Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 evet yeni bir mayhem styla gaming abuse ile karşınızdayım polonyalı bir dergi sadece polonya iplerine bir sürü orijinal key dağıtmış, bunlar arasında Call of Juarez 2, Rainbow Six Vegas, Kane and Lynch Dead Men gibi oyunlar var. En bombası Dark Messiah M&M mp keyi steam'e kaydedilebiliyor, ben de zaten retail olduğu için denemedim, ayrıca kane and lynch de games for windows live ürünü ve belki biliyorsunuzdur eski gfwl oyunlarının keyi başka bir gfwl oyununda da çalışabiliyor, yani bununla street fighter 4, fuel, resident evil 5, gears of war, bioshock 2, batman aa ve fallout 3 gibi oyunları gfwl hesabınıza ekleyip achievementlarını yapabilir ve mp'si olanları online oynayabilirsiniz. peki napıyoz önce bir polonya proxysi bulacaz, bende şunlar var lodz ve lublin üniversitesilerinin 212.51.207.126:80 ve 212.182.64.86:3128, siz başka da kullanabilirsiniz sonra http://forum.cdaction.pl/index.php?act=Reg&CODE=00 üye olun http://www.cdaction.pl/seriale/ bu sayfadan istediğiniz oyunlara tıklayın, otomatik olarak mailinize gelecek key GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kaptım rainbow six vegas, ground control ve call of juarezi eline sağlık istediğimiz kadar oyun seçebiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 +rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hepsini seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Nerede okutuyoruz bu keyleri? Hepsi Steam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hiçbiri steam deil sanırım aldım hepsini ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 sadece dark messiah steam, diğerleri için isosunu bulacan, ama hepsi orj o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 windows live'a başka oyun olarak nasıl şey ediyoruz ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 street fighter 4 kur mesela gir kane and lynch keyini kabul edecek + online oynayabilecen achievement alabilecen vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 polonya proxy'si ile internete giremiyorum? başka proxy nerden bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 çok spamlemeyin de, eve gidince halledeiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 tüm türkiyeye söyledim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gfwl'ye eklemeyi anlatsana. beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gfwl key olayini anlamadim. kane & lynch keyini gears of war olarak mi ekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yetemedim proxy olayına. evde bakayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gears of war yükledikten snora aktive etmek için kane&lynch keyini kullanıyosun işte gears of war oluyosa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 evet öyle, neyini anlamadınız bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ha yeni oyunlarda olmaz bulletstorm, dirt 2 falan çünkü ms sonradan bu gerizekalı her keyin her oyuna uyması sistemini değiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 programın içinden yapmıyoruz yani? gfwl clientinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 program dediğin ingame gfwl client ise oraya da aynı keyi gireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 games for windows markerplace'i diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 oradan hesabına ekleyeyip dl edemezsin, sadece live hesabında profilinde gözükür oyunlar tamam ms falan ama o kadar da über mal değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 aldım çok saol. vegas bekle beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 polonya proxysinden nasi baglaniyosunuz explorerin ayarlarini degistiriyomusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar