AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ekran 1 sn liğine kararır gibi oldu pis heyecanlandım o ara ahanda başladı diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Toplanıp beraber izleseydik keşke lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Şöle dev ekranda dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 restream www.justin.tv/acidlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aptal gibi kapadım acılmıyor şimd iya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ahah aynen restream linki iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben de kapatip tekrar acmayi denedigimde hata aliyordum, simdi SD yayina tikladim acildi. bir kac kez yenileyip tekrar dene. altta english commentary'a tiklasam yine hata verecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yav english commentary istiyorum açılmıyor own3d az önce turnuva sitesinde own3d olarak geldi hd eng comm. ama simdi eskisine döndü ALALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 site hiç açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ben kapamadım devam ediyor gibi ama başlamadı streaming. Bu arada müziği kaydettim, upload ederim bir ara dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Geç başlamak turnuvaların adetinden heralde haha , zamanında bizim tr de düzenlenen wcglerde de saat 10 da başlancak diye planlanırdı 12:00 - 13:00 arası başlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://www.own3d.tv/live/102577/Dota_2_Gamescom_English_Commentary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bende açılıyor ya site. 2 tane streaming açtım hatta slotunuzu yiyorum. Yeni açtığım ilk çıkan kısmen kaliteli streaming'i açtı, ikisinide açık tutuyorum bakalım. EDIT: own3d olmayan bariz daha kaliteli ama takılıyor. Yok download açmışım ondan takılmış, kaliteli ama own3d'nin ki anti-alising'li gibi. bunda pixel'ler yazılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 geciktiler ya, hala bi aksiyon yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 açıldı site şimdi bende de ama straeami izleyemiyorum subscription failed: stream_hd diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 LathspeLL said: Bende açılıyor ya site. 2 tane streaming açtım hatta slotunuzu yiyorum. Yeni açtığım ilk çıkan kısmen kaliteli streaming'i açtı, ikisinide açık tutuyorum bakalım. own3d olmayan bariz daha kaliteli ama takılıyor. evet dota2.com'daki HD takiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 müzik pharoahın oyun müzikerine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Valla nazar değmesin o ilk açtığım own3d olmayan canavar gibi iyi ki kapamamışım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 başl artı kya ısınma hareketleri mi yapıyorlar napıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bari aşağıda picture in picture tarzı booth alanını gösterseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Dimi yani , sen milyon dolarlık turnuva yap , bir opening ceremony bilmemne yapma olcak iş değil :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 direk oyunu başlatsalar çok acaip iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Geçen GSL diye bi aylık sc2 kore turnuvasının finalini izledim grup cıkıp şarkı bile söledi elemanlar böle dumanlarla sahneye falan çıktı . Koca valve yani insan şekil yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 başladı ama takıldı bende sdf yok takılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar