Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/253408_10150285170115269_218864095268_9823742_5970617_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Masquerade said: uzun konusunda cok sikinti var ya. rancik kotu oldu seri basinda sakat olmasi. yoksa bitirmistik seriyi. :p Rancik iyki de gitti, çok ciddiyim. Fevri oynamaktan başka yaptığı bişey yoktu. Eminim rancik olsaydı seri bu durumda olmazdı, fenerbahçe çoktan şampiyon olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Abi bu kadar mı kötü oynanır, bütün maç entry level pick and roll yiyip durduk, ilerde de koskoca 2 devre boyu bi alan savunmasını çözemedik, topu çevirip çevirip timer bitiyor paniğiyle el üzeri sallayıp durduk. Son atak desen 25 saniye kalana kadar mal gibi oyalanıp son atağı GS'ye kaptırdılar, o ayrı fail. Uzun zamandır bu kadar rezalet görmemiştim takımı. Tomas hafif sakat oynuyor, Ömer ağır hastaymış iğneyle oynamış, Vidmar'la Mirsad zaten yok, Kinsey desen yüz yıl maç eksiği var bir çeyrek anca oynadı, Ukic dışında sağlam asımız yok lan resmen. Bir zahmet 4-0 olmasın artık :p Ben 4-1 bekliyordum o bile olmadı, o ayrı. Bu maçı bu kadar kötü oynayarak kaybetmek ne hakemlerle, ne sakatlarla açıklanamaz ama. Rehavet ve göt kalkması resmen. GS de kapasitesini çok aşan, çok istekli bir performans sergiliyor 5 maçtır, tebrikler yani cidden. Bir de dip not: 3-3 olursa şu moral ve ciddiyetle kaybetme ihtimalimiz çok fazla bence, Sinan Erdem falan umrumda değil İpekçi'de bitsin valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 finale gelmis ulkenin en iyi iki basketbol takiminin maclarinin cekismeli gecmesi beklenirdi, o oluyor. tebrikler. 5/5 i engellemeyin ama ya, cok istiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 3-3 olsun ya. son mac efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 heyecanlı olsun diye uzattık, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben maçtaydım.. herkes oturdu maçı izledi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 laan arkadas bilet alcakti 45 dakikada bitmis. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yalniz hakemlerin kotulugu kacmasin gozlerden. Mac icinde Shipp ve Luksa`nin 2 basket faulunu hucum diye calmalarini gectim son saniyede Luksa`ya savunurken yapilan hareketli perde ve inen baltalar Shipp`in mucize sayisi olmasa gumlemisti. Hos Shipp`e de faul vardi yine Lavrinovic tarafindan o fade away sutu atarken. Sunlari calmayan hakemlere de yaziklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 İlk yarılarda FB aleyhine inanılmaz hatalar yapıp, sonra eyyamdan biraz da GS'ye karşı çalışalım diyorlar resmen. Ben 3. maçı izleyemedim, onun dışındaki 4 maçın dördünde de bunu gördüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Spahija zırladı bi de orda Andric faul yaptı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 O zaten nasil epicti. Diyom ne diyor bu, Andric hucum faul mu yapmis orda yok artik? derken herif neden Luksa`ya faul calinmadi, bize 2-3 saniye kalacakti dedi. gfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://2.bp.blogspot.com/-UapUSuUIius/TfhmDS9iKDI/AAAAAAAAF5I/C0N336qKHBY/s1600/got.jpg arkada kalmasın şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 gerizekalı onun bunun cocugu digiturk'ten macı satın alamıyorum. her seyi doldurmama ragmen uyelik bilgilerim eksik diyor. biri sevabına link paylassın deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 uu iyi başladı gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 iyi basladık. icerden oynama çabaları falan. gs ekstra sayılar buluyo. butun mac boyle gitmeyeceği yuksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 öm ler icin tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 beyler maçı kapatabilirsiniz tamam sean may 3lük attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 satın alınmıyo mu webtvden yahu bi türlü bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben çat diye aldım satın. daha önce alışverişim var diye. maç zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Galatasaray ribaund alacak mı hiç onu merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 spikerin "malesef basket" lafınıda kaçırdık sanmayın. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 benim de var daha önce aldığım maçlar da satın al linki yok sanki sitede hani o ana sayfadaki maç reklamımsı linke tıklayınca direk böle aylık yıllık abonelikler çıkıyo sadece maçı al kısmı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ana sayfaya gelir gelmez çat diye sordu bana satın al diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar