Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 - Daha basılmamış bir kitaba el konması - Gazeticilerin gözaltına alınması - İnternetin filtrelenmesi Sn. Başbakanın savunmaları: - Polisin/yargının işidir biz karışmıyoruz - Mesleklerini icra ettikleri için gözaltına alınmadılar - Standart paket şimdiki gibi olacak Ben siyasi yaygara yapan biri değilimdir ama bu olaylar beni endişelendiriyor. Hepsine bir açıklama getiriliyor ama bunların üst üste gelmesi neden.. Sizce de kaygı verici bir konu değil mi? Mümkünse yapıcı bir tartışma olsun.. Size bir de çalışma yaptım akılda yer etsin diye: http://www.kuyruk.com/upload/gazete-kitap-internet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ergenekon saçmalığını ve ygs rezaletini atlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.quizlaw.com/blog/images/captain-obvious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ŞÖRÖYÖT BÖGÖNDÖ GÖLMÖDÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 zaten gazeteciler ergenekonla alakalı tutuklanmadı mı? ygs ayrı bir konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ergenekonla ilgili çok kişi tutuklandı be abi, sadece gazeteciler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sadece gazeteciler gözaltına alınıyormuş gibi yansıtıyor bazı medya kuruluşları da, bir sürü farklı kesim gözaltına alınıyor. tek ortak yanları iktidara muhalefet yapıyor olmaları. cin ruhi bu dediğin şeyleri zaten bir süredir tartışıyorduk forumda. arabaya "oha" dediği için sorguya çekilen kız, başbakana metalci işareti çekti diye gözaltına alınan gençler, televizyondaki sansür, internetteki kısıtlamalar, ergenekondan tutuklanan ve yıllardır gözaltında olan kişiler, devlet kademelerindeki sürekli hata yapan ve yalan söyleyen kişiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ergenekon çok karışık bir konu. hukukçular bile çözemiyor olayı. biz nasıl fikir yürütecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ozgurluklerin elden gitmesi degil de ozgurlukler giderken kimsenin gikinin cikmamasi problem. lisede bi tarih hocasi vardi "cok kotuye gidiyoruz. en dibe vurdugumuzda uyanip, silkelenip kendimize gelicez ve geri hakettigimiz yere cikicaz." demisti. o zaman anlamamistim. ne de olsa cifors var, playstation vardi memlekette. kotu gidisi goremiyodum lise kafasiyla. simdi cok acik gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya diyelim bu bahsettiğim olayların hepsinin bir açıklaması olsun ve biz de kabul ettik. peki hükümetin bu olaylar karşısında tamam böyle bişeyler oldu ama bunlar rastlantısal diyip özgürlükler konusunda hamle yapması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yapıyorlar işte. türbanı serbest bırakmaya çalışıyorlar ya yetmedi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 silah alma yaşını da 18'e indirmişlerdi dimi bu arada. al sana özgürlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Karının kızının saçını göstermesini yasaklama özgürlüğü verdiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Hizbullah örgütü üyeleri de özgürlüklerine kavuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 evet o hizbullah olayına da çok kıl oldum yani.. yani bazı insanlar var her konuda hükümeti eleştiriyolar. sonra gerçekten eleştirilmesi gereken şeyler gümbürtüye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 alkol yasağı 24'ken silah alabilme yaşının 18'e indirilmesi gerçekten eleştirilebilecek bişey değil mi? yada ygs rezaleti? sehven kopyalanan telefon numaraları? istanbulun çılgın projesi mesela ? onlarca örnek var bu şekilde. sayınca herşeyi eleştiriyor oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 özgürlüklere karşı organize bir hareket olduğunu düşünmüyorum; ama devlet kurumlarında özllikle yargı ve poliste bir düzen bozukluğu var. hükümetin bunlarla en direkt alakamız yok demesi doğrudur; ama bu düzensizliği ortadan kaldırmak da gene hükümetin görevidir. başta anayasa olmak üzere devletin baştan sona bi elden geçirilmesi gerekiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hizbullah ı akp mi bıraktı. ergenekon dan rövanş almak isteyen yargıtay şovunu yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Devleti baştan sona elden geçirecek olan o sistemi yine kendisi bozan mı olmalı yoksa başka kimseler mi olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 and the winner is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Soris said: Devleti baştan sona elden geçirecek olan o sistemi yine kendisi bozan mı olmalı yoksa başka kimseler mi olmalı :) ben kendimi bildim bileli devletin düzeninden herkes başta da bugünün sol kesimi hep dert yanardı. zaten bugün medyada yazanların çoğunun samimiyet testini bu şekilde yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yanlız dikkatinizi çekmek isterim özgürlükleriniz elinizden giderse bunların hiçbirini sesinizi yeterince duyuracak kadar eleştiremezsiniz. bu bağlamda özgürlükler çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 "Cin Ruhi" said: ergenekon çok karışık bir konu. hukukçular bile çözemiyor olayı. biz nasıl fikir yürütecez? Yakaladıkları darbecilerin arasına ne kadar muhalif varsa sıkıştırıyorlar, o kadar suçsuz insan içerde olunca hukukçular da şaşırır tabi, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bi şeyin gittiği yok yıllardır aynı tantana. şeriyat geliyo, cumhuriyet bitiyo diye diye insanları delirttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Napolyonn said: hizbullah ı akp mi bıraktı. ergenekon dan rövanş almak isteyen yargıtay şovunu yaptı. güne gülerek başladım sayende, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar