Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Public oyunlarda evet ward tek tek satılabilir.. (bence satılmamalı)

Public oyunlarda courier verilebilir (bence kesinlikle verilmeli)

Bunlarla bahsettiğiniz saçmalık arasında dağlar kadar fark var. Kendinde demişsin bi adamın trolleyeceği varsa o zaten troller adamın önüne geçemessin. O zaman bırak oyun kalsın mevcut şeklinde. zaten belli mm ratinglere çıktığında kimse gelipte seni boş boş fırlatmayacak (tekrarlıyorum benim başıma daha gelmedi senin şanssızlığın o zaman o)
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Bunlarla bahsettiğiniz saçmalık arasında dağlar kadar fark var. Kendinde demişsin bi adamın trolleyeceği varsa o zaten troller adamın önüne geçemessin. O zaman bırak oyun kalsın mevcut şeklinde. zaten belli mm ratinglere çıktığında kimse gelipte seni boş boş fırlatmayacak (tekrarlıyorum benim başıma daha gelmedi senin şanssızlığın o zaman o)
bos bos fırlatmazsa ben de asisti kapatmam zaten.

sen haksızsın.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Grast said:

bos bos fırlatmazsa ben de asisti kapatmam zaten.

sen haksızsın.
tamam abi haklısın doğru diosun
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

RaidenXelRu

Yazmış ya bütün meta game i biliyor, drafter diye replay izlemeyen drafter olması ihtimali çok mantıklı gelmedi...

Ne kadar çok oyun oynar/izlersen o kadar çok görürsün bu tarz olayları.

Maçlarda fail ulti görmezsin çünkü elin gavuru herkesi içeri almaya çalışıyor daha garanti combat yapıyor turnuva maçlarında.

ben kendi drafterima guveniyorum abi trolleme artık ama , adam buyuk bi vaktini aralıksız scrim ve turnuva izlemeye adamış biri ve meta game bilgisinden suphe duymam :)

dipnot : bu arada dönen assist muhabbetinde sana hertürlü hak veriyorum büyük sacmalık assist kapatabilme özelligi
Sosyal ağlarda paylaş

rexr0th said:

EricCantona said:

Ki cidden çok basit düşünüyosunuz mesela, bugün Faceless Voide karşı en efektif item force staff.
İçeri aldığı adamı forcela dışarı çıkarabilirsen koca ultiyi elinde patlatıyosun adamın.

o kadar kralım, herşeyi ben bilirim, her topic'te millete ayarı vermeye çabalamışsın da, burda ağır faillamışsın kusura bakma :)

ağır fail yok burda yanlız düzeltme yapayım , force staff etkili olabilir positioning e gore ama voidin ultisinin item counterı euls dur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

abi şu yavaş oyunda pudge sorunsa cidden kötüsünüz demektir

Goblin ve Pudge olmasın oyunda dediğime göre heralde rakip takımdakilerden değil kendi takımımda alınmasına karşıyımdır değil mi?

Şunu bile anlayamayıp laf sokmaya çalıştığına göre baya kötüsün demektir, gidip hon oynasana sen güzel kardeşim, ne işin var dota gibi oyunlarda yeteri kadar rusumuz var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

rexr0th said:

EricCantona said:

Ki cidden çok basit düşünüyosunuz mesela, bugün Faceless Voide karşı en efektif item force staff.
İçeri aldığı adamı forcela dışarı çıkarabilirsen koca ultiyi elinde patlatıyosun adamın.

o kadar kralım, herşeyi ben bilirim, her topic'te millete ayarı vermeye çabalamışsın da, burda ağır faillamışsın kusura bakma :)

ağır fail yok burda yanlız düzeltme yapayım , force staff etkili olabilir positioning e gore ama voidin ultisinin item counterı euls dur :)

eul bazı turnuvalarda limited oluyor, bir de şimdi her heroya yapılmıyor euls masraflı falan force nerdeyze her heroya yapabiliyosun, her şartta işe yarıyor... 2200 golda baya efektif item.
Sosyal ağlarda paylaş

Dota 2 de şu ana kadar 14 turnuva yapıldı ve devam ediyor , 2 tane açıklanan fakat başlamayan var ve benim bilgi sahibi olduğum en az 1 tanede henüz açıklanmamış turnuva var. amerikalıların yaptıkları SECS'i saymıyorum onlar ne sıklıkla yapıolar vs bilmiyorum çünki.Birisi çıkıpta 5 necrobook is gay deyip limit getirmediği sürece ki pek olucağını sanmıyorum item limitinin gelmeyeceğine güvenebilirsin bence :)

Eul stack'i mtw Dreamhackde yapmıştı başarılı bir şekilde sanırım, forcestaff stack'i de ağırlıklı olarak Fire takımında görebilirsin genelde min 3 force staff çıkıyolar. Henü başarılı bir necrobook stack maçı izlemedim ama mouz vs Navi maçında mouz 4 yada 5 tane necro çıkmıştı fakat yeterince hızlı çıkamadıkları için ve draft hatasından dolayı kaybettiler maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Sparkcaster said:

abi şu yavaş oyunda pudge sorunsa cidden kötüsünüz demektir

Goblin ve Pudge olmasın oyunda dediğime göre heralde rakip takımdakilerden değil kendi takımımda alınmasına karşıyımdır değil mi?

Şunu bile anlayamayıp laf sokmaya çalıştığına göre baya kötüsün demektir, gidip hon oynasana sen güzel kardeşim, ne işin var dota gibi oyunlarda yeteri kadar rusumuz var zaten.

dedi item alırken ismini yazıp aratan adam
Sosyal ağlarda paylaş

teamplay oyunlarının alayı böyle ki. tiny venge gibi herolara da asist kapatmak istemeyle de ilk kez karşılaşıyorum. oyunun dota 1'e sadık kalmasını istemek replay özelliği gelmesin vs falan demek değil ki. düzgün çalışan bi report sistemi yeterli bu oyunda. ne oynarsan oyna teamplay varsa rage'e girersin zaten her türlü. eğer rage'e giriyosan demek ki daha ciddi oynuyosun demek o durumda da zaten bulunduğun ratingde o tarz adamlar olmicak demek. bu arada dota1, hon, dota2 bunların herhangi birinde sürekli isteyerek swap ve toss yapan adam görmedim / hatırlamıyorum. anca yapsa yapsa mumbleda beraber oynadığım yavşaklar yapmıştır hdsgfsh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...