunuz ama topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ahhahj ankete bak ya. küçük işlerin adamı, çahal senii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 nilep hiç birşeyin kalibresinde bi adam değil ki, ergenliği aşamamış geveze bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 türkler soykırım yapsa bize soykırım yaptılar diyecek bi ermeni bile kalmazdı. CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ahah Tatar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ermeni soykırımı diye bişey yoktur boşuna konuşuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 osmanliturk devleti degil, turklerde hicbri zaman yoentiminde soz sahibi olmadi cunki zaten fransiz ihtilaline kadar pompalanan islam arap asimilasyon propgandasi ile milli benliklerini kaybetmis durumdaydilar tarihi belgelerde var osmanli sultanina sakin turk demeyin, hakaret algiliyor diye, devletin resmi dili bile turkce degil neyi tartisiyoruzki burda osmanli turk devleti dgeil cok uluslu bir imparatorluk http://i291.photobucket.com/albums/ll300/MRCTechOne/Deal-with-it-Shepard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 viktor göreve denmesine gerek bile kalmamış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Yasayan ermeni varsa soykirim basarisizlikla somuclanmis demektir. Yani soykirim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 osmanliya turk devleti demek yanlis olur osmanliya turk devleti degil demek te yanlis olur. turk devleti kavramini osmanlidan kestrip atmak imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Osman'in soyu yüzünden osmanli degil miydik? Osman gidince Osmanli manasiz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Efrasiyab said: Bir savaşta Napolyon'un Top bataryaları aniden ateş etmeyi kesmişler. Napolyon bataryaların olduğu yere gidip sormuş, "Toplar neden ateş etmiyor?" Topçu Subayı cevap vermiş, "5 sebebten ötürü efendim, Birincisi barutumuz kalmadı, ikincisi.." Napolyon sözünü kesip "tamam, birinci sebeb yeterli daha fazla konuşmaya gerek yok" demiş Şimdi tek tek cevap yazılabilir ama, daha en başından Osmanlı bir TÜrk devleti değildi diyerek zaten tarihsel bilginin yetersizliğini ortaya koyuyorsun. Türkiyede Prof İlber Ortaylı, Murat Bardakçı, Prof Halil İnalcık, İsmail Hami Danişmend gibi tarihçiler "Osmanlı Türk devletidir" derken, dfdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 uzuncarsili da karsi cikar osmanli turk devleti degildi argumanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 şu konunun hala kitlenmemiş olması ayıp yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben de onu dedim ama fikir özgürlüğüymüş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 resmi agizdan gidip ONCE ERMENILER BASLATTI diyip kitliyim istiyosaniz, ama milliyetci egolar haric hickimseye faydasi olmicak bunun asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Olay ermenilerin başlatması falan deil ya, benim için bir soykırımın "gerekliliğinin" tartışılması insan haklarına hakarettir, ben ondan rahatsız oluyorum. Yoksa ermeni soykırımı olmuş da olabilir olmamış da olabilir beni pek bağlamıyo açıkçası. TC yokken olmuş bir olay, gidip osmanoğulları ailesinden tazminat talep etsinler dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 başlığı değiştir o zaman, rahatsız oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 gerekliydi. forum silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kermit said: Soru acik beyler. Neyin sorusu açık? Senin fikrini peşinen insanlara kabul ettirmiş oluyorsun bu başlıkla. Ermeni soykırımı diye bir şey var mı? Bunun üzerinde herkes hem fikir mi ki sen böyle bir anket yapıyorsun? Yanlış anket. Yanlış başlık. Yanlış mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yanlis zaman yanlis insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 cetin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Viktor Osmanlı Türk değil dedi, tamam ondan iyi bilen olamayacağına göre demek ki tüm Türkmen unsurlar aslında Fransızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 fransiz degiller canim, cingeneler ve diger zararli unsurlar raporunda goruyoruz turkmenleri. bonepart koymsutu zamaninda arastirin bi ha bide anadoluda sistematik oalrak yapilan turkmen katliyamlari var tabi, ilber hoca o katliyamalri serbete bulayip saray tatlisi formatinda pembis pembis anlatir misal "e iste vergi vermediler, develt gerekeni yapti canim" diye ha bu arada kurucusu turk diye bi develte turk develti denilmez, kafalar bozulmsu lise tarihi ile zaten fransiz ihtilalinden once ulus devlet kavrami yok gibi, hep imparatorluklar var ama iste lsiede yanlis ogretiyorlar, "baska bir ulkeyi fetheden develte imapratorluk denir" diye, "imapratorluk" kavrami bizde "VAY BE DEVLETTENDE GUCLUYMUS" diye algilanir, oysa cok uluslu imapratorluk ne ogretilmez, ondan sornada iste etnik korluk gelir gunumuze osmanli turk oldugu kadar yahudi, ermeni, rum, sirp, macar, arap, kurt vs vs vs imparatorlugudur, bu etnik unsurlarda turkler gibi vergisini vermis, savas agitmis ve devlet yonetiminde soz sahibi olmuslardir ki osmanli devletinde turk bir yonetici bulamassiniz, yonetenler turk degilse bu nasil turk develti peki? osmanliyi reddedin demiyorum ama osmanli ustunden ego kasmayi atin artik, osmanli imapratorlugu bir aile tarafindan kurulmus ve gene o aile tarafindan viran edilip dagilma noktasina getirilmis bir devlet, turklerde onun icinde bir azinlik osmanoglu soyudnan gelmiyorsaniz ha osmanliyi sahiplenmissiniz, ha romayi ha galaktik imparatorlugu, osmanoglu ailesinde palpatininde ecdadiniz olmasinin ihtimali aynidir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar