arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 http://gameloaded.co.uk/index.php?mainpage_url=details.php&code=1138 Çıkmış piyasaya !! Sipariş vermeliyim !! lol nası yalan...[hline]I look right through see you naked but oblivious but you don't see me, you don't see me at all.The eyes of a fallen angel eyes of a tragedy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 bi aya kadar da diablo3 geliomuş bu siteye[hline]The more laws and order are made prominent, The more thieves and robbers there will be. Lao-tzu, The Way of Lao-tzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nick_Fury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Yarın da starcraft 2003 çıkıyomuş. Adamlar kral sıkmış ya[hline]The land and i are one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yeni konu acmak istemedim, burdan yazayim. http://www.ebgames.com/ebx/product/242464.asp sanirim bu gercek... ama emin degilim tabi. bugun adama sordum 5 dolar pre-order parasi aliyoruz, cikinca $50 olacak muhtemelen dedi... onun icin bu dooru olabilir. tabi site ne kadar guvenli tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 iyi de oyunun pre-order'ı ebgames'de de gameloaded'da da baya zamandır var ki niye bu kadar şaşırdınız :p ayrıca bunların gerçek olmaması ihtimali nerden geldi aklınıza :) EBgames güvenilir firmadır ama Türkiye'ye yollamaz :p gameloaded bu konuda tek seçenek ama onda da şöyle bir durum var, eğer oyun amerika ve avrupada farklı zamanlarda piyasaya sürülürse amerikadan almak zorunda kalabiliriz, öyle olunca da eşşek kadar kargo ödememiz veya birilerine aldırmamız gerekecek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 eheh pardon bu arada son mesaj dışındakilerin geçen sene atıldığını şimdi farkettim :p bunlar amerikadaki birkaç sitedeki adresi; WoW with Bonus - Gamestop WoW Collector's Edition with Bonus - Gamestop bunlar da ingilteredekiler, WoW - gameloaded WoW - ukgames[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 arkadaşlar geçenlerde bi açıklamada release olunca sadece us IP'lere izin vericez gibi bişi demişlerdi acele etmek yanlış olabilir[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 http://www.ebgames.com/ebx/product/242464.asp Biraz önce collector's edition w/bonus'u sipariş ettim. Yanına kitap veriyorlar. Amerikada okuyacağım için sorun olmaz. Collector's edition alacaklar preorder etsin, kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 befounder sen amerikada okuyacaksın tamam sorun olmaz da biz nasıl bir acele içine girelim orda okuma şansımız yok :p kalima o işi bi şekilde proxy falan üzerinden halledemez miyiz? yoksa dediğin gibi bir önlem alırlarsa ve bi yolunu bulamazsak amerikadan almanın hiçbir anlamı yok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bizdemi bi oyun çıkarsak =P[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: kalima, 13 Eylül 2004 11:34 tarihinde demiş ki: arkadaşlar geçenlerde bi açıklamada release olunca sadece us IP'lere izin vericez gibi bişi demişlerdi Cok ilginc bir durum olur acikcasi.Su ana kadar hic bir oyunda bu tarz bir uygulama gormedim.Ayrica proxy ile kolayca halledilebilecegini dusunuyorum bu durumun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Vardı galiba öyle bi program. İstediğin .exe dosyalarının da explorer gibi proxy üzerinden bağlanmasını sağlayan bişey. Ama adam gibi bi proxy ye ihtiyacımız olur, sürekli proxy değiştirmek zorunda kalırız. Zor gibi geldi bana.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 boyle saçma bişi duymadım adam neden musteri kaybetmek için boyle bişi yapsınki çok saçma bişi olur yani oynamam wow'u oyle bi duruma girerlerse çunku bu sizi istemiyoruz demek olur istenmedim yere de para vermem ben...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sadece us icin geverli bi durum bu degil mi tam anlamadim yani avrupa versiyonu cikinca biz her halukarda oynicaz di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evet oynarsın da ben hiç duymadım öyle ip block u koyma meselesini, ancak shadowbane gibi yapabilirler subscription için sadece US ve CA kredi kartlarını kabul edibilirler. sonuçta closed betaya kore lileride kabul ettiler bence olmaz böyle bir şey pazarı daraltmazlar. ve yapmayacaklarının en büyük sebebi ise ilk başta amerikada satacakları için ne kadar çok alan olursa o kadar kazanırlar(avrupalıların çoğu US den alacak), çünkü avrupa da kendileri satmıyor aracı firmalara düşük fiyattan verip sattırıyorlar ama amerika piyasasında direkt blizzard mağaza dağıtımını yapıyor.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 blizzard'ın avrupa ve US communitylerini ayırmak için birşey yapacağı söylenmişti, ama nerde nası unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Community si ile bu kadar içli dışlı olan bi şirketin böle bişi yapacağını sanmam, yaparlarsa sırf karşı olsun diye eq2 ye girer tüm avrupa oyuncuları, blizz. da biliyor bunu. yapamazlar, yemez minimum 200-300k oyuncuyu kaybetmeyi göze almak,avrupanın nüfusu 250 milyon kişi daha çok US'ten :) zaten avrupada çıkmayacak oyun. öyle bişi söylenmedi, kore ve us dendi, herkes us'ten alıcak. Bunun sebebini anlamayanlar ticaretten anlamıyordur dedi hatta GF forumlarda :). tabi bu eu web sitelerinin us'ten oyunu getirip kendilerinin satmasına engel bişi değil, ama biraz bekletir bu. [Bu mesaj Norak tarafından 14 Eylül 2004 10:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar