Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi Playoff

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

Abi bu kadar mı kötü oynanır, bütün maç entry level pick and roll yiyip durduk, ilerde de koskoca 2 devre boyu bi alan savunmasını çözemedik, topu çevirip çevirip timer bitiyor paniğiyle el üzeri sallayıp durduk. Son atak desen 25 saniye kalana kadar mal gibi oyalanıp son atağı GS'ye kaptırdılar, o ayrı fail. Uzun zamandır bu kadar rezalet görmemiştim takımı.

Tomas hafif sakat oynuyor, Ömer ağır hastaymış iğneyle oynamış, Vidmar'la Mirsad zaten yok, Kinsey desen yüz yıl maç eksiği var bir çeyrek anca oynadı, Ukic dışında sağlam asımız yok lan resmen. Bir zahmet 4-0 olmasın artık :p Ben 4-1 bekliyordum o bile olmadı, o ayrı. Bu maçı bu kadar kötü oynayarak kaybetmek ne hakemlerle, ne sakatlarla açıklanamaz ama. Rehavet ve göt kalkması resmen.

GS de kapasitesini çok aşan, çok istekli bir performans sergiliyor 5 maçtır, tebrikler yani cidden.

Bir de dip not: 3-3 olursa şu moral ve ciddiyetle kaybetme ihtimalimiz çok fazla bence, Sinan Erdem falan umrumda değil İpekçi'de bitsin valla :p
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz hakemlerin kotulugu kacmasin gozlerden.

Mac icinde Shipp ve Luksa`nin 2 basket faulunu hucum diye calmalarini gectim son saniyede Luksa`ya savunurken yapilan hareketli perde ve inen baltalar Shipp`in mucize sayisi olmasa gumlemisti. Hos Shipp`e de faul vardi yine Lavrinovic tarafindan o fade away sutu atarken.

Sunlari calmayan hakemlere de yaziklar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...