S-H Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 üst üste oyun kazanınca daha iyi takımlar geliyor,gözle görülür bir biçimde farkediliyor fakat nasıl işliyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Abi illaki böyle adamlar olacaktır. Ama bunların önlemleri alınabilir. Reportlara Valve bile yetişemez heralde bunu bilen adamda reportla uğraşmaz. Örneğin takım oluştururken sadece kd ve psr oranına değilde ward ortalaması xp/min ortalaması vs bunlarda hesaba katılarak oyunların kalitesi arttırılabilir. Zaten oyun kalitesini düşürenlerde daha çok aynı takıma düşer. En azından Hon göre daha iyi bir sistem yapılabilir. Icefrogda işin başında zamanla geliştirilir. Ama yine en sağlıklı çözüm 5 kişi toplanıp oynamak. Hatta kesin çözüm =) Ama işte 5 kişide hep bulmak zor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 işte beraber oynayalım steam'den ekleşelim filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 2 kişiyiz +3 lazım +1 de olur ne gelse kardır =) Steam ID: archervolcano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sabahtan beri server bulunamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 yıllardır dota oynamıyorum key buldum dota 2 oynarım diyorum noob sayın flist ekleşelim oyun atarız gece isterseniz steamid mumutheking bu arada merlininkazani key dağıtıyormuş bir de önümüzdeki hafta shiftdelete.net'ten de dağıtılacakmış 6-7 tane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ursa da imbalar imbasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dota 2 networkune bağlanamıyorum. oyun açılınca direk bu çıkıyor karşıma. kapalı mı serverlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 update geldi heralde, indiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 update geldi, indirdi zaten. hatta ondan önce bir girdi nasıl olduysa. versiyon uymuyor steamin filan dedi, sonra bu bilgisayarda oynanmamış filan diye saçmaladı. neyse indirdi dota2 updatei de. şimdi de böyle diyor işte. ama belki de internettendir. dota2.com a filan da girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 update zamani olur oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 lycan az gelmişti kusana kadar artık insta pick lycan,druid pickleri görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Lycan yine iyiydi de syllabear'ı bilmeyenler fena mundar ediyor oyunlarda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 evet yine şaşırtmadılar druidi alan alt lane gidiyor. 45'dakikada bot+midas kasıp 4-15-2 ile oyunu bitiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sylabearda lycanda eşşeğe bağlasan kasan herolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 öyle de işte herifin oyunla uzaktan yakından alakası olmadığı için 'yeni hero hemen alıp denemeliyim' diyerek oyunun içine sıçıyorlar.geçen hafta da aynı şey oldu işte 10 lycan'dan 5 tanesi lane gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Gördüğüm bütün syllabearlar yenildi şuana kadar, neyse ki hep karşıdaydılar. En son 1 tanesi kasabildi o da doom yaptıktan sonra radi yaptığı için faydasızca dolaştı ortalıkta =)) Pardon yanlış söyledim, az önce 1 tanesi Pajkatt'ın arkadaşı olduğu için oyunu kazandı. 700+ GPM Pajkatt Storm Spirit'le gerçi eşşek bağlasan o da kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 paticik kanalına gelinde takım oyunu atak bıktım ruslardan aptallardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bone bul beni ulaş bana!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dun bi druidle lanedeydim, adam ayi cikarmadan bitirdi oyunu. karsi takim ciktigindan kazandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 summon yapan heroları becerebilen yok pek. kendi saldırıyor summon ettikleri dikiliyo öle halbuki ctrl ile atak verse o da yeter ama..ben en çok ciddiye alınmayan heroları seviyorum.bide broodmother oynayanlar cidden hep kötü.ne zaman birisi seçse yenildik diyorum ha önceden çok seçiliyodu artık o kadar diil bide ben all pick oynamıyorum artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 +2 var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 nasıl fail oynuyorum kendime inanamadım... oturayım dota çalışayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bi soraki hero ogre mage galiba, modeli dolaşıyodu nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://cyborgmatt.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar