SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Laraken said: abi ben asıl pati-pet ten banlıyım. ne yazdım nettim hiç hatırlamıyorum ki. barınaktan al yazmışsındır bella şikayet etmiştir genelde böyle ban geliyor orda sdf
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 10 kere yazdim ayni pici quotelayip durmayin diye, bi de utanmadan quotelanmisini quotelamissiniz, yapmayin.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 piramitten gidenler bizden değildir meme olsa bi nebze...
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Black-ice said: eğlence bölümünde piramit yapmışım haberim yok. kimbilir neyi kuğotladım. komik komik şeyler postlayacaktım, şimdi bunlardan mahrum kaldınız işte :( hiç banlanmamıştım daha önce. o yüzden bu topiği açmak istedim. kendimi yasadışı bir çılgın gibi hissediyorum. senden sonra cons yapmış ben bi de onun üstüne yapmışım abi ^^
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 geçmiş olsun kardeş. ben de garbıçta diye topic uplamıştım paticik.com da çıkmıştı. ordan ban yemiştim. oluyo arada.
Öne çıkan mesajlar