kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 We'll be updating some of the Steam servers Tuesday February 28th, 2012 around 17:00 PST (GMT-0700). Chat, game lobbies, and the community web site will be affected. Content downloads and game play should not be affected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oynaniyo, problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 lone druid gelse de rahatlasam of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Aydınlatmayı açıyorum ama yine eski haline donuyor video kısmından. Oyun çok karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 pentium 4 3.0ghz HT = 25 fps haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Test clientta 5. ban eklendi CM için. Haftaya gelir heralde stable versionada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 said: You are to choose following hero and items for your next game. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 http://www.own3d.tv/live/10588 navi quantic defense finali. sıçtılar gerçi zırt pırt dc yiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ilk maçı Quantic aldı 1-1 oldu çok güzel maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 quantic sevindirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Na'Vi'nin geçen ay juggernaut'u support yapması tutmuştuda busefer storm spirit support taktiği pek tutmadı quantic 2. oyunuda aldı 2-1 oldu izleyin derim çok zevkli geçio seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 spiker inanılmaz anlatıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 eew-r-d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bi kaç ay önce girmiştim, çok kastırıyordu makineyi. şimdi yağ gibi kayıyor. iyi çalışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 konuya yeni giriyorumda sadece suanki fimali seyrediyorum, parayla satılan invite vs gordum olayı anlamadım ? beta public degil sanırım ne nasıl oluyor onuda anlamadım ama konu yuzlerce sayfa onuda okumadım, tek merak ettigim, burada da verdikleri key bi ise yarıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 OGRE MAGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 The_Delucian said: konuya yeni giriyorumda sadece suanki fimali seyrediyorum, parayla satılan invite vs gordum olayı anlamadım ? beta public degil sanırım ne nasıl oluyor onuda anlamadım ama konu yuzlerce sayfa onuda okumadım, tek merak ettigim, burada da verdikleri key bi ise yarıyormu ? o linki googladım scam yazıyo hep zaten closed beta öle dağıtılmıyo key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Abi bu ne ya toplam 10 oyun attım 7sinde 2-3 hatta 4 kişi afk oluyor %100 kazanacağımız oyunda bile. ortadaım 10-0 yapmışım kesin yenecez birden herkes afk oluyor. Anlamadığım oynamıyacaklarsa neden giriyorlar. Ve noob ötesi adamlar var. Tamam oyun daha beta ama oynamıyacaksan girme arkadaş. Concede de yok bekliyoz yıksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 low priority misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Valla o dediğin ne bilmiyorum ama hiç keyfi yok oyunların. Son 7 oyunda min 2 kişi afk oluyor. Ve ortada sebepte yok hani bişeye kızdı diyecem yok, yeniliyoruz dicem oda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar