Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

agalar ve hep aga kalanlar

-shopa kısayol atayamıyomuyuz itemlar için
Search var oraya itemin ismini yazarak çok temiz alışveriş yapılıyor. akıllı shopun açıksa eksik materyalleri tamamlayarak falan alıyor baya iyi sistem.

-melee range da attack yapmadan heroyu durdurmanın yolu yok mu

Ayarlarda var oto atağı kapatma.

-uinin ekranın 9/10 unun kaplamasını engellemenin yolu yok mu
Yok şimdilik oyun beta.

-pingi nerden görüyoruz ingame

Bunu bende bakındım göremedim,ama dota1 e göre interneti daha verimli kullanıyor youtube videosundan falan kasılmıyosun güzel o yönden.

Shop konusunda özellikle yapıcağın birleşme itemi aratıp sol clicklediğinde neyle yapıldığı çıkıyor ordan sağ clickle alabiliyosun ben en kolay böyle yaptım alışverişleri, zaten aynı iteme devam ettiğin için genelde shopu açtığında hazır oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

bu türkler çıldırmış olmalı :D ya gittim türkiye kanalından birileriyle oyuna girdim adamlar beceriksiz tmm olabilir biz de pro değiliz iddamız yok.
ama başladı şu incide her lafın sonuna konan küfürü kullanmaya bi iki laf söledim adam saydırıyo küfürleri.ben buna "ergen velet" diyorum yancısı da diyo ki "x i tanımadan konuşuyosun" lan adam ana avrat sövüyo akraba olduk daha neyni tanıcam ahha.
ordan çıktık kanalda diğer yancısı adresimi soruyo dövecekmiş beni haır "git ya" diyorum "korktun mu" diyor seviyeye gel şimdi kankalarıyla "nası korkuttuk" diye konuşuyodur. ruslarla oyun attım kendime geldim resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Ölmeden önce vs gibi durumlar için zaten drag and drop ile item bırakabiliyorsunuz quick buy kısmına direk bi click alırsınız yani. Suggested Items da her heroya specific olarak değiştirebiliyorsun eğer işine geliyosa.

Prolar bile genelde elle yazıp alıyorlar itemlarını kuryenin kısayollarını kullanmayan adamlar bile var , item almanın prolukla hiçbir alakası yokki.
Sosyal ağlarda paylaş

"net_graph" "1"
"net_graphheight" "64"
"net_graphinsetbottom" "437"
"net_graphinsetleft" "0"
"net_graphinsetright" "-83"
"net_graphpos" "1"
"net_graphproportionalfont" "0"
"net_graphtext" "1"

Bu net_graph'ı uygun boyutta ekranın sağ üstünde ortaya yaklaştırıp güzel bir pozisyona sokuyor.

Edit: Bu arada Tiny blink aghanim AC yapan oldumu? Çok feci :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...