mardox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Creus said: her key yanında +2invite ile gelmiyor. steam supporttan gelen cevap da boyle. "beta key no longer comes with extra keys / invites" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bana 2 invite ile geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bize vermedikten sonra olsa nolur olmasa nolur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bilgisayarlarınız dandik, gidin grafik ayarlarını düşürün spell yavaş dicenize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Keyiniz varsa dungeon defenders + yeniheroları vardı boşta trade edebilirim. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 agalar ve hep aga kalanlar -shopa kısayol atayamıyomuyuz itemlar için -melee range da attack yapmadan heroyu durdurmanın yolu yok mu -uinin ekranın 9/10 unun kaplamasını engellemenin yolu yok mu -pingi nerden görüyoruz ingame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sparkcaster said: agalar ve hep aga kalanlar -shopa kısayol atayamıyomuyuz itemlar için Search var oraya itemin ismini yazarak çok temiz alışveriş yapılıyor. akıllı shopun açıksa eksik materyalleri tamamlayarak falan alıyor baya iyi sistem. -melee range da attack yapmadan heroyu durdurmanın yolu yok mu Ayarlarda var oto atağı kapatma. -uinin ekranın 9/10 unun kaplamasını engellemenin yolu yok mu Yok şimdilik oyun beta. -pingi nerden görüyoruz ingame Bunu bende bakındım göremedim,ama dota1 e göre interneti daha verimli kullanıyor youtube videosundan falan kasılmıyosun güzel o yönden. Shop konusunda özellikle yapıcağın birleşme itemi aratıp sol clicklediğinde neyle yapıldığı çıkıyor ordan sağ clickle alabiliyosun ben en kolay böyle yaptım alışverişleri, zaten aynı iteme devam ettiğin için genelde shopu açtığında hazır oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 fight sırasında shopu açıp item ismi mi yazcaz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 çatır çatır bindlamışlar da configleri pek paylaşan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 birkaç sayfa geride ben link vermiştim bi bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bu türkler çıldırmış olmalı :D ya gittim türkiye kanalından birileriyle oyuna girdim adamlar beceriksiz tmm olabilir biz de pro değiliz iddamız yok. ama başladı şu incide her lafın sonuna konan küfürü kullanmaya bi iki laf söledim adam saydırıyo küfürleri.ben buna "ergen velet" diyorum yancısı da diyo ki "x i tanımadan konuşuyosun" lan adam ana avrat sövüyo akraba olduk daha neyni tanıcam ahha. ordan çıktık kanalda diğer yancısı adresimi soruyo dövecekmiş beni haır "git ya" diyorum "korktun mu" diyor seviyeye gel şimdi kankalarıyla "nası korkuttuk" diye konuşuyodur. ruslarla oyun attım kendime geldim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 key var mı key :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Internet kafe kafası bunlar işte , HoN'da da var böyle adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sparkcaster said: fight sırasında shopu açıp item ismi mi yazcaz yani? fight sırasında item almak diye bi dünya yok ki ^^ çok lazımsa yada spesifik itemlar varsa bindla dagger'ı falan da yani suggested items var arama zımbırtısı var gayet kolay olmuş alışveriş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 şaka yaptığını düşünüyorum şu an, ahkam kesmiyo muydun sen şöyle iyi oyuncuyum böyle proyum felan diye, item almak için isim yazmak ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Ölmeden önce vs gibi durumlar için zaten drag and drop ile item bırakabiliyorsunuz quick buy kısmına direk bi click alırsınız yani. Suggested Items da her heroya specific olarak değiştirebiliyorsun eğer işine geliyosa. Prolar bile genelde elle yazıp alıyorlar itemlarını kuryenin kısayollarını kullanmayan adamlar bile var , item almanın prolukla hiçbir alakası yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sparkcaster said: -pingi nerden görüyoruz ingame Console'a net_graph 1 yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 abi cidden nasıl sabredip oynayabildiniz şu oyunu hayranlık duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 "net_graph" "1" "net_graphheight" "64" "net_graphinsetbottom" "437" "net_graphinsetleft" "0" "net_graphinsetright" "-83" "net_graphpos" "1" "net_graphproportionalfont" "0" "net_graphtext" "1" Bu net_graph'ı uygun boyutta ekranın sağ üstünde ortaya yaklaştırıp güzel bir pozisyona sokuyor. Edit: Bu arada Tiny blink aghanim AC yapan oldumu? Çok feci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Madem oynamıyacaktınız, kendi aranızda sataşcaktınız, niye keyleri cebe attınız ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 KEY VER BANA ONCOK BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Sparkcaster said: abi cidden nasıl sabredip oynayabildiniz şu oyunu hayranlık duydumbeta bu. oyun daha cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sabredemedigin kismi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 valla bende anlamadım sorun nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 neyse release e yakın karar vercem oyun hakkında heralde şu an sadece hero portluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar