Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben beğendim ya gayet sürükleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 konusu zayıf biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 de oyunculuk iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 LathspeLL said: Çünkü bunca hardcore dota fan'ının beklediği şeyleri Valve anlayıp yapmış ve ön plana çıkardığı için övgüyü hak ediyor? burda bir sürü hardcore dota oyuncusu var çok kaptırma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ilk filmde kötüydü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bi de şu oyunun dengi hon ve dota. lol ile karşılaştırmayın, lol zaten hep kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 LathspeLL said: Çünkü bunca hardcore dota fan'ının beklediği şeyleri Valve anlayıp yapmış ve ön plana çıkardığı için övgüyü hak ediyor? herkesin bir oyun zevki var. her türlü eleştiriyi sanki dota 2'nin türkiye temsilcisi gibi çürütmenin gereği yok. kimisi sever kimisi sevmez, çok doğal ama iddaya girerim sevmeyenlerde "seve seve" oynucak bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 LathspeLL'i tanimiyorum kusura bakmasin da, Ekmek'den iyi mi kotu mu onu soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bunu bir tek hon ile karşılaştırırım ben. dota çok eski artık. eski dota herolarını görmek bile sevindirdi beni valla. pugna filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 köt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ekmekten mi bahsediyoruz ? kaçırdım ben olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 e ama stream gelsin artık sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bence bu oyun HoN'u bitirir ama LoL kalır onun olayı biraz değişik , dominion falan değişik mod da getiriyolar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 clinkz var mı bu arada dota2'de? furion weaver falan özlemişim yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 3 oyunun dinamiği birbirinden farklı. Tamamen zevk meselesi olarak kalacak bu iş. Daha hızlı oyun oynamak isteyenler HON'u tercih edecek gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 honla dotanın nasıl bir dinamik farkı var, insanların motoru daha iyi olduğu için hona yetememesinden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 HON gidici ama LOL kalır, LOL farklılaştırdı kendini bu oyunlara göre. Bu stream'i izleyince direk simplistic yaklaşımı koruduğunu görüyorsunuz. Daha dinamik ve daha intense bir yapısı var. LOL biraz daha sakin bir oyun, oyunun hızı bile sakin. Agresif bir yapıda değil, birde işte farklı gameplay dinamikleri barındırıyor. Deny yok, su'da rune'lar yok, account'a bağlı enteresan talent'lar falan. O yüzden dota2 direk olarak HON ve DOTA ile yarışıyor. Dota kitleside kaygılıydı DOTA2 konusunda, geçmeyebilirlerdi ama bu streaming onları ikna etmiştir. Tabi gameplay mekanikleri, temiz grafikler haricinde en önemli şey user interface olacak. Steam'i ne şekile sokacaklar, lobby'ler nasıl olacak, chat room'lar nasıl olacak. Steam'in büyük değişim geçirmesi gerek. Bunlar çok belirleyici şeyler. O yüzden bir süre LOL vs DOTA2 izleyeceğiz ve bence ikiside kalıcı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 noldu lan stream'i naziler basti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bu arada streaming kafayı yedi HAHAHA. 2 stream'de açık bende, eski ve kaliteli olan kesiliyor, own3d olan açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 stream de iyice sıçtı. başka dillere kafasına göre değiştirmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ekmek dedinizde aklıma şu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar