Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi Playoff

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

bayan basketin de nasıl diyet odetildini biliyoruz. steps basketle mac uzatan basketler falan guzel calisiyor turgay reyiz size.

bir de olinden mi kacmisiz ahahah. olin in capi ne la, olini yenen banvitle kedi fare gibi oynamis bu takim olinden kacti diyor ahahahha ulan bonjo tam lcd kafasi tum fenerliler boyle heralde guldurdun hll lan.
Sosyal ağlarda paylaş

kaçmadınımızmı sezonda son maçı satıp olinden 1-0 geriden baslıcaz diye.neticede finale çıkmış takım kac tane eski efes li ülkerli topçu var kadronuzda yabancılarda kaliteli ben öyle uçurum kadro farkı oldugunu dusunmuyorum.bayan basketde nasıl agustus lu fowles lı kadro biraz daha favoriyse bu seride de fener biraz daha favori , kadro farkı diye aglamak sacma bu takım finale çıktıysa iyi takımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

antalya macini izlememis, hucumda son saniyede gelen uclukle macin bittigini gormeyen cahil adamsan satti dersin. ayni mantikla gecen sene de gs nin playoff a kalmasi icin onundeki rakiplerinin kaybetmesini beklerken fb ulker in o takimlara sirayla sattigi gibi derim ya da cahil kartimi cekip senin gibi. ya gs ile esleselim diye haftalar oncesinde kume dusme potasinin kaderiyle oynayan olin in yaptigi gibi...

vallahi akil fikir ya, tam fenerli kafasisin bonjo. katiksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray için deniliyorsa aglayan falan yok fenerbahce biraz daha degil baya daha kaliteli takım şu an hatta galatasaray full kadro çıkınca bile kaybetmesi muhtemel takım şu haliyle imkanı yok duramaz 11 sayı farkı ben cok güzel buluyorum açıkcası.

1 tane alıp 300 spartalıda olan 'tanrılarının kanıyabılecegını gosterdık onlara' mantıgı falan anca bizim yaptıgımız.

Sizde ayıp etmeyın ulkerle bırlesıp bu hale gelen takımın karşısında sponsor alarak buralara gelmeye calısan takım var bız arada ki farkı kabul edıyoruz da finale kadar gelip geçen sene 'düşer mi' gibi saçmalayanlara inat bu sene finalde olmamızı birazcık saygıyla karşılasanız 'UHAHAHHAA BIZ BUNLARA 200 ATAR 4-0 YENERIZ' diyen ayılara bir dur deseniz yeter bize.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Sizde ayıp etmeyın ulkerle bırlesıp bu hale gelen takımın karşısında sponsor alarak buralara gelmeye calısan takım var bız arada ki farkı kabul edıyoruz da finale kadar gelip geçen sene 'düşer mi' gibi saçmalayanlara inat bu sene finalde olmamızı birazcık saygıyla karşılasanız 'UHAHAHHAA BIZ BUNLARA 200 ATAR 4-0 YENERIZ' diyen ayılara bir dur deseniz yeter bize.

Valla ben hiç 4-0 biter demedimgs a saygım var gayet iyi basketbol oynuyorlar , andric , shumpert bence cok kaliteli yabancılar , ermal , tutku , haluk gibi eski efesli ülkerli basketciler var , bence şu kadroyla fener arasında uçurum yok kesinlikle dusuncem degismez.
Ulker konusunda da ispanyada real madrid liler barcelona ile REGAL diye dalga geçiyorlarmı acaba bu kafa bi tek güzel Türk insanında vardır. Euroleague de oynayan çogu takımın sağlam sponsorları var , sponsor bulmakda bir yöneticilik basarısıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sponsor ile birleşme arasında ki farkı anlatmıştık bir ara bir daha okursun.

Bunu mazeret göstermemekle beraber sizde bu avantaj varken bile bu kadar çaba ve kalitemize saygı gösterseniz yeter diyorduk ki en azından sen gösteriyormuşsun teşekkür ederim açıkcası ben terbiyesizce sanki mahalleden 5 kişi fenerle oynamaya gelmiş durumu yaratan fenerlilerden degilsin en azından.

Basketçileriniz 4-0 diye atıp tutan kafadan onun dışında burda da vardı bir iki tane.
Sosyal ağlarda paylaş

neden biz ulkerle birlestik gs veya besiktas birlesemedi, ya da bizim basketbola verdigimiz degeri neden siz veremiyorsunuz, veya ulkerle birlestikten sonra her sene neden daha ileri gitmeye cabaladigimizi , bu kadar yatirim yaptigimizi, yeni stat insaa ettigimizi anlayabilirseniz hazmi daha rahat olacak..

ulkerle birlestik olay bitti sanki, mesele o birlesmenin yukunu kaldirabilmek birazda, paradan kisip geri dusmemek, o gelen oyunculari hep takimda tutabilmek, fb birlesmis olabilir ulkerle allaha sukur bu boyle ulke basketbolu icin, es kaza diger ikiliden birisi birlesseydi sonucu cok daha vahim olurdu.

gidip paramizla avrupanin amerikanin en iyi adamlarini getirsek bu sefer de paraniz var ondan eziyorsunuz bizimi diyeceksiniz anlamadim ki derdinizi.

fb basketbola deger veriyor ve bunun icin elinden geleni yapiyor gerisi kendiliginden geliyor zaten. sanki sizlere kadrounuzu kotu kurun diyen var, her sey en basindan parayla basliyor basari ile bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

antalya macini izlememis, hucumda son saniyede gelen uclukle macin bittigini gormeyen cahil adamsan satti dersin. ayni mantikla gecen sene de gs nin playoff a kalmasi icin onundeki rakiplerinin kaybetmesini beklerken fb ulker in o takimlara sirayla sattigi gibi derim ya da cahil kartimi cekip senin gibi. ya gs ile esleselim diye haftalar oncesinde kume dusme potasinin kaderiyle oynayan olin in yaptigi gibi...

vallahi akil fikir ya, tam fenerli kafasisin bonjo. katiksiz.

gs dan ben en az 3-4 tane topçu rahat alırım fenere , takımını kucuk goruyorsan o senin sorunun.

Veya

Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Sponsor ile birleşme arasında ki farkı anlatmıştık bir ara bir daha okursun.

Bunu mazeret göstermemekle beraber sizde bu avantaj varken bile bu kadar çaba ve kalitemize saygı gösterseniz yeter diyorduk ki en azından sen gösteriyormuşsun teşekkür ederim açıkcası ben terbiyesizce sanki mahalleden 5 kişi fenerle oynamaya gelmiş durumu yaratan fenerlilerden degilsin en azından.

Basketçileriniz 4-0 diye atıp tutan kafadan onun dışında burda da vardı bir iki tane.

sponsorun takımı varsa elindeki mevcut oyuncuları daıtmalıydı bencede rakiplere , napalım yani ölelim mi arkadaş neymiş biz ülkerle birleşmişiz AZİZ YILDIRIMIN basarısı buda gidin sizde efesle birleşin tek tek yorulmayız en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni seninle tartışmak ıstemıyorum resimlerini gördük biliyoruz seni sen her zaman haklısın.

Onun dışında galatasaray zaten fener kadar iyi degil bunu gorebılıyoruz açıkca ben sadece galatasarayı küçük görenlere laf anlatmaya çalışıyorum he dünden sonra bütün fenerbahçe bir anda 'galatasarayda iyi ama fener kadar degil' demeye başlayınca tamam dedim bende buysa durum bence de haklısınız galatasaray çok iyi takım kurdu bu olanaklarla hani diyorsun ya yok stat yok para yok yatırım bızde onlar yokmuş falan ona ragmen finaldeyiz .

Buna saygı gösteren rakibime ben elbette saygı gosterıyorum fenerbahçenin oyuncularına ve teknikten yonetım kadrosuna kadar saygım sonsuz ben şımarmış gözü kör cahil seyircisinden nefret ediyorum sorun orda. Sorsan oyunculara galatasaray cok iyi rakip elimizden geleni yaptık ve kazandık der burda taraftar ooooo nasıl çaktık ama diye gelip yazınca ınsan rahatsız oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

takimi kucuk gormek baska, kalite farki var demek baska. zaten uzun sikintisi varken rancik seri basinda sakatlandi, en kilit shumpert 3. maç sakatlandi daha ne olsun? ya da fb ulkerin 3. guardi preldzic surdan belli. fb ulker avrupada final four icin kurulmus bir takim zaten. evet gs cc de iyi takim ama aradaki fark da bariz. zaten vidmar ile mirsad da olsaydi bu seride o zaman sweep yapamamak fail olurdu.

neyse, tebrikler yine de fb ulker`e.

umariz bizim yonetim bu takima guzel takviyeler yapar, seneye daha guclu geliriz. :)

o emzigi de her pozisyon icin aglayan spaya`ya yolla sana zahmet ahah ben boyle mizmiz adam gormedim arkadas. biraz otur dinlen ne enerjin var ahah her duduge itiraz.
Sosyal ağlarda paylaş

mithat gecen hafta sen sanirim ulkerspor a tebrikler diyorsun , sonra cikip bu kucuk dusurucu lafa ragmen hic bir sey demiyoruz ustune bir mac kazaniyorsunuz baska deyimler geliyor senden ya da baskasindan, bunu kazaniyoruz ulker sponsor deniyor, yenince ulker yenilince fener oluyoruz, gs finale gelmistir normaldir cunku final denen seye iki takim gelmek zorunda bu sene gs geldi, basarildir zaten, ancak karsimizda efes olsa idi bu yorumlar bir baska olurdu, derdimiz bu.

resimlerden korkmana gerek yok photoshop hepsi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray a saygı duyuyoruz duymayanlar basketboldan anlamayan insanlar zaten , ayrıca seri hala bitmiş değil herşey olabilir.

Spahija ve Oktay Mahmudiyede birer emzik lazım ikiside ağlıyor tek taraflı bakmayalım , hakemlerde seri boyunca bi tane teknik faul çalmazlarsa ağlamayada devam ederler.

Ülker konusunda da bulabiliyorsanız daha iyi bir sponsor birleşin hangi takım taraftarı istemezki iyi bir sponsor , buda bir yöneticilik basarısıdır , bahane degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...