Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

çözmüştüm ben bu olayı sabah, beyinsizler alt+w e d f ye felan autocast toggle ı yerleştirmiş, o yüzden inventory e onları atarsan override ediyor autocast bind ı ve çalışmıyordu

O keyler bence gayet kullanışlı, dolayısıyla yine burdaki beyinsizler yorumu baya yanlış görünüyor.
Mesaj tarihi:
Phyx said:

dun gece dendi'ye baktim skill kisayollari icin D C F V kullaniyodu. item kisayollari da space mouse falan

Dendi D C F V kullanmıyor .. Legacy Controls diye bir seçenek var eğer gördüysen onu kullanıyor her hero için ayrı.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

oyun çok karanlık gelmiyor mu size de helke scourge kısmı

C:Program Files (x86)Steamsteamappscommondota 2 betadotacfg

"video" diye txt dosyası var orda;

"setting.mat_monitorgamma" "2.600000" su satırdaki 2.6 yı ne kadar düsürürsen o kadar açıyor rengi 2.2 onermisler ama bana yetmemisti daha düsüge aldım ben deneme yanılmayla bakacan iste

bide onun üstündeki "setting.mat_vsync" "0" daki 0 i bir 1 yap diyolar ama denemedim ben

"config"
{
"VendorID" "4318"
"DeviceID" "4224"
"setting.fullscreen" "1"
"setting.nowindowborder" "0"
"setting.aspectratiomode" "1"
"setting.mat_vsync" "0"
"setting.mat_monitorgamma" "2.600000"

........
Mesaj tarihi:
fizban said:

shop bayağı karışık hakkaten. bir de keşke zoom out olsa.

Shop farklı ama eskisinden daha kullanışlı alışmak lazım sadece.

Birleşme itemlara sol tıkladığında aşşağıda parçaları çıkıyor ordan sağ click sağ click parçalar çok seri alınabiliyor.
En güzel şeylerden birisi yere item at sonra birleştir derdinin bitmiş olması.
Base gidince otomatik topluyor itemleri vs...

Dediğim gibi sadece suggested itemsları ayarlamak lazım herolara göre sonrası akıyor zaten.
Mesaj tarihi:
shop kötü, kullanışlı ayağına girmeyin hiç. kullanışlı olan hon un shopu

bu bildiğin kötü

ha item simgelerini ve yazılarını büyültmeleri lazım öncelikle ufacık yapmışlar hiç anlaşılmıyor
Mesaj tarihi:
@Rerore
ayarladım dediğin gibi deneyiyim bakalım.
daha iyi fps için bildiğin bir şey var mı? ayarların hepsi kapalı 40 50 fps ile oynuyorum. 1 2 bir şey açayım hemen 25 olup anlık fps düşüşlerine giriyor
Mesaj tarihi:
"fps_max" "120" //Max FPS for client to render Default "120"
"mat_vsync" "1" //VSYNC on/off "0" Disables "1" Enabled
"mat_triplebuffered" "1" //Enable with vsync for a performance boost if fps is less than 60 ("0" Disables "1" Enabled)

Bunu dene bi
Mesaj tarihi:
ya hon'un shopu demişin de shop değiştikten sonra default shot gayet çöp. xShop mu ne moduyla adam oluyo tipi
dota2de ise son patchle shop açınca sağ üstte view var iki farklı listeleme yapıyo belki diğeri daha iyi gelebilir
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...