7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 daha çok rakibi supportlamışlar gibi de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Garadia said: Robert_Poche said: mascio said: hon iğrenç hızlı ve 5v5 birbirine girdiğinde yalnızca olayı anlayabilen ayakta kalıyor. DotA 2 öyle değil. Gayet güzel şekilde neler olduğunu anlayabiliyorsunuz. Hero dengeleri vesaire derken, HoN zaten başarısız olmuş bir oyun satış rakamları ve oyuncu sayısıyla. Ücretsiz olabilir ama LoL bile kat kat fazla oyuncu sayısına sahip HoN'dan. hala neyini savunuyorsunuz ki? ayrıca DotA 2'nin DotA'dan en önemli farkı, MH olmaması. bu kadarı bile benim için yeterli yani. Bir fact vermissin bir de fact'ini dogrulayacak proof ver. Oyun F2P olmadan önce sabit 35k oyuncu ortalaması ile oynanıyordu. Simdilerde bu 45k yı gecti. ciddi misiniz siz? eh işte 15 milyon kayıtlı oyuncusu var, her gün 1.5 million civarı oynuyan var öle lol lol paralı bir oyun çünkü dimi, 15 milyon oyuncu felan hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Offf MYM maçı geri atılmaz ki. Olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Drow abi ya çok pis kasardım. Çok pis adam ağlatır arkadan arkadan özledim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 dota 2 ile ilgili herşeyi çok beğendim şu mirananın tipi hariç. hiç etkileyici bi tipi yok w3'deki gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Sparkcaster said: lol paralı bir oyun çünkü dimi, 15 milyon oyuncu felan hahahahahaha hon paralı bir oyun mu , 5ook falan hahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 çok gri oyun ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Tipi de değil ya, sırtlana biniyor sanki, çok çirkin. Storm Spirit çirkin. Bazı herolar çok çirkin, bazıları baya iyi. Ortası pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ya bide lol oynamayı geçtim hadi gizli gizli oynarsınızda burda lolu savunurken hiç utanmıyomusunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yok ya stormu ben çok beğendim. güzel şapkası falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Cons said: ya bide lol oynamayı geçtim hadi gizli gizli oynarsınızda burda lolu savunurken hiç utanmıyomusunuz lan lol inanılmaz iyi bir oyun. dota2 malesef lol yüzünden başarılı olamayacak XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Abi pandaydı eskiden ya, şimdi tipsiz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Vingthor said: Cons said: ya bide lol oynamayı geçtim hadi gizli gizli oynarsınızda burda lolu savunurken hiç utanmıyomusunuz lan lol inanılmaz iyi bir oyun. dota2 malesef lol yüzünden başarılı olamayacak XD xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 biraz tartışabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 LoL ne ya, oyle isim mi olur, hayvana konmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ne zaman oynarız biz bunu? Dota'ya geri dönecem bununla swtor çıkana kadar idare edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 2011 sonu diyola işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Steam said: Dota 2 will be available for the PC and Mac later this year. For more information on Valve and its games, please visit http://www.dota2.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ohoooo hon gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 OGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mirana farmı ağlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Newell: Dota 2 won't ship until 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ne kaldı surada 2012 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 İyi bari. Daha çok zaman, daha çok fix fix fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar