aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 salak yetemeyip oyuna bok atiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 çözmüştüm ben bu olayı sabah, beyinsizler alt+w e d f ye felan autocast toggle ı yerleştirmiş, o yüzden inventory e onları atarsan override ediyor autocast bind ı ve çalışmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 o değilde mamilatörün recipe i nerden alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Server'lar gitti galiba, bağlanmıyor oyuna. 1 el atam dedim uzun zaman sonra oynatmıyor pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Sparkcaster said: çözmüştüm ben bu olayı sabah, beyinsizler alt+w e d f ye felan autocast toggle ı yerleştirmiş, o yüzden inventory e onları atarsan override ediyor autocast bind ı ve çalışmıyordu O keyler bence gayet kullanışlı, dolayısıyla yine burdaki beyinsizler yorumu baya yanlış görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 patch geldi 10 mb. dün sıçtıklarını toparladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Phyx said: dun gece dendi'ye baktim skill kisayollari icin D C F V kullaniyodu. item kisayollari da space mouse falan Dendi D C F V kullanmıyor .. Legacy Controls diye bir seçenek var eğer gördüysen onu kullanıyor her hero için ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Son güncellemeyle gelen satırlarda Steam Workshop entegrasyonuna ve TF2 stayla premium sistemine işaret var. F2P olacağı %90 gibi bir şey artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 oyun çok karanlık gelmiyor mu size de helke scourge kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 shop bayağı karışık hakkaten. bir de keşke zoom out olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 birileri program yazmıştı zoom out içinde her patchde update gerektiriyor sanırım halen updateleniomudur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Flassh said: oyun çok karanlık gelmiyor mu size de helke scourge kısmı C:Program Files (x86)Steamsteamappscommondota 2 betadotacfg "video" diye txt dosyası var orda; "setting.mat_monitorgamma" "2.600000" su satırdaki 2.6 yı ne kadar düsürürsen o kadar açıyor rengi 2.2 onermisler ama bana yetmemisti daha düsüge aldım ben deneme yanılmayla bakacan iste bide onun üstündeki "setting.mat_vsync" "0" daki 0 i bir 1 yap diyolar ama denemedim ben "config" { "VendorID" "4318" "DeviceID" "4224" "setting.fullscreen" "1" "setting.nowindowborder" "0" "setting.aspectratiomode" "1" "setting.mat_vsync" "0" "setting.mat_monitorgamma" "2.600000" ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 fizban said: shop bayağı karışık hakkaten. bir de keşke zoom out olsa. Shop farklı ama eskisinden daha kullanışlı alışmak lazım sadece. Birleşme itemlara sol tıkladığında aşşağıda parçaları çıkıyor ordan sağ click sağ click parçalar çok seri alınabiliyor. En güzel şeylerden birisi yere item at sonra birleştir derdinin bitmiş olması. Base gidince otomatik topluyor itemleri vs... Dediğim gibi sadece suggested itemsları ayarlamak lazım herolara göre sonrası akıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 shop kötü, kullanışlı ayağına girmeyin hiç. kullanışlı olan hon un shopu bu bildiğin kötü ha item simgelerini ve yazılarını büyültmeleri lazım öncelikle ufacık yapmışlar hiç anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 shop'a alışırım belki de, daha fazla zoom out yapabilmeliyiz. bu arada bildiğim 2-3 hero vardı, onları portlamışlar. bana yeter fsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 @Rerore ayarladım dediğin gibi deneyiyim bakalım. daha iyi fps için bildiğin bir şey var mı? ayarların hepsi kapalı 40 50 fps ile oynuyorum. 1 2 bir şey açayım hemen 25 olup anlık fps düşüşlerine giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 "fps_max" "120" //Max FPS for client to render Default "120" "mat_vsync" "1" //VSYNC on/off "0" Disables "1" Enabled "mat_triplebuffered" "1" //Enable with vsync for a performance boost if fps is less than 60 ("0" Disables "1" Enabled) Bunu dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ya hon'un shopu demişin de shop değiştikten sonra default shot gayet çöp. xShop mu ne moduyla adam oluyo tipi dota2de ise son patchle shop açınca sağ üstte view var iki farklı listeleme yapıyo belki diğeri daha iyi gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 alttab sırasında oyun çöküyor. bunun bir çözümü var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 launch options'a -sw -w WIDTH -h HEIGHT -console -noborder -novid bi dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 optionsdan video ayarlarına git borderless window yap fullscreen sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 options ta yok mu ztn nan?. borderless windows mu ne bişi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 yaptım, daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 failed to create d3d device diye hata verip oyunu açmıyor bu seferde :/ -dxlevel 80. yazdım launchtan düzeldi ,tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar