Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Phyx said:

olm bu kadar sinirlenmeyin oyun icin
casual modea bakin sinir kapasitem ona yetiyomus ben bunu anladim

Abi ikidir sıfırlıyorum para veriyoruz sonuçta o yüzden sinirlendim. Birde sinirliyken troll hiç çekilmiyor daha da sinirleniyorsun. Hemen Hon/Dota profları geliyor ahkam kesiyor, kessin sorun değilde bilmeden etmeden beraber 1 tane oyun bile oynamadığın adamlar 1 mesaja bakıp yargılamak sinir bozucu.

Zaten amaçta o değil ben çok biliyorum falan. Olabilir onada eyvallah forum babamın malı değil artistlikte serbest kural dışı değil. Ama kimsenin kimseye git cs oyna yada bilmeden etmeden kişisel yorumlarda bulunması bana doğru gelmiyor. Gün geliyor bizde trollüyoruz milleti ama bu şekilde emir kipi falan kullanıp tahrik ederek değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna mı yorum yapılıyor? Ayrıca kime ana avrat sövecek seviyede bişey dedim? 1 tane küfürüm bile yoktur şu forumda. Çoğu zaman sinirlendiğim de de eyvallah peki dedik. Peki üstadım öğreneceğim oyunu ama bana bulaşma dedim. Hani bu akdar tahrik arasında benim şu sidik yarışını sonlandırma çabam mı küfüre yeltenme oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun temelindeki support/carry/initiator sistemini kill alamıyorsun diye beğenmeyip eleştiriyorsun, wow da healer olup "ben dps yapamıyorum healer niye var çok saçma" demekten farkı yok yaptığının. carry nin işi killi almak çünkü takımı taşıyor.
Bu iddayla bundan daha ciddi bir cevap alamazsın herangi bir platform da. Argos sen de kes ağlamayı artık diğer topiclere de taştın kötü işte statlerin benden.
Sosyal ağlarda paylaş

Söylediğimle gelen yorumlar çok alakasız. O replaylarda bahsettiğiniz gibi carrynin hakkını veren mmr için oyayan carry var yani kazanmak için. Birde sırf KDR kasmak için carry alanalr var. Ki 1600 altı çoğu böyle. Adam carry alıp bir halt yapamayıp üstüne kill çalıyor. Zaten amacı kdr amacı mmr olsa sen zaten ultileri boşalıyorsun adam last hit alsın diye.

Ama maşallah ne kadar çok prof var tek cümleyle neler anlamışlar.

Sizin söyledikleriniz herkes biliyor beyler. Ahkam kesmenizin manası yok yok supportmuş carrymiş şu şunu yaparmış. O kadarınıda biliyorsunuzdur diye ayrıntılı anlatmakdık.

Bahsettiğiniz replaylarda adamlar carrynin hakkını veriyor. Kaç defa söyleyecem bilmiyorum kazanmak için oynayan carry var ks kasıp kdr kasmak için oynayan var. Çünkü bu oyunda mmr 20$ düzeltmek kdr düzeltilmiyor. Ve 1600 altı çoğu player kdr'ye önem veriyor. En baştada söyledim kdr kasanlar sinir ediyor diye.

Daha ne kadar yazayım? Hala carry oyunu alır falan diyorsunuz. Oynayan adamın hangi amaçla oynadığı önemli. Kazanmak için oynuyorsa söylediklerinizden farklı bişey demiyoruz şurda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...